HTC Sensation 4G

poruka: 172
|
čitano: 25.972
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Sensation 4G".
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Nevjerojatno koliku sam količinu gluposti pročitao ovdje. Zašto jednostavno ne ignorirate anshu i slične, nego napunite 4 stranice ničim korisnim?

Nitko nije komentirao HTC Watch koji mi se čini kao relativno zanimljiva stvar, iako nemam neku naviku ni namjeru gledati filmove ili serije na mobitelu, ali na nekom putu bi možda i bilo zgodno, pogotovo kad bi zaživio flat na mobilnim mrežama.

Novi Sense je možda malo pretjeran, ali ipak jako lijepo izgleda. Povećanje rezolucije se također ne čini kao loša ideja.

Još kad bi ovaj telefončić imao fizičku tipkovnicu, odmah bih se zaljubio {#}

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC Sensation 4G
Cevi kaže...

hahaha Niste normalni sa tim iOS - Android, iPhone - HTC, SYMBIAN  svađama

Ionako moj LG Cookie na MOTHERFUC*ING JAVA2 ubija i Android i IOS kombinirane. xD

Ubija dosadom

trebalo je ici kao reply kingnothingu a ne za cookie

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 13:27 (Ezio).
17 godina
Mirko935 kaže...

Nevjerojatno koliku sam količinu gluposti pročitao ovdje. Zašto jednostavno ne ignorirate anshu i slične, nego napunite 4 stranice ničim korisnim?

Nitko nije komentirao HTC Watch koji mi se čini kao relativno zanimljiva stvar, iako nemam neku naviku ni namjeru gledati filmove ili serije na mobitelu, ali na nekom putu bi možda i bilo zgodno, pogotovo kad bi zaživio flat na mobilnim mrežama.

Novi Sense je možda malo pretjeran, ali ipak jako lijepo izgleda. Povećanje rezolucije se također ne čini kao loša ideja.

Još kad bi ovaj telefončić imao fizičku tipkovnicu, odmah bih se zaljubio {#}

nije novi sense  pretjeran, odlican je, samo ja bi da su stavili scribe ko u flyer, ali mozda bude kakav update za nas na starom senseu.

hobi: androidhr.blogspot.com
17 godina
neaktivan
ma prije ce izaci sense rom nego update od htc-a
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Taman kada uspiju napraviti da sense ide totalno fluidno (S linija) oni odluce novi sense..

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
nsoul kaže...

nije novi sense  pretjeran, odlican je, samo ja bi da su stavili scribe ko u flyer, ali mozda bude kakav update za nas na starom senseu.

Ništa za stare mobitele - novi sense je za Flyer, Evo 3D, Sensation i uređaje koji će tek izaći.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
@nsoul: Nisam ja rekao da nije odlican, dapace, samo mislim da su mozda pretjerali malo s animacijama sto bi se mnogima moglo ne svidjeti. A i moglo bi utjecati na brzinu, bateriju itd. Ako nece, nemam nikakve zamjerke.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
nsoul kaže...

Ništa za stare mobitele - novi sense je za Flyer, Evo 3D, Sensation i uređaje koji će tek izaći.

ko da je problem izvuć framework.apk iz mob-a i onda samo stavis u default rom od svojeg moba

15 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Zasto taj HTC izgleda tako jeftino!!! {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni je dizajn malo ružan, trebali su se ugledat na svoje WP7 uređaje
18 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Sto se mene tice neka je on najruzniji na svijetu to moze samo da mi pomogne tj. osjecacu se sigurnije jer ce malo kome pasti na pamet da ga ukrade jer izgleda ruzno i jeftino XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation 4G

HTC Sensation 4g i HTC Desire HD2 za kojeg se suska imaju 90% iste specifikacije.

http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dturko kaže...

HTC Sensation 4g i HTC Desire HD2 za kojeg se suska imaju 90% iste specifikacije.

Pa to su isti mobiteli.

DHD2 je na na zadnjem sajmu predstavljen kao HTC Sensation

18 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Sve mi se nekako cini da cu ipak ici na Desire Z...4.3" je preveliko kako god okrenes...

hm... od kada je izašao (october 2009) HD2 koristim ga.

Neki dan na poslu dobijem LG E 900 koji ima 3,7 i evo ti ga problem, ne mogu se naviknut....

Nakon mjesec dana ponovno se vratim na 4,3 i vidim koliko je moćan veliki ekran.

Upravo razmišljam da bi veći bio OK.

17 godina

Evo neki video.

HTC Desire Android
16 godina
emerik kaže...

Ideš, kakva dosada od čovjeka {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 23:03 (eevek).
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

Ova tema je ocajna. Više sam saznao o tome tko ima kakve navike, nego o mobitelu.

Mob je na papiru (specifikacijski) priicno dobar. Ne nudi neznam kakvu revoluciju, evoluciju da.

Par mjeseci ce zajedno s Samsunogom GSII dijeliti titulu najboljega, pa ce doci iPhone 5 i preuzet titulu

najboljeg ili s njima dijeliti prvo mjesto i tako u krug.

Sviđa mi se procesor i ekran (ako ce biti vidiljiv na suncu), a i novo sucelje izgleda lijepo.

Ono što mi se ne sviđa je velicina. Sve preko 4" dobro se osjeti na dimenzijama i nije baš ugodno za korištenje

jednom rukom ili džep. Da ne spominjemo 11-12mm debljine, koja je možda bila aktualna prije 2 godine.

Osim dimenzija, ne sviđa mi se i izgled koji je nekako dosadnjikav. Svi ti HTC-i mi nekako slicno izgledaju

a najiritantnija mi je ta neka smeckasta boja.Nije ni iPhone-ov dizajn živahniji, ali je

punoo elegantniji i bolje dizajniran. Jednostavno gotovo je bezvremenski. Tako npr.i iPhone 2G izgleda bolje

od vecine novih HTC. Al ok, priznat cu to podrucje izgleda možemo nazvati subjektivnim dojmom.

Baterija bi također mogla biti problem.

Ali kad ste vec zapoceli o Appleu spomenuo bi 2 stvari:

1) Ironija mi je što Android korisnici ismijavaju iPhone korisnike koji vole lijepe mobove, a ovi se pale na

uber cool fensi-šmensi sucelje HTC-a. Ispada da je ipak izgled važan :)

2) Isto tako zamjera se Apple userima kako su robovi Stevice koji im svake godine ponudi 1 model kojeg

oni "moraju" kupiti, a HTC to isto radi, cak možda i goru stvar. Izbacuje bolji mob svakih 6 mj.,

a stare korisnike gotovo da prisiljava na kupovinu novog HTC-a svojom neredovitom šlampavom nadogradnjom OS-a.

3) Na iPhoneu blokiranje i smrzavanje ili usporavanje je gotovo nepoznanica pod bilo kakvim opterecenjem.

Kazem gotovo, jer uvijek postoji mogucnost toga, ništa na svijetu nije 100%.

Kod Androida je mogucnost za tako nešto prilicno veca. Da ne spominjemo nesigurnost aplikacija (virusi, trojani, ovi, oni,

pa i gubljenje love s racuna). A tek da spomenemo App store..

I ne mislim tu izazivat daljnje rasprave o tome koji je bolji a koji je lošiji.

Svaki tabor ce imat svoju perspektivu, svoje komentare, svoje dokaze. I nema smisla previše o tome

raspravljati. Budite sretni s onim što imate. Koristite to najbolje što možete, a nemojte gubiti vrijeme

dokazivati drugima da imaju lošiji mob il sl.jer vas za to Apple ni HTC ne placaju.

Ja sam super zadovoljan sa svojim iPhoneom i za sve što mi je ikad trebalo imao je aplikaciju.

Siguran sam da slicno moze reci i netko tko koristi HTC, Samsung ili Nokiu i ne vidim u cem je problem.

Forum bi trebao biti mjesto druženja i razmjene informacija i mišljenja, a ne neargumentirano pljuvanje,

svađanje i slicno.

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation 4G

specifikacije su odlične samo nekužim zašto stave tako malo interne memorije... mogli su bar 8 gb ugurat ak ništa više -.-

0_o
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
alen-c kaže...
1. Mob je na papiru (specifikacijski) priicno dobar. Ne nudi neznam kakvu revoluciju, evoluciju da.

2. Par mjeseci ce zajedno s Samsunogom GSII dijeliti titulu najboljega, pa ce doci iPhone 5 i preuzet titulu

najboljeg ili s njima dijeliti prvo mjesto i tako u krug.

3. Osim dimenzija, ne sviđa mi se i izgled koji je nekako dosadnjikav. Svi ti HTC-i mi nekako slicno izgledaju

a najiritantnija mi je ta neka smeckasta boja.Nije ni iPhone-ov dizajn živahniji, ali je

punoo elegantniji i bolje dizajniran. Jednostavno gotovo je bezvremenski. Tako npr.i iPhone 2G izgleda bolje

od vecine novih HTC. Al ok, priznat cu to podrucje izgleda možemo nazvati subjektivnim dojmom.

4. Ironija mi je što Android korisnici ismijavaju iPhone korisnike koji vole lijepe mobove, a ovi se pale na

uber cool fensi-šmensi sucelje HTC-a. Ispada da je ipak izgled važan :)

5. Isto tako zamjera se Apple userima kako su robovi Stevice koji im svake godine ponudi 1 model kojeg

oni "moraju" kupiti, a HTC to isto radi, cak možda i goru stvar. Izbacuje bolji mob svakih 6 mj.,

a stare korisnike gotovo da prisiljava na kupovinu novog HTC-a svojom neredovitom šlampavom nadogradnjom OS-a.

6. Na iPhoneu blokiranje i smrzavanje ili usporavanje je gotovo nepoznanica pod bilo kakvim opterecenjem.

Kazem gotovo, jer uvijek postoji mogucnost toga, ništa na svijetu nije 100%.

7. Kod Androida je mogucnost za tako nešto prilicno veca. Da ne spominjemo nesigurnost aplikacija (virusi, trojani, ovi, oni,

pa i gubljenje love s racuna). A tek da spomenemo App store..

8. Ja sam super zadovoljan sa svojim iPhoneom i za sve što mi je ikad trebalo imao je aplikaciju.

9. Forum bi trebao biti mjesto druženja i razmjene informacija i mišljenja, a ne neargumentirano pljuvanje,

svađanje i slicno.

1. Da

2. Najbolji? Nepostojeća kategorija.

3. A meni baš "iPhoneov" dizajn ide na živac...ne volim sjajne stvarčice

4. Android korisnici? Misliš, valjda, HTC-ovi, u ovom slučaju. Sučelje nije ništa fensi-šmensi nego funkcionalno i više nego korisno. Još da ga ne za*ebu kao i prijašnje verzije i bit će odlično. Sučelje je majka telefona, a Sense je jedan od primjera kako bi to trebalo izgledati i funkcionirati, pogotovo kada govorimo o onomu što te dočeka pri paljenju ekrana. Sve na dohvat ruke.

5. Apple -> 1 aparat, ili ajde 2 ... HTC -> izbor

6. Prije svega na iOS-u, a razlog što je i dalje tako kržljavog izgleda i mogućnosti leži upravo u tomu da će trzati nešto ako se unaprijedi...zato ćemo i čekati barem do kraja godine za novi iOS, koji će konačno ličiti na pravi OS...barem je moja procjena takva.

7. Malo pretjeruješ...a kada se već spominje OS onda valja imati na umu i mogućnost korištenja "bezbroj" modela telefona povezanih na jedan Market.

8. Super

9. Slažem se

15 godina
HTC Sensation 4G
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

1 0 hvala 3
16 godina

Jedna od rijetkih gledljivih emisija

17 godina
HTC Sensation 4G

Da fkt je okej ta e-Hrvatska, ja sam se iskreno začudio da imamo takvu emisiju pošto sam tek nedavno slučajno naletel na nju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice