HTC One – Windows Phone izdanje

poruka: 71
|
čitano: 11.921
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One – Windows Phone izdanje".
18 godina

opcenito nokijina auto navigacija je jos od sybijana a nastavila sa odlicnim wp om od svih mob navigacija pa cak i od nekih garmina najbolja na trzistu, a uz to je jako tocna i naravno besplatna !

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 14:42 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Re: HTC One – Windows Phone izdanje

Nije besplatna, moraš kupit njihov uređaj i to ti je u cijeni naravno.

18 godina

dobro ok krivo sam se izrazio {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 19:17 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko znam pricalo je se da ce Nokia pustiti svoje Here Mape i na druge OS. Sad i ako tamo budu free sigurno NO. 1. mape.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

android sam korisnik i OS mi se jako svida zbog toga sto ima prepuno aplikacija i sto mogu instaliravat svakakve stvari. sad bih mozda si kupio HTC Windows Phone 8S i posto nisam nikad bio u kontaktu sa windows phone-om zanima me misljenje vas koji ste koristili i android i wp koje su ovako malo vece prednosti i mane tih OS-ova i sta mislite dal da si kupim taj mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

sto se tice kupovine WP telefona, samo lumie dolaze u obzir, kakav htc i ostali, jedino ako si bas htc onda ok

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Indestructible kaže...

sto se tice kupovine WP telefona, samo lumie dolaze u obzir, kakav htc i ostali, jedino ako si bas htc onda ok

Zašto?

Zbog prosječnih nokia aplikacija od kojih su dvije jedino korisne?

Zbog toga se isplati dati puno više para za Lumiu?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
EZY-E kaže...
Indestructible kaže...

Zašto?

Vise nokia ulaze u WP nego htc ili samsung, nokia je jedino tome posvecena i okrenuta za razliku od druga 2 proizvodaca. Uostalom znamo kakav support ima HTC.

I da vise se isplati dati novaca za lumiu radi tehnologije koje imaju ( clear black, stabliziacija kamere kod snimanja, tipkanje po ekranu bilocime itd ).

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
EZY-E kaže...
Indestructible kaže...

Zašto?

rece ti momak iznad,

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
EZY-E kaže...
Indestructible kaže...

Zašto?

Vise nokia ulaze u WP nego htc ili samsung, nokia je jedino tome posvecena i okrenuta za razliku od druga 2 proizvodaca. Uostalom znamo kakav support ima HTC.

I da vise se isplati dati novaca za lumiu radi tehnologije koje imaju ( clear black, stabliziacija kamere kod snimanja, tipkanje po ekranu bilocime itd ).

Ovo je samo kod Lumie 920 koliko mi se čini.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
EZY-E kaže...
Fake_Alert kaže...
EZY-E kaže...
Indestructible kaže...

Zašto?

Ovo je samo kod Lumie 920 koliko mi se čini.

Pricamo trenutno o HTC One koji bi trebao biti flagship pa sam flagship usporedivao, inace 920 ne dode puno u usporedbi sa drugim flagshipovima drugih proizvodaca. Jedina mana je to sto je microsoft ljen ili glup da napravi neke vece pomake kod tog WP-a a nokia je cist ok. Trenutno posjedujem Lumiu 800 i odlican je samo da ima WP8, ali nema.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice