HTC One dobio Global Mobile Award

poruka: 14
|
čitano: 1.965
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One dobio Global Mobile Award".
15 godina
neaktivan

Zasluženo.

5 3 hvala 0
16 godina

po meni nije.... mislim da je note 3 kompletniji uredaj....i puno bolji

nevjerujem vise nikom odkad sam sam sebe uvatio u lazi
Moj PC  
3 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One dobio Global Mobile Award
sliver kaže...

Zasluženo.

Po cemu? Nimalo inovativnosti, katastrofalna kamera, ne bas dobra prodaja i kvarljiv uredjaj, bez SD kartice i mogucnosti izmjene baterije. Sve sto HTC One ima, konkurencija ima bolje. Jedino je dizajnom u vrhu, iako i tu ima boljih i Sense je OK sucelje izuzev Blinkfeeda kojeg forsiraju.

Dobar mobitel ali, ako je najbolji, covjek se zapita kakvi su ostali.

13 godina
neaktivan

Nije ni mi jasno po cemu.Jest da sam ga koristio kratko vreme ali uredjaj nema nista vise nego konkurencija,naprotiv na nekim mjestima je puno slabiji od konkurencije (SD kartica,kamera).Kao svaki flagship telefon je odlican (pametniji od mnogo svojih korisnika) ali ne vidim kako je dobio ovu titulu,ima boljih uredjaja na trzistu.

Treat men generously or destroy them completely. For small wounds they will seek vengeance, for great ones they cannot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HTC One je iPhone među androidima :D
Odudara od ostalih dizajnom, materijalima i kvalitetom izrade, zvukom, lakoćom korištenja i slično.

Uređaj je u rangu Samsunga S4, ali je zanimljiviji i drukčiji od ostalih androida i zato je i pokupio nagradu.

4 1 hvala 0
13 godina

Potpuno zasluzeno... HTC One je doslovno najbolji i najkompletniji Android telefon. Zvuk, ekran, dizajn i software kakvog konkurencija samo moze sanjati.

0 1 hvala 0
17 godina

Istina, kamera je smece. Kvaliteta izdrade tako tako (dosta se kvario, gapovi i slicno). Dizajn je ok, sucelje isto ok. Bilo bi mi draze da sam uzeo S4 umjesto njega jer se pokazao kao kvalitetniji i bolji uredjaj (zena ga ima).

Rvat katolik!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Istina, kamera je smece. Kvaliteta izdrade tako tako (dosta se kvario, gapovi i slicno). Dizajn je ok, sucelje isto ok. Bilo bi mi draze da sam uzeo S4 umjesto njega jer se pokazao kao kvalitetniji i bolji uredjaj (zena ga ima).

Bilo bi dobro da konkretno napises po cemu.

17 godina
BlueMax kaže...
tnakir kaže...

Kamera, kvaliteta izrade, stabilnije sucelje, ja imam problema sa punjenjem (negdi me yebe kontakt) itd...

Kao sto rekoh, zena mi ima S4, ja imam One black. Nisam hejter, samo sam realan.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 14:03 (tnakir).
14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
BlueMax kaže...
tnakir kaže...

Kamera, kvaliteta izrade, stabilnije sucelje, ja imam problema sa punjenjem (negdi me yebe kontakt) itd...

Kao sto rekoh, zena mi ima S4, ja imam One black. Nisam hejter, samo sam realan.

Kamera je puno bolja na S4. Kvaliteta izrade je debelo na strani One-a kao i stabilnost sucelja. Sam Sense je tri koraka ispred TW po dizajnu i fluidnosti.

Dugo sam se druzio s oba i na kraju kupio One jer uz sve prednosi i mane jednog i drugog, One je bolji. Ali ne mislim da je najbolji uredjaj prosle godine.

Svi oni imaju svojih mana no mislim da su Xperia Z1, LG G2 i Nexus (tocno tim redom) bolji uredjaji od One-a (a pogotovo od S4).

Sto se tice kontakta to je vjerojatno do tvog primjerka ili nekog udarca koji je primio. 

15 godina
tnakir kaže...

E ako ga žena ima i ona kaže da je bolji , onda ovih 175 nezavisnih stručnjaka izabranih među novinarima i analitičarima iz područja mobilne industrije nemaju pojma :)

14 godina
neaktivan
mr.potter kaže...
tnakir kaže...

E ako ga žena ima i ona kaže da je bolji , onda ovih 175 nezavisnih stručnjaka izabranih među novinarima i analitičarima iz područja mobilne industrije nemaju pojma :)

"Nezavisni" strucnjaci cesto su zavisni. Osim toga kad bi rijec strucnjaka bila "rijec bozija" tj. nekakva univerzalna istina onda bi uvijek pobjedjivao jedan uredjaj, jedan auto, mobitel, zena na miss universe...

No dogadja se da "srucnjaci" na jednom sajmu izaberu jedan uredjaj, na drugom drugi, na trecem treci... znaci "strucnjak" nije matemamaticka varijabla.

Iako sam vlasnik HTC One-a sutra bi se mijenjao za neke modele koji su cak i jeftiniji nego One. A strucnjak moze govoriti sto hoce.

Osim toga covjek ima doma oba mobitela. Vise cijenim misljenje (iako je razlicito od mog) nekoga ko ima mogucnost realno usporediti oba nego nekog "svaki cigo svog konja hvali" fanboja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 15:41 (BlueMax).
13 godina
neaktivan

Fantastičan smartphone, imam ga jedno 9 miseci i dan danas mi je sve draži i draži.Počevši od najboljih materijala i izrade, pa glasnih stereo zvučnika, briljantnog ekrana pa do same fluidne pri korištenju.Jedini mobitel koji mi parira po atraktivnosti je Z serija od Sonya.Samsung GS3/4/5 mi je prevše jeftin i đikanski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mr.potter kaže...
tnakir kaže...

Mozda bi prvo trebao nauciti citati sa razumijevanjem. Rekao sam da imam jednako iskustva i sa jednim i sa drugim mobitelom i tvrdim da je S4 kvalitetniji i potpuniji proizvod od One-a.

Rvat katolik!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice