I meni je došlo da im to kažem kad mi je ova za šalterom rekla da to nije mobitel koji prodaju svakome.
I meni je došlo da im to kažem kad mi je ova za šalterom rekla da to nije mobitel koji prodaju svakome.
Povećati penis? Pa šta ne kažeš!? Idem platit polog. :)
Ljudi su nezaposleni, gladuju, ja nemam obraza da dam lovu za to sranje od poluproizvoda.
Po meni je taj iphone samo nastavak onog limuzina kava đira, ostavljanje dojma, a nemaju za kifle.
Onaj ko ima love na bacanje nek ih uzme 500 što se mene tiče.
I buže, tko je gad koji je oteo jazavca Jaza?
briši ovu poruku zeznuo me fajrfox
Ljudi su nezaposleni, gladuju, ja nemam obraza da dam lovu za to sranje od poluproizvoda.
Po meni je taj iphone samo nastavak onog limuzina kava đira, ostavljanje dojma, a nemaju za kifle.
Onaj ko ima love na bacanje nek ih uzme 500 što se mene tiče.
I buže, tko je gad koji je oteo jazavca Jaza?*
*Vidjeti žutijugoportal index.hr za daljnje informacije
"Slaven u 17:06, 07.11.2008.
Ne idite bez razmišljanja.
Došao sam u T-Mobile i kad me je zatražio polog od 1200 kuna rekao sam da nisu normalni i da im hoću ***** mater, a ne dati polog, na što su me zaštitari zamolili da se udaljim iz prostora, što sam s radošću napravio."
HAHAHAHAHHAHAH
E tako im i treba kad žele imat posla s T-Comom.....hahah neka neka šteta da nisu stavili polog 10 000kn pa onda da ti vrate nakon 5 godina kad ustvrde da ga nisi ogrebo... hahaha... neki bi i tada kupili....pa znaju oni što rade, nisu glupi.
Fuckas ti IPhone SonyEricson ima puno bolje telefonceke od ove preskupe bestije za naivne!!!
Fuckas ti IPhone SonyEricson ima puno bolje telefonceke od ove preskupe bestije za naivne!!!
"Slaven u 17:06, 07.11.2008.
Ne idite bez razmišljanja.
Došao sam u T-Mobile i kad me je zatražio polog od 1200 kuna rekao sam da nisu normalni i da im hoću ***** mater, a ne dati polog, na što su me zaštitari zamolili da se udaljim iz prostora, što sam s radošću napravio."
Jedino žalosno iz svega ovoga što se ja nisam sjetio otvoriti štand pored i prodavati svoje ajfonove
hahaahha,ovako se nisam smijao,ne sjecam se,haha.Najbolja mi je ona kad je zenska sa saltera rekla "nije iPhone za svakoga",hahaha.Nije žvaka za seljaka,hahaha.A jeeeboteee.Inace,i ja mislim da su malo pretjerali s tim redovima.Covjek dodje platiti racun za telefon i mora cekati neke budale koje glume da ce kupiti telefon
Mentalitet ljudi je čudan. Svi moraju imati iphone prvi. Zašto ga ne kupiti normalno bez ikakve pompe par dana kasnije, izbjeći duge redove, uštedjeti vrijeme, živce...............??? No ljudi moraju biti u svemu prvi.
Ja nisam kupio iPhone! Pa šta? Imam Nokiu samo da mogu telefonirati i slati poruke i što? Čemu ovaj iPhone? Dobro, netko voli pa kupi, ali 1000 EUR za brand. Ma daj... Koliko nas bi to željeli imati da nemaju drugi isti iPhone? Nitko. Pa niti ja... 
Nije lokalizirano ništa osim tipkovnice koja sadrži naše znakove
http://www.niktitanik.com/wordpress/comics/2008-11-09-1939.jpg
Hrvati u redovina za iPhone
Sorry još jednom
.... e svašta...
Odvratni marketing - "Hrvati kupili više od Nijemaca...", "broj prodanih je tajna..."
Ha, ha!
.... e svašta...Imam samo jedno pitanje koje ce reći sve..
Koliko iPhone košta u SAD-u, a koliko u RH?
Koristim 2G 10-ak dana i meni super.. Brdo korisnih aplikacija usprkos što app store radi par mjeseci ( + installer i cydia), što besplatnih što po par kuna. Može samo bolje.. E da, definitivno se ne vraćam na "običan" mob, jer ovo je ipak Mac u malom, a tek onda mobitel.
Nije "ilegalno" idiotska riječ!?, nego je idiotski koristiti tu riječ u tom kontekstu.. 
Ja sam 2G imao 2-3 tjedna nakon što je izašao. Koristio sam ga 25 minuta i zaključio da je to smeće.
Pozdrav svima
A ja sam iPhone provrtio par dana nakon izlaska i vidio solidan mobitel, kvalitetno napravljen + PREVISOKA cijena, preskupu.
Imam samo jedno pitanje koje ce reći sve..
Koliko iPhone košta u SAD-u, a koliko u RH?
Ja sam 2G imao 2-3 tjedna nakon što je izašao. Koristio sam ga 25 minuta i zaključio da je to smeće.
Pozdrav svima
Nije "ilegalno" idiotska riječ!?, nego je idiotski koristiti tu riječ u tom kontekstu.. 
Ne razumijem zašto se uopće vraćate na ovu temu i općenito, na temu iPhone-a.. Uvijek će biti netko kome je super i netko kome nije, kao i sa tisuću drugih stvari. Nekome je Audi super, nekome nije i sl.
Kome je dobar, kupiti će ga ovako ili onako, kome nije, neće bez obzira na cijenu. A to što t-scumm ima takvu politiku cijena, to je njihovo pravo. Mislim, bolje da se žalite na cijenu hrane. struje i goriva što je potreba, a ne luksuz kao svi mobiteli iznad 500 kn.
"Ekipa" nam krade ispred nosa na dnevnoj razini, dok se mi raspravljamo zašto iphone košta 7k, a ne 3k.. I pametnome dosta.
Meni je značajnije ono proročanstvo J.Dvoraka iz BUGovog uvodnika.
Tamo kaže kako je 2002. godine Dvorak predvidio financijsku krizu 2007., najkasnije do kraja desetljeća. Kontaktirali ga iz BUGa i rekli da je bio u pravu, a čovjek veli: "...najgore tek dolazi!"
Imali iPhone ili ne, više se nećemo dijeliti na one koji ga imaju i koji ga nemaju, već na one koji imaju jesti i one koji gladuju.
...evo slažem se sa ferovcem1, pa neka tema ode pod lock, ako i moderatorski tim isto dijeli takvo mišljenje.
...evo slažem se sa ferovcem1, pa neka tema ode pod lock, ako i moderatorski tim isto dijeli takvo mišljenje.