HP Pavilion MS200

poruka: 9
|
čitano: 2.752
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HP Pavilion MS200".
17 godina
neaktivan
RE: HP Pavilion MS200

kako to mozete usporedivat sa imac-om? nit su cijenom slicni, ni komponentama, ni preformansama, ni nicim...

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HP Pavilion MS200

nema atom... cudno. :)

It's awesome and you know it. Enough said.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HP Pavilion MS200

Zar se linija Pavilion uopće prodaje kod nas?

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
HP Pavilion MS200

BUG: "HP MS200 – skoro kao iMac"

Stavite ih jednoga do drugoga pa probajte ponovno imati hrabrosti napisati ovakvu nebulozu.

Jesam, ponosni sam vlasnik iMac-a i mozda nisam najobjektivniji, ali sto je je - BUGovci, pretjerujete. Debelo, plasticno, izgleda jeftino cak i na slici, u odnosu na aluminijsko monolitno kuciste iMac-a bez i jedne tipke na sebi (izuzev power tipke koja je i sama skrivena). Po vama je onda svaki all-in-one PC "skoro kao iMac". Dajte... Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 0:31 (ChrisB).
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Zar se linija Pavilion uopće prodaje kod nas?

Dobro pitanje - Pavilion serija nije prisutna na nasem trzistu.

Ako mene pitas, ova vijest ima smisla kao i brojne vijesti o Palmovim mobitelima koji jednako tako nisu prisutni (pitanje je i kada ce uopce biti).

...ali to je samo moje skromno misljenje.

17 godina

Podržavam taj trend - svaka čast Appleu, uvijek su bili pioniri a eto sada su i PC bazirani al opet bolje je da bude ponuda veća i bolja.

Monitori s integriranim računalom

+

ultra mali laptopi s odličnim grafičkim izlazom čine mi se nekako najinteresantniji koncepti

18 godina
ChrisB kaže...

Stavite ih jednoga do drugoga pa probajte ponovno imati hrabrosti napisati ovakvu nebulozu.

Jesam, ponosni sam vlasnik iMac-a i mozda nisam najobjektivniji, ali sto je je - BUGovci, pretjerujete. Debelo, plasticno, izgleda jeftino cak i na slici, u odnosu na aluminijsko monolitno kuciste iMac-a bez i jedne tipke na sebi (izuzev power tipke koja je i sama skrivena). Po vama je onda svaki all-in-one PC "skoro kao iMac". Dajte... Namigiva

To i ja svima ovdje kod mene na poslu govorim, da je skrivenost power tipke najvažnija stvar na računalu, a oni samo "cijena, cijena, cijena...".

Jebo cijenu kad je power tipka dobro skrivena, kažem ja

16 godina
protjeran
segregator kaže...
ChrisB kaže...

To i ja svima ovdje kod mene na poslu govorim, da je skrivenost power tipke najvažnija stvar na računalu, a oni samo "cijena, cijena, cijena...".

Jebo cijenu kad je power tipka dobro skrivena, kažem ja

Kaze skup, a ja njemu pocnem psovat, i kazem MA NEMA NI JEDNE TIPKE NA SEBI, to je vazno.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
18 godina
neaktivan

Naravno da nije, jedino zajedničko im je sam koncept komp u monitoru, koji je kod iMaca doveden do savršenstva IMO.

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 23:18 (D4RKL1NG).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice