Hlađenje prijenosnika izvana

poruka: 4
|
čitano: 903
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hlađenje prijenosnika izvana".
17 godina
neaktivan

recimo moji frendici koja je demolirala laptop dobro bi joj došlo ovo hlađenje jer joj je kompletno hlađenje otkazalo pa sada se laptop svaki 20 minuta zgasi.

nakon nekoliko pokušaja dobili smo ideju da laptop stavimo na četiri lego kocke (ali one za malu djecu, mislim one ogromne) tako da sada zrak ide ispod laptopa pa sada normalno sve radi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odi u chipoteku i kupi jednu bocu s komprimiranim zrakom (cca 35 kn), boca je bijele boje, i onda lijepo skineš donje poklopce s laptopa i DOBRO ga "propušeš"!

samo špricanje ide u kratkim intervalima jer inace krene tekucine i dode do smrzavanja....

lp,

sasa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ili odes do susjeda i pitas da li se mozes posluziti kompresorom.... 0kn

8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hlađenje prijenosnika izvana
FeelTheFear kaže...

ili odes do susjeda i pitas da li se mozes posluziti kompresorom.... 0kn

roflSmijeh
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice