Više me zanima gdje je Froyo update za Desire, ne kužim čemu toliko odgađanje kad je po forumima toliko toga za rootanje i upgrade..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko se točno razlikuju AMOLED i SLCD? Ako negdje na jesen kupim kod nas Desire, hoće li on biti s SLCD ekranom?
Prije ste napisali http://www.bug.hr/vijesti/slcd-umjesto-amoled/102710.aspx da nema nikakve razlike, da je sve isto samo druga firma. a sada pišete da su novi novi stedliviji, da su bolji bla bla. Sva sreča da nisam kupio HTC desire, tele2 je rasprodao sve primjerke HTC desirea pa vjerujem da će iduča pošiljka u prodaji biti sa SLCD jer su davno to najavili.
Zna li netko kako mogu razlikovati mobitel recimo HTC desire sa Super Amoledom i SLcd ?
Nigdje ne piše kako se vidi na suncu SLCD, jer ovaj amoled trenutni od Desire-a je kao da gledate packavo ogledalo :(
U svakom slucaju ovo je nesto bolje... :D
Sta nije do sad HTC srao da je AMOLED najstedljiviji?
Sad je odjedanput LCD stedljiviji?!?
Pretvaraju se u Apple.... Zar i oni :(
Full HD Addict :)
Pretvaraju se u Apple.... Zar i oni :(
Pa i nema razloga zašto bi Tajvanci bili pošteniji. 
Sta nije do sad HTC srao da je AMOLED najstedljiviji?
Sad je odjedanput LCD stedljiviji?!
OLED je trenutno najštedljiviji i dugo će još tako biti zbog same tehnologije.
A to što pričaju, pa mora marketing zamaskirati priču s nečime da će ljudima prodavati novije LCD ekrane po cijeni AMOLED ekrana (koji su btw još uvijek minimalno 50% skuplji od SLCD-a), i da će HTC time profitirati.
Ista spika s kutom gledanja. Imam staru Omnia HD s AMOLED ekranom (identičan taj se koristi u HTC Desire) i kut gledanja (ako skinem zaštitnu foliju) je gotovo 180 stupnjeva... Valjda će SLCD i više do toga :D
Odličan članak.
Skoro do riječi prepisan sa gsmarena.com, ali nema veze. Izgleda da su pravi novinari na godišnjem.
OLED je naprednija tehnologija od LCD-a.
A to što ne mogu napraviti dovoljno, ne znači da sad moraju lagati, zar ne? Kao, manje troši i slično...
A uvijek se elektronika može namjestiti da je izgled sličan, pogotovo kada su kontrasti preko 50 000.
A to što svi imaju previše reflektirajući zaštitni sloj na vrhu, nema veze niti sa OLED niti sa LCD-om.
Nikada mi se nisu sviđali ekrani-ogledala. Ekran se ne bi smio pretvoriti u ogledalo niti pod jednim kutem.
OLED je tehnologija budućnosti, i šteta što biznis diktira kada će ta budućnost postati naša sadašnjost.
A svi ozbiljni proizvođači imaju spremne prototipove i razna se 'čuda' mogu vidjeti na sajmovima.
Isto se događa na području litijevih baterija. Baš me zanima kada će se moći kupiti Toshibine SCiB baterije na bazi titanovih elektroda, pa da baterije traju više od 10 godina, što je važno za automobile...
Mislim uzeti Desire, i isplati li se čekati te ekrane, tj. jesu li bolji ili lošiji, ili da odmah uzmem Desire sa AMOLED-om?
Nece biti tako crno niti sa SLCD-om ali nije to to...
Full HD Addict :)