Meni je taj koncept potpuna budalaština.... Nepraktičnost rada, performanse, prljanje, namjena.
ja bih recimo sve dao za dva tri takva. ne igraju svi igre ili gledaju filmove-rad na terenu ,u skučenom prostoru,u automobilu ,malo mjesta na stolu,a za pokretanje jednostavnijih programa i funkcija - odlično ! nikako ne mogu shvatiti kako im je trebalo 15 godina da shvate. ja recimo imam jedan laptop pentium 1 koji palim jednom godišnje,radi u dosu i obavlja jako bitne zadatke. i zarađuje što je najbitnije. znači nemora biti i7 i još 20 gb rama...
Hm, i tako još jednu stvar nositi sa sobom. Imaš mobitel ili eventualno smartphone koji također može raditi nevažne zadatke, pa ti to mali ekran za internet ili GPS, onda nosiš još jedan GPS uređaj, u torbi laptop za hotel da je ipak ugodnije napisati neki dokument ili izraditi prezentaciju a na suvozačkom sjedalu radiš na tabletu na brzinu i za nevažne zadatke, na ramenu u džepu mp3 player, za pojasom jedan digitalni fotić jer mobilni uređaj iako ima 5 MP kameru nije kvalitetan....

...savršeno bi mi išli uz doručak..jogurt,mlijeko,sir,vrhnje...još samo jogurtbijeli ejpl i sve je kompletno...šalu na stranu...netko je spomenuo bezličnost HP-a... mislim ako kod nas na tržištu ne postoje serije desk i lap kanti koji izgledaju jako fino....ne znači da ne postoje HP stvari pred kojima bi curile sline...i strahovito me smeta što se HP veže uz MS..(mada izgleda neizbježno...
...a ejplovci nek inspiraciju i dalje traže u serijalu Star trek..amen