kako to mozete usporedivat sa imac-om? nit su cijenom slicni, ni komponentama, ni preformansama, ni nicim...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nema atom... cudno. :)
Zar se linija Pavilion uopće prodaje kod nas?
BUG: "HP MS200 – skoro kao iMac"
Stavite ih jednoga do drugoga pa probajte ponovno imati hrabrosti napisati ovakvu nebulozu.
Jesam, ponosni sam vlasnik iMac-a i mozda nisam najobjektivniji, ali sto je je - BUGovci, pretjerujete. Debelo, plasticno, izgleda jeftino cak i na slici, u odnosu na aluminijsko monolitno kuciste iMac-a bez i jedne tipke na sebi (izuzev power tipke koja je i sama skrivena). Po vama je onda svaki all-in-one PC "skoro kao iMac". Dajte... 
Zar se linija Pavilion uopće prodaje kod nas?
Dobro pitanje - Pavilion serija nije prisutna na nasem trzistu.
Ako mene pitas, ova vijest ima smisla kao i brojne vijesti o Palmovim mobitelima koji jednako tako nisu prisutni (pitanje je i kada ce uopce biti).
...ali to je samo moje skromno misljenje.
Podržavam taj trend - svaka čast Appleu, uvijek su bili pioniri a eto sada su i PC bazirani al opet bolje je da bude ponuda veća i bolja.
Monitori s integriranim računalom
+
ultra mali laptopi s odličnim grafičkim izlazom čine mi se nekako najinteresantniji koncepti
Stavite ih jednoga do drugoga pa probajte ponovno imati hrabrosti napisati ovakvu nebulozu.
Jesam, ponosni sam vlasnik iMac-a i mozda nisam najobjektivniji, ali sto je je - BUGovci, pretjerujete. Debelo, plasticno, izgleda jeftino cak i na slici, u odnosu na aluminijsko monolitno kuciste iMac-a bez i jedne tipke na sebi (izuzev power tipke koja je i sama skrivena). Po vama je onda svaki all-in-one PC "skoro kao iMac". Dajte... 
To i ja svima ovdje kod mene na poslu govorim, da je skrivenost power tipke najvažnija stvar na računalu, a oni samo "cijena, cijena, cijena...".
Jebo cijenu kad je power tipka dobro skrivena, kažem ja
To i ja svima ovdje kod mene na poslu govorim, da je skrivenost power tipke najvažnija stvar na računalu, a oni samo "cijena, cijena, cijena...".
Jebo cijenu kad je power tipka dobro skrivena, kažem ja
Kaze skup, a ja njemu pocnem psovat, i kazem MA NEMA NI JEDNE TIPKE NA SEBI, to je vazno.
Naravno da nije, jedino zajedničko im je sam koncept komp u monitoru, koji je kod iMaca doveden do savršenstva IMO.