HTC s novim Sensom

poruka: 13
|
čitano: 2.698
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC s novim Sensom".
16 godina
neaktivan
HTC s novim Sensom

Od događanja na MWC-u drugog dana, posebno je zanimljiva bila prezentacija HTC-a koji je objavio svoje novo korisničko sučelje nazvano Sense, a koje će biti implementirano na mobilne telefone koji će koristiti Android OS i Microsoftov Windows Mobile 6.5 te Windows Phone 7 Series

opa ... dakle ipak će upgrade na Windows 7 biti moguć na HD2 !

SJAJNO !

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC s novim Sensom

HTC-ovi mobači mi se sve više sviđaju i mislim da ću si jednoga priuštiti tijekom 2011. Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: HTC s novim Sensom
Dado_ZG78 kaže...

HTC-ovi mobači mi se sve više sviđaju i mislim da ću si jednoga priuštiti tijekom 2011. Namigiva

Sad su čak postali i oku privlačni Osmijeh

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
16 godina
neaktivan
HTC s novim Sensom

Ovo su izvrsni mobiteli, jako mi se sviđa pitch funkcija - zvuči odlično, to će još unaprijediti način na koji se koristimo touchscreenom.Osmijeh

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HTC s novim Sensom

Zar nije jučer MS objavio da neće dopuštati promjenu sučelja na Windows Phone 7 Series?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC s novim Sensom

HTC je poceo biti jako opasan u kombinaciji sa Androidom, to mi se bas sviđa... Namigiva Sljedeci mob je sigurno HTC + Android, zbilja se trude i uspijeva im...

0 0 hvala 0
18 godina
zoran123456 kaže...

opa ... dakle ipak će upgrade na Windows 7 biti moguć na HD2 !

SJAJNO !

HD2 na sedmici linik

18 godina
neaktivan
HTC s novim Sensom

Konacno su zaposlili pravog dizajnera u HTC-u!Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HTC s novim Sensom

Sad "samo" treba čekati, da se pojave i kod nas...

Za Desire bi valjalo prištedjeti koju kunu (Smijeh),

a Legend je čini mi se više nego dostojan "nasljednik" Hero modela.

UTERE SED NE ABUTERE!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC s novim Sensom

Ovaj HTC desire mi izgleda kao da je to nexus one 2, jer im je izgled ful sličan, samo su (barem što vidimo izvana) ispravili stvari na koje su se ljudi bunili a to su one senzorske tipke i trackball koji su zamjenjeni pravim tipkama i trackpadom. Svaka im čast na tako brzoj intervenciji da par mjeseci već izdaju "nadogradnju" moba.Naravno nije službeno nadogradnja ali se vidi da je to toBelji se. Samo me interesira oće li ovaj stić do hrvatske i koliko će nas to koštatiPlač

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
HTC s novim Sensom

Lijepo oblikovani komadi plastike, koji na kraju krajeva služe za isto ono kao i oni od prije 10 godina...samo što su sad i igračke za odrasle...:)

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
maskmaker kaže...

Lijepo oblikovani komadi plastike, koji na kraju krajeva služe za isto ono kao i oni od prije 10 godina...samo što su sad i igračke za odrasle...:)

Da, moj prvi Ericsson s jednorednim monokromatskim ekranom je imao fantastičnu turn-by-turn navigaciju. Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 13:11 (Visak).
16 godina
neaktivan

Od događanja na MWC-u drugog dana, posebno je zanimljiva bila prezentacija HTC-a koji je objavio svoje novo korisničko sučelje nazvano Sense, a koje će biti implementirano na mobilne telefone koji će koristiti Android OS i Microsoftov Windows Mobile 6.5 te Windows Phone 7 Series

kaj nije ms reko da nema oem addona na sučelje?

kod mene normalno radi.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice