HTC najavio Android L za One seriju

poruka: 13
|
čitano: 1.371
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC najavio Android L za One seriju".
15 godina
HTC najavio Android L za One seriju

"u što kraćem roku" pa onda 90 dana od izdavanja finalne verzije. Ludnica. A sto M7 nije sposoban vrtiti flat ikone?

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
Re: HTC najavio Android L za One seriju
N!NO kaže...

"u što kraćem roku" pa onda 90 dana od izdavanja finalne verzije. Ludnica. A sto M7 nije sposoban vrtiti flat ikone?

Lijepo piše da M8 i M9 dobivaju L.

A 90 dana od izdavanja znači nakon izdavanja tek kroz neko vrijeme dobit kod, pa to sve uklopiti u Sense  , pa to sve testirat. Pa ispravit  bugove.

Zato će Google edition dobit puno ranije.

hobi:moj-android.net
15 godina

Jasno je to meni. I to da je to uzasno sporo. A novosti u L su kopija iOS-a. Al im je trebalo 9 mjeseci da ih skinu.

18 godina
Pa da remiziramo te iskopirane novosti.
Material design - isti iOS.
Podrska za 64bita - aplle je to izmislio, do prije 9 mjeseci nikad nista slicno bilo
Poboljsane notifikacije - iOS feature od 1981.
ART runtime - to je isto apple izmislio zato se i zove Apple Run Time -_-
Poboljsane graficke sposobnosti i optimizacija potrosnje - iphone isto to ima, sve za spilanje na tri i pol incha.
Zbilja taj googel budala samo kopira...
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina

A hoce li konacno iskljuciti i lag i trzanje? To bi im bila najvaznije kopiranje oba konkurenta (kad su vec sve ostalo skinuli).

18 godina
N!NO kaže...

A hoce li konacno iskljuciti i lag i trzanje? To bi im bila najvaznije kopiranje oba konkurenta (kad su vec sve ostalo skinuli).

Ti si jedan od onih kaj *ickama u klubu pokazuje tatin ajfon kako glatko radi bez laga i trzanja?

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
A ti si od onih sto proklamiraju kinesko smece? I dudlas googleove gluparije? Sva sreca da os ima 1/4 ekrana rezervirano za reklame pa si u toku.
16 godina
protjeran
N!NO kaže...

Ovo je jako dobro pitanje.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
18 godina
N!NO kaže...
A ti si od onih sto proklamiraju kinesko smece? I dudlas googleove gluparije? Sva sreca da os ima 1/4 ekrana rezervirano za reklame pa si u toku.

Ljudi s kineskim smecima bar ne dizu kredite za mobove da bi u klubovima pokusali impresionirati lepsi spol upitnog morala, da bi za dva mjeseca bili na pultu u Fini di se otvaraju zasticeni racuni. 

15 godina
Zasto stalno guras faktor cijene? Iphone nije nista skuplji od doticnog M8, a najjaci modeli na windowsima su i jeftiniji. Sto se ti odmah vidis u klubovima u kojima bemas za cugu i curama s kojima be mozes peicati jer nemas iphone?!
12 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Podrska za 64bita - aplle je to izmislio, do prije 9 mjeseci nikad nista slicno bilo

Glup je komentar da je google prekopirao podrđku za 64bit procesor, jer bi u tom smijeru ionako svi išli ako ne apple, netko drugi bi to napravio.  Samo se apple požurio sa time, a ne koristi još uvjek 4gb rama ili više. 

Google nije izmislio 64bit podršku, nego su proizvođači procesora krenuli na to i google mora pružiti podršku za 64bit, bilo bi glupo da ne podržava, mislim ono imas procesor a ne podržavas sve njegove mogučnosti. 

Ako gledamo vizualni izgled, neke stvari su dosta slične jer neke stvari nemozes izbječi, moras priznati i da je apple krenuo kopirati druge. Evo naprimjer zasto je apple počeo praviti veče iphoneove ??? zasto se nije zadržao na 3.5 inč iphoneu ??? mislim zašto on kopira druge koji prave mobove od 4, 4,7, 5 , 6 inča ??? 

Ako pogledamo povijest evo naprimjer kada je stigla Mozilla Firefox nitko drugi nije koristio tabove, onda mi objasni zasto apple počeokopirao mozilu tj ubacivati tabove u svoj browser ??? Ne kažem da je to mozilla prva izmislila ali nekad jednostavnoide u tom smjeru da se jednostanvo nemože izbjeći neke stvari. 

18 godina
Markić7 kaže...
ukay1000 kaže...

Glup je komentar da je google prekopirao podrđku za 64bit procesor, jer bi u tom smijeru ionako svi išli ako ne apple, netko drugi bi to napravio.  Samo se apple požurio sa time, a ne koristi još uvjek 4gb rama ili više. 

Google nije izmislio 64bit podršku, nego su proizvođači procesora krenuli na to i google mora pružiti podršku za 64bit, bilo bi glupo da ne podržava, mislim ono imas procesor a ne podržavas sve njegove mogučnosti. 

Ako gledamo vizualni izgled, neke stvari su dosta slične jer neke stvari nemozes izbječi, moras priznati i da je apple krenuo kopirati druge. Evo naprimjer zasto je apple počeo praviti veče iphoneove ??? zasto se nije zadržao na 3.5 inč iphoneu ??? mislim zašto on kopira druge koji prave mobove od 4, 4,7, 5 , 6 inča ??? 

Ako pogledamo povijest evo naprimjer kada je stigla Mozilla Firefox nitko drugi nije koristio tabove, onda mi objasni zasto apple počeokopirao mozilu tj ubacivati tabove u svoj browser ??? Ne kažem da je to mozilla prva izmislila ali nekad jednostavnoide u tom smjeru da se jednostanvo nemože izbjeći neke stvari. 

Znaci ti fakat ne vidis sarkazam u cijelom tome postu? Zbilja mislis da ja to mislim? Kuda ide ovaj forum boze moj... 

12 godina
neaktivan

ako je riječ o sarkazmu onda se ispričavam, jer sam imao neke obveze i usput sam čitao pa nisam mogao razmisljati detaljnije o svemu sto se priča. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice