HT i Ericsson demonstrirali LTE

poruka: 8
|
čitano: 1.597
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HT i Ericsson demonstrirali LTE".
16 godina
protjeran

Hmm, pa ako cijene budu kao na 3G, nebude se ni 4G baš proslavila.. al opet 4G donosi ipak neke prednosti pa ako sva tri operatora zagrizu mogli bi konačno imati normalan mobilni internet...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Đabe 4g ako im internet ne pojeftini i dođe flat rate za mobove

1 0 hvala 0
17 godina

Ovo je fenomenalan uspjeh da se netko brine oko problema mobilnog interneta! No, koliko će se to isplatiti za nas šačicu Hrvata koji gunđamo i na "skupi" ADSL koji nam je dostupan u svakoj zabiti, pa nismo zadovoljni ni što sva tri mobilna operatera imaju 3G....a sve to bismo imali džabe

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: HT i Ericsson demonstrirali LTE

Pa evo, nabrzinu sam pogledao t-mobile vani i u USA je 40$ 5GB, a u UK 15 funti 3GB, tak da... di ti živiš? :)

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HT i Ericsson demonstrirali LTE

U Becu placam flat brzine 25(vdsl2),iptv + pretplatu telefona 28 eura mjesecno,a sa tim dobijem pogodnosti za mobilnu mrezu gdje za dodatnih 11 eura imas cjenu rominga po normalnoj(znaci ko da si u zemlji,u uniji,van 20 % skuplje)+ flat mobilni internet koji kod nas nepostoji!A ja zivim u becu!!!!!

17 godina
neaktivan

Gledajte jednu stvar,u Hrvatskoj internet svako malo steka,sa telefonima se desavaju takve stvari da je to nevjerovatno,po dva korisnika na jednoj parici i tako,mislim za nevjerovati,iptv je smjesan,neznam kako bih ga drugacije opisao,pa tko jos naplacuje HD programe extra kao max tv,da su bar programi koje nemas pa bi covjek reko nego imas iste u sd,a ako vec traze pare da bar ubace posten paket,nego oni se dice onom sakom jada  i taj jad steka za poludjet ,o mobilnoj mrezi necu niti poceti,o naplatama fiktivnih dailera i impulsa necu ni poceti,o kromanjonskim ne brzinama interneta nego sporinama necu niti zapocinjati,ako je to sve vama u redu svaka vam cast!

2 0 hvala 0
17 godina

LTE nije 4G (prema specifikacijama ITU-a). LTE je 3.9G.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Bil sam prosli tjedan u Austriji na redovitom okupljanju dealera i poljak izvadi iPad i pocme surfati. Pitam ja njega kolko bu ga to kostalo jer je u roamingu, na sto ce on meni: "nista, placam 11Eur mjesecno za flat u cijeloj EU".

Moje iskustvo VIPovim roamingom u Njemackoj: prenjeo 10MB i dosel mi racun 1200kn+PDV. Imamo hrvatsku!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice