Sumnjam da je kapacitativni ekran jer ih Windows Mobile ne podržava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to je čini mi se dijagonala ko na PSP-u....da mi je znat kolko će mu sati baterija držat s tim ekranom i rezolucijom...
a proc i RAM su jači nego na omniji 2...brutalno
Mozda verzija 6.5 podrzava. :)
A koji je ovaj pored njega? Sliči na Touch HD, ali ima hard gumbe i zaobljeno kućište.
nadam se da ce imat puno vecu rezoluciju za snimanje videa nego ostalih htc-ovi ,poželjno bi bilo HD :D .
p.s. ovo cudo ima ekran velik ko moj gps :D ,a gps mi jedva stane u ruku LOLL
ima kapacitivni touch screen :)
pa vjerovatno..ali kolko znam u leu je novi tf3d2 tj t3d2.6...
A koji je ovaj pored njega? Sliči na Touch HD, ali ima hard gumbe i zaobljeno kućište.
Ne baš. Ovaj ima gumbe skroz na dnu, a i odostraga je sasvim drugačiji.
Sada ni ja više nemam pojma. Od ispred je pljunuti Touch Pro 2, a iza je isto potpuno drukčiji.
Da, izgleda da je na prve dvije Touch Pro, a na četvrtoj i petoj HD.
Greška je bila u pretpostavci (ma vidi, pretpostavka, a pogrešna
) da je na svima isti model.
Inače, taj Leo se čini kao ostvarenje svih snova. Jest velik, ali za tu rezoluciju ekran mora biti malo veći da bi se iskoristila.Još ako će se moći nadograditi na wimo7...
Sad se treba strpiti.
je to mali netbook
ispravite me ako grjesim, ali kapacitivni ekrani rade sam sa prstima, kak da ja koristim to u sred zime bez da skidam rukavice?
ispravite me ako grjesim, ali kapacitivni ekrani rade sam sa prstima, kak da ja koristim to u sred zime bez da skidam rukavice?
lol pa pogle kolika je to ekrancina a ja na iphoneu s rukavicama gumenim radim tako da...
lol pa pogle kolika je to ekrancina a ja na iphoneu s rukavicama gumenim radim tako da...
pa to me zanimalo, gledam sad da uskoro kupim neki 1GHz model, pa ono, ak nemogu ni u obicnim vunenim rukavicama radit s njim......
mada bi volio i olovcicom povremeno radi preciznosti