HTC Touch HD

poruka: 25
|
čitano: 4.356
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Touch HD".
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

koliko kosta...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HTC Touch HD

Izgleda fantastično a i zver.Samo cjena mi se čini da je nepoznata.

http://www.tportal.hr/tehnologija/mobiteli/fset.html

Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

800*480 rezolucija, da nisu pogrijesili  :D Evo sad sam u paintu pravio toliki kvadratic, jedva stade na monitor lol

0 0 hvala 0
17 godina

619€ bez ugovora, ali tek krajem mjeseca ili početkom jedanaestog

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2008 10:51 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

Glupost je reci da je neki mob "iPhone killer" kad niti jedan osim njega nema MultiTouch screen. To je kao reci da je novi Hyundai ubojica Porschea jer ide isto brzo kao i on.

0 0 hvala 0
17 godina
?
Kakve veze ima multitouch s tim da je HTC bolji od njega?
Koga opče zanima način upravljanja uređajem? Gleda se kaj uređaj u sebi ima, kak radi, kak izgleda itd.
Bitno je kolko je velki display, kolka razlučivost, koja veza s internetom, koji preglednik (da li podržava flash), autonomija baterije, kvaliteta telefonije, mogućnost prikaza video zapisa, audio zapisa, količina memorije i nadogradivost.............
HTC je bolji te po tome iPhone killer i nikakav multidildo mu nemre pomoći.
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...

Glupost je reci da je neki mob "iPhone killer" kad niti jedan osim njega nema MultiTouch screen. To je kao reci da je novi Hyundai ubojica Porschea jer ide isto brzo kao i on.

Glupost je reći da samo iPhone ima multi-touch.
17 godina
neaktivan
shiljak kaže...

800*480 rezolucija, da nisu pogrijesili  :D Evo sad sam u paintu pravio toliki kvadratic, jedva stade na monitor lol

A da možda ti pixeli nisu manji nego oni na monitoru ....stavi rez na monitoru 800*600 pa će biti skoro preko cijeloga ekrana, samo će malo pri dnu i gore pri vrhu ostati neispunjeno... Namigiva NamigivaNamigivaNamigivaNamigiva
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2008 14:20 (Gh0sT).
17 godina
neaktivan
shiljak kaže...

WTF?
Ponekad pomislimda bi Bug trebao neke testove davati prije pristupa forumu Belji se
17 godina
uco kaže...
Ponekad pomislimda bi Bug trebao neke testove davati prije pristupa forumu Belji se
 :) dobro kazes... ja cu reci samo LOL
17 godina
HTC Touch HD

What's up with that LOL?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
?
Koga opče zanima način upravljanja uređajem? Gleda se kaj uređaj u sebi ima, kak radi, kak izgleda itd.
Bitno je kolko je velki display, kolka razlučivost, koja veza s internetom, koji preglednik (da li podržava flash), autonomija baterije, kvaliteta telefonije, mogućnost prikaza video zapisa, audio zapisa, količina memorije i nadogradivost.............
 Kao sto sam i rekao gore. I Hyundai moze imati jaci motor od Porschea i veca stakla i vece retrovizore, ali to ne znaci da je bolji od Porschea. Isto vrijedi i za HTC. Same brojke ne znace nista.
17 godina
HTC Touch HD

Brojke ne znace nista u usporedbi s cime? Pa taj HTC gotovo i da nema konkurenta. Ne mislis valjda na iPhone? Touch HD je miljama od iPhona po svemu. Zna se da HTC zna napravit odlican "mob", pa ako ovaj "uspije", nema mu konkurencije trenutno.

1 0 hvala 0
17 godina
virtualAThome kaže...
NEW_MAN kaže...
?
 Kao sto sam i rekao gore. I Hyundai moze imati jaci motor od Porschea i veca stakla i vece retrovizore, ali to ne znaci da je bolji od Porschea. Isto vrijedi i za HTC. Same brojke ne znace nista.
HTC nije Hyundai i Apple nije Porsch tak da lol.
Daj mi molim te objasni svoju logiku razmišljanja? Kaj to tebi tak jako znači? Ako brojke ne znače kaj ti onda gledaš kod kupovine uređaja?
Ovo je potrošačka elektronika za MASE!!! Znači tvoja usporedba Hyundai vs Porsche ne drži vodu.
Uglavnom HTC uređaj je bolji.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 8:34 (NEW_MAN).
17 godina
HTC Touch HD

Ako bi pravili vec takva poredjenja, onda bi prije iPhone mogao biti Hyundai, a HTC HD Porsche, uz to, sa jacim motorom i vecim retrovizorima. Belji se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma HTC je zakon, vrhunska firma koja stvarno zna napravit odlican mob(i ja posjedujem njihov touch diamond i prezadovoljan sam njime)
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
HTC Touch HD

Malo da se uključim u raspravu i da iznesem svoj komentar vezano za brend HTC, pošto se već raspravlja o dotičnom. Što se tiče same kompanije HTC mislim da rade izvrsne, ustvari vrhunske uređaje, bolje rečeno PPC i smartphone uređaje bazerane na Windows Mobile operativnom sustavu (WM OS). Usvakom pogledu to su modeli s vrha smartphone ponude. Ali ima ona jedna zamjerka po kojoj su meni još uvijek iza Nokie, SE, a vjerujem i još par drugih jačih brendova mobilne industrije, a to je činjenica da imaju lošiji GSM sklop, konkretnije voice ton odnosno da se uspostavljena glasovna veza lošije čuje nego sa kojim od gore navedenih brendova.

Gore navedeno odnosi se na osobni stečeni dojam, pri čemu koristim dva pametna mobilna uređaja: Nokia N73 te HTC P3600.

Mali komentar, vezano sa sam model HTC Touch HD, radi se o vrhunskom komadu hardware-a pogonjenom WM 6.1. Ostalo je više manje suvišno komentirati. Da imam nešto više financijskih mogućnosti, uvjeren sam da bih si ga priuštio.

هردسري & سبيدسري
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 22:19 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

iPhone ili HTC Touch HD??? hmmm ne treba se dugo razmisljati uzimam onak koji moze snimat video i napravit copy/paste ili skinuti sliku s veba......jel zna koji je to od te dvojice :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@hcsc-taj problem je rijesen kod p3700 i po reviewima kazu da je zvuk sugovornika fantastican,ja osobno nemam ama bas nikakvih problema sa zvukom u razgovoru a jos kaj mi je fora kad nekog zovem mob zavibrira kad se covjek javi pa nemoram drzat mob na uhu dok cekam da se javi :) @ja000022-uzmi touch hd,iphone po meni mu nije ni do koljeba
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan
benko kaže...
@hcsc-taj problem je rijesen kod p3700 i po reviewima kazu da je zvuk sugovornika fantastican,ja osobno nemam ama bas nikakvih problema sa zvukom u razgovoru a jos kaj mi je fora kad nekog zovem mob zavibrira kad se covjek javi pa nemoram drzat mob na uhu dok cekam da se javi :) @ja000022-uzmi touch hd,iphone po meni mu nije ni do koljeba
  mah nemam para ni za jedan...ali kad bi birao svakako bi to bio htc..inace nemam nista protiv iPhona super stvar ali ipak nisam ljubitelj kad me neko prisiljava da sve moram kupiti (neke jednostavne aplikacije...) i kad sam ovisan o iTunesu...HTC Rules....
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

iPhone ili HTC Touch HD??? hmmm ne treba se dugo razmisljati uzimam onak koji moze snimat video i napravit copy/paste ili skinuti sliku s veba......jel zna koji je to od te dvojice :-D

iPhone MOZE skidati s weba sto god hoces! Slike moze skidati odmah, a za aplikaciju koja moze skidati sve ostalo je potrebno izdvojiti 10 kn! Mislim da to stvarno nije puno!
A i smijesno je govoriti da je neki mobitel iPhone killer, posebno mobitel poput ovoga, jer svaki mobitel ima svoje kupce, svatko ce izabrati ono sto mu se vise svidja, a iPhone je puno drukciji od HTC-a!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

a u koju kategoriju iPhone spada ak nije smartphon ili vec sta je onda mp3 sa sim karticom.....treba ih usporedjivati naravno neko ima vise funkcija (tj. mogucnosti) a neko manje...nemam ja nista protiv iPhona (ljepo, brz...) samo jednostavno previse razvikan i naravno ak tak mislimo da nikad nitijedan mob nece biti bolji od njega...ak on spada u neku drugu kategoriju u kojoj je on sam....gdje spada onda storm i touch hd???

mislim da sva tri moba treba usporedjivati i naravno novu nokiu   Nokia 5800 XpressMusic...po meni bilo mi je glupo usporedjivanje iPhona s nokiom n9X...a ne ovo...

17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Malo da se uključim u raspravu i da iznesem svoj komentar vezano za brend HTC, pošto se već raspravlja o dotičnom. Što se tiče same kompanije HTC mislim da rade izvrsne, ustvari vrhunske uređaje, bolje rečeno PPC i smartphone uređaje bazerane na Windows Mobile operativnom sustavu (WM OS). Usvakom pogledu to su modeli s vrha smartphone ponude. Ali ima ona jedna zamjerka po kojoj su meni još uvijek iza Nokie, SE, a vjerujem i još par drugih jačih brendova mobilne industrije, a to je činjenica da imaju lošiji GSM sklop, konkretnije voice ton odnosno da se uspostavljena glasovna veza lošije čuje nego sa kojim od gore navedenih brendova.

Gore navedeno odnosi se na osobni stečeni dojam, pri čemu koristim dva pametna mobilna uređaja: Nokia N73 te HTC P3600.

Mali komentar, vezano sa sam model HTC Touch HD, radi se o vrhunskom komadu hardware-a pogonjenom WM 6.1. Ostalo je više manje suvišno komentirati. Da imam nešto više financijskih mogućnosti, uvjeren sam da bih si ga priuštio.

Ja posjedujem HTC p3600, također...i, OK možda ne mogu konkretno govoriti o odnosu sa nekim boljim modelima Nokie, ali ovo sa kvalitetom prenosa glasa mislim da nije tačno. Bar moja iskustva sa HTC-om u posljednjih 18 mjeseci to potvrđuju. Prijem i prijenos glasa uvijek je bio odličan.

17 godina
HTC Touch HD

nisam baš mislio na to da je loš, ali daleko ugodnije i ljepše mi se čuje kada razgovaram na Nokiu N73, nekako čišći i kvalitetniji zvuk, prijem signala na HTC-u je standardan.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Touch HD

Bilo bi dobro kad bi neki slijedeći mobitel htio doseći status HTC Touch HD killer. Onda bi se moglo reci da je Touch HD stvarno poseban.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice