Hrvati u redovima za iPhone 3G

poruka: 93
|
čitano: 9.313
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvati u redovima za iPhone 3G".
17 godina
neaktivan

I meni je došlo da im to kažem kad mi je ova za šalterom rekla da to nije mobitel koji prodaju svakome.

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Hrvati u redovima za iPhone 3G
vjeko kaže...

I meni je došlo da im to kažem kad mi je ova za šalterom rekla da to nije mobitel koji prodaju svakome.

I kako je prošla tvoja kupnja? Dostojan si kupnje tog uber-uređaja koji će ti promijeniti život, izliječiti kravu, povećati penis, ubrzati mozak, vratiti kosu...?
17 godina
neaktivan

Povećati penis? Pa šta ne kažeš!? Idem platit polog. :)

We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the universe. That makes us something very special. - Stephen Hawking

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi su nezaposleni, gladuju, ja nemam obraza da dam lovu za to sranje od poluproizvoda.

Po meni je taj iphone samo nastavak onog limuzina kava đira, ostavljanje dojma, a nemaju za kifle.

Onaj ko ima love na bacanje nek ih uzme 500 što se mene tiče.

I buže, tko je gad koji je oteo jazavca Jaza?

briši ovu poruku zeznuo me fajrfox

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.11.2008 17:32 (Ormuz).
17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

Ljudi su nezaposleni, gladuju, ja nemam obraza da dam lovu za to sranje od poluproizvoda.

Po meni je taj iphone samo nastavak onog limuzina kava đira, ostavljanje dojma, a nemaju za kifle.

Onaj ko ima love na bacanje nek ih uzme 500 što se mene tiče.

I buže, tko je gad koji je oteo jazavca Jaza?*

*Vidjeti žutijugoportal index.hr za daljnje informacije

18 godina
neaktivan

"Slaven u 17:06, 07.11.2008.

Ne idite bez razmišljanja.
Došao sam u T-Mobile i kad me je zatražio polog od 1200 kuna rekao sam da nisu normalni i da im hoću ***** mater, a ne dati polog, na što su me zaštitari zamolili da se udaljim iz prostora, što sam s radošću napravio."

HAHAHAHAHHAHAHSmijeh    E tako im i treba kad žele imat posla s T-Comom.....hahah neka neka    šteta da nisu stavili polog 10 000kn pa onda da ti vrate nakon 5 godina kad ustvrde da ga nisi ogrebo... hahaha... neki bi i tada kupili....pa znaju oni što rade, nisu glupi.

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina

Fuckas ti IPhone SonyEricson ima puno bolje telefonceke od ove preskupe bestije za naivne!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (2.8ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Fuckas ti IPhone SonyEricson ima puno bolje telefonceke od ove preskupe bestije za naivne!!!Cool

iphone bi trebao biti nekakav "smartphone". SE su puno bolji mobiteli i mogu posjeći iphonove "multimedijalne mogućnosti" kada ne možeš poslati niti hebeni mms
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

"Slaven u 17:06, 07.11.2008.

Ne idite bez razmišljanja.
Došao sam u T-Mobile i kad me je zatražio polog od 1200 kuna rekao sam da nisu normalni i da im hoću ***** mater, a ne dati polog, na što su me zaštitari zamolili da se udaljim iz prostora, što sam s radošću napravio."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! da mi je vidjeti facu zaštitara i prodavača i još ako je bila neka sisata ženska koja ne zna niti dva broja zbrojit onda je to za crknuti.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
18 godina
Raving Rabbid kaže...
 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! da mi je vidjeti facu zaštitara i prodavača i još ako je bila neka sisata ženska koja ne zna niti dva broja zbrojit onda je to za crknuti.
 Prodavac si je mislio sto mu to treba da ga za tu crkavicu od place jos netko mora i pickarat na radnom mjestu... Kao i uvijek, pljuvacku u facu su dobili pogresni ljudi.
17 godina
neaktivan

Jedino žalosno iz svega ovoga što se ja nisam sjetio otvoriti štand pored i prodavati svoje ajfonove

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
18 godina

hahaahha,ovako se nisam smijao,ne sjecam se,haha.Najbolja mi je ona kad je zenska sa saltera rekla "nije iPhone za svakoga",hahaha.Nije žvaka za seljaka,hahaha.A jeeeboteee.Inace,i ja mislim da su malo pretjerali s tim redovima.Covjek dodje platiti racun za telefon i mora cekati neke budale koje glume da ce kupiti telefon

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mentalitet ljudi je čudan. Svi moraju imati iphone prvi. Zašto ga ne kupiti normalno bez ikakve pompe par dana kasnije, izbjeći duge redove, uštedjeti vrijeme, živce...............??? No ljudi moraju biti u svemu prvi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja nisam kupio iPhone! Pa šta? Imam Nokiu samo da mogu telefonirati i slati poruke i što? Čemu ovaj iPhone? Dobro, netko voli pa kupi, ali 1000 EUR za brand. Ma daj... Koliko nas bi to željeli imati da nemaju drugi isti iPhone? Nitko. Pa niti ja... Belji se

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nije lokalizirano ništa osim tipkovnice koja sadrži naše znakove

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.niktitanik.com/wordpress/comics/2008-11-09-1939.jpg

Hrvati u redovina za iPhone

Sorry još jednom

CAS: CM690 + side panel MBO: Asus P5LD2 CPU: Intel C2D 4400 @ 3,0 GHz + AC Freezer 7 MEM: Kingston HyperX 4 x 1GB @ 800 MHz GPU: Asus Nvidia 8500GT + ZM 900cu LED HDD: 160GB + 320GB sata ODD: Pioneer DVR-215D sata MON: LG 1553S
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 9:30 (zdravo).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
vjeko kaže...
 Iznenađen Iznenađen.... e svašta...
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

Odvratni marketing - "Hrvati kupili više od Nijemaca...", "broj prodanih je tajna..."

Ha, ha!

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
vjeko kaže...
 Iznenađen Iznenađen.... e svašta...
 Čista laž... ako ih je u Splitu prodano onako malo koliko se zna da je, nemoguće da je sam Zagreb nadoknadio prodaju. Inače "ilegalno" je idiotska riječ jer ne postoji zakon koji brani bilo kakvu kupnju bilo gdje i donošenje u Hrvatsku. Ako osoba X želi u Parizu kupiti iPhone i koristi ga u Hrvatskoj, sasvim je sve legalno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 11:38 (naxeem).
18 godina
neaktivan

Imam samo jedno pitanje koje ce reći sve..

Koliko iPhone košta u SAD-u, a koliko u RH?

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Koristim 2G 10-ak dana i meni super.. Brdo korisnih aplikacija usprkos što app store radi par mjeseci ( + installer i cydia), što besplatnih što po par kuna. Može samo bolje.. E da, definitivno se ne vraćam na "običan" mob, jer ovo je ipak Mac u malom, a tek onda mobitel.

Nije "ilegalno" idiotska riječ!?, nego je idiotski koristiti tu riječ u tom kontekstu.. Namigiva

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
18 godina
neaktivan

Ja sam 2G imao 2-3 tjedna nakon što je izašao. Koristio sam ga 25 minuta i zaključio da je to smeće.

Pozdrav svima

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

A ja sam iPhone provrtio par dana nakon izlaska i vidio solidan mobitel, kvalitetno napravljen + PREVISOKA cijena, preskupu.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Imam samo jedno pitanje koje ce reći sve..

Koliko iPhone košta u SAD-u, a koliko u RH?

Imam samo jedno pitanje: Koliko carina, postarina i prevoznina treba platiti da bi jedan iPhone dosao u Hrvatsku?
Sonny kaže...

Ja sam 2G imao 2-3 tjedna nakon što je izašao. Koristio sam ga 25 minuta i zaključio da je to smeće.

Pozdrav svima

i ja sam imao 2g, doduse dobio sam ga odmah nakon izlaska.... nego, imao sam ga sve dok se nije razbio i jos i dan danass smatram da je suuuper.. inacce, razbiti 3g je dosta kvalitetan i tesko ga je razbiti...
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
18 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Nije "ilegalno" idiotska riječ!?, nego je idiotski koristiti tu riječ u tom kontekstu.. Namigiva

Da, to. To sam htio reći, ali od muke što opet posjećujem ovu vražju temu, žurio sam se završit post. - Oni to namjerno u ovom kontekstu koriste u marketinške svrhe.
18 godina

Ne razumijem zašto se uopće vraćate na ovu temu i općenito, na temu iPhone-a.. Uvijek će biti netko kome je super i netko kome nije, kao i sa tisuću drugih stvari. Nekome je Audi super, nekome nije i sl.

Kome je dobar, kupiti će ga ovako ili onako, kome nije, neće bez obzira na cijenu. A to što t-scumm ima takvu politiku cijena, to je njihovo pravo. Mislim, bolje da se žalite na cijenu hrane. struje i goriva što je potreba, a ne luksuz kao svi mobiteli iznad 500 kn.

"Ekipa" nam krade ispred nosa na dnevnoj razini, dok se mi raspravljamo zašto iphone košta 7k, a ne 3k.. I pametnome dosta.

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2008 12:44 (ferovca1).
17 godina
neaktivan

Meni je značajnije ono proročanstvo J.Dvoraka iz BUGovog uvodnika.

Tamo kaže kako je 2002. godine Dvorak predvidio financijsku krizu 2007., najkasnije do kraja desetljeća. Kontaktirali ga iz BUGa i rekli da je bio u pravu, a čovjek veli: "...najgore tek dolazi!"

Imali iPhone ili ne, više se nećemo dijeliti na one koji ga imaju i koji ga nemaju, već na one koji imaju jesti i one koji gladuju.

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell

0 0 hvala 0
18 godina

...evo slažem se sa ferovcem1, pa neka tema ode pod lock, ako i moderatorski tim isto dijeli takvo mišljenje.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
18 godina
moderator
HCSC kaže...

...evo slažem se sa ferovcem1, pa neka tema ode pod lock, ako i moderatorski tim isto dijeli takvo mišljenje.

Teme koje su vezane uz neke vijesti i služe za komentiranje - u pravilu se ne zaključavaju (može biti iznimki, ali ovo nije taj slučaj).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice