HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 181.298
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
16 godina
neaktivan
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
Rocky kaže...

Jel' bio netko u ZG, kakvo je stanje s bijelom tehnikom, konkretno sušilicama za rublje?

Nije baš za bug forum, ali kad se već priča o HGSpotu...

S bijelom tehnikom ti isto nije baš neko zadovoljavajuće stanje.

16 godina
neaktivan

gledam akcije miseva u vemilu na njihovoj stranici. ISTI misevi stoje na akciji ima godina dana. u nas u dubrovniku jedino sto u hgspot-u ima na izbor je memorija:micro sd, m2,usb memorija.... a ostalo nije nesto. imaju isti izbor vec duuugo vremena i pomalo slabe.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima!Novi sam ovdje...ali otprilike pratim ovaj forum...i da ne duzim

Konkretno me zanima vezano za temu:

Kao sto je spomenuto u ovoj temi a i na zvanicnom sajtu HGSpot-a daju popuste 20-50%,kontaktirao sam ih da ih pitam sta imaju u ponudi od digitalnih DSLR fotaparata i naravno nemaju nesto(mozda nekih 10-ak fotoaparata)ali se tu nasao jedan Sony-jev koji kosta 4999kn,tj sa popustom od 30% kostao bih priblizno 3700kn sto izgleda primamljivo ali-

1.Nisam sigurn u buducnost firme jer ako "propadne" propade i meni garancija?

2.Sta vi mislite o svemu ovome?

jos da dodam:

pitao sam ih mail-om:

1.Da li je moguce ostvariti popust preko web shopa

odgovor:Da,ako placate opcom uplatnicom(tj treba im kešSmijeh)

Molio bih nekog da mi odgovori ako je voljan i unaprijed zahvaljujem!

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:29 (BugFanNo1).

0 0 hvala 0
16 godina

garancija ti ostaje jer je njihov servis senso koji će i dalje radit ako ovi propadnu,ali ti ipak nemoj tamo kupovati. imaš links,adm. Nemoj riskirati idi na 100% sigurno

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

garancija ti ostaje jer je njihov servis senso koji će i dalje radit ako ovi propadnu,ali ti ipak nemoj tamo kupovati. imaš links,adm. Nemoj riskirati idi na 100% sigurno

Ma da nemoj riskirati, radiije bez rizika daj nekom drugom soma kuna na racun :-). Daj i meni ako imas viska.

17 godina

Evo informacija iz prve ruke...

Bio sam danas u HGspotu...kazu da je stanje ovako:

ono sto uspiju prodati u narednih par dana, super, a ono sto ostane pakuju i sve poslovnice diljem Hrvatske bjeze u Zg.

Senso sve preuzima i navodno kad se stvari malo srede on otvara svoje poslovnice...

Tako mi je danas receno u HGspotu...

TrustNo1

0 0 hvala 0
15 godina

Ma bolje im je odmah kljuc u ruke nego ovako polako umirati u agoniji...

1 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Ako misliš na senso-plus - on im više nije servis. Ja sam im nosio matičnu i rekli su da više ne preuzimaju servise pod garancijom od HGspota.

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 23:05 (BugFanNo1).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Taman danas prolazin kraj HGspota kad ono priko cilih vrata RASPRODAJA ja mislin da se vidi iz avijona.

A da mi je znat sta je na rasprodaji kad nemaju ni USB za prodat,jedino rijesenje da se izvuču iz recesije bilo bi in nabavit nove projzvodie i smanjit cijene najmanje 15%.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

jucer uzeo bfg 9800gt 1gb u HGspotu za mizernih 560 kn, garancija 10(!)godina i na pitanje prodavacu gdje nositi u slucaju kvara rekao je senso plus

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 10:15 (cyclone).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav svima iz HGspota,
primijetili smo da se većinom priča o problemima sa servisom. Svjesni smo da je problema bilo i radimo na tome da ih popravimo. Na našim stranicama možete pronaći među novostima i obavijest o servisu. Dodat ću je u poruku da se lakše snađete.

Zbog problema koje je HGspot imao s likvidnošću, odjel servisa je bio u potpunosti zapostavljen. Budući da su problemi s likvidnošću iza nas, jučer je održan krizni sastanak nove Uprave i voditelja servisa i na njemu je zaključeno da će od danas (6. studenog) početi pozivi prema kupcima da preuzmu zamjensku robu ili povrat novca. Što se tiče računala i prijenosnih računala, servisni tim je privremeno utrostručen i voditelj servisa obećava da će u roku od 7 dana sva računala biti popravljena.
Roba za koju HGspot servis nije servisno mjesto (printeri, televizori i sl.), a koju su kupci radi jednostavnosti ostavili u HGspot servisu, ide po uobičajenoj proceduri nevezano uz rad HGspota. Ako takva roba stoji na servisu duže od 10 dana, naši djelatnici će urgirati da se problem riješi, ali ne možemo ništa obećati jer se radi o neovisnim tvrtkama. Ako kupac želi, možemo mu dati podatke s točnim brojem primke pod kojom se proizvod vodi na ovlaštenom servisu te može sam provjeriti stanje i očekivani rok popravka.

Također, rasprodaja je organizirana da se napravi mjesto za nove proizvode koji dolaze te da se rasproda asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata koji više neće biti dostupan u našoj ponudi.

Ako vas još nešto zanima, budite slobodni pitati. Također, ako želite nešto sugerirati, slušamo vas.
Mihaela Bajkovac

0 0 hvala 4
15 godina
neaktivan
Miki77 kaže...

Evo informacija iz prve ruke...

Bio sam danas u HGspotu...kazu da je stanje ovako:

ono sto uspiju prodati u narednih par dana, super, a ono sto ostane pakuju i sve poslovnice diljem Hrvatske bjeze u Zg.

Senso sve preuzima i navodno kad se stvari malo srede on otvara svoje poslovnice...

Tako mi je danas receno u HGspotu...

Ovo je kriva informacija. Senso ne preuzima HGspot niti otvara svoje poslovnice. HGspot trenutno ima rasprodaju, riješavamo dio asortimana (bijelu tehniku i male kućanske aparate) jer ga više nećemo držati i pripremamo mjesto za nove proizvode - radi se o informatičkoj robi.

Mihaela Bajkovac
17 godina

To Mihaela, samo naprijed! Nadam se da ce HGspot povratiti reputaciju kakvu je imal prije nekoliko godina, jednog od najboljih informatickih ducana u HR. Znam da vam trebaju sposobni serviseri racunala zato imam pitanje, kome se trebam obratiti? :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Samo da servis više nije Senso i da imate više robe i eto vas nazad. Neka, drago mi je. Nikad nisam imao problema u hg-u kao u vemilu. Osim što ste mi jedamput napravili povrat novca i od toga odbili 22 posto poreza. tj zavaljali ma za 22 posto riječima kako je to porez i njega se nevraća ...hehe. na greškama se uči

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BugFanNo1 kaže...

Pozdrav svima!Novi sam ovdje...ali otprilike pratim ovaj forum...i da ne duzim

Konkretno me zanima vezano za temu:

Kao sto je spomenuto u ovoj temi a i na zvanicnom sajtu HGSpot-a daju popuste 20-50%,kontaktirao sam ih da ih pitam sta imaju u ponudi od digitalnih DSLR fotaparata i naravno nemaju nesto(mozda nekih 10-ak fotoaparata)ali se tu nasao jedan Sony-jev koji kosta 4999kn,tj sa popustom od 30% kostao bih priblizno 3700kn sto izgleda primamljivo ali-

1.Nisam sigurn u buducnost firme jer ako "propadne" propade i meni garancija?

2.Sta vi mislite o svemu ovome?

jos da dodam:

pitao sam ih mail-om:

1.Da li je moguce ostvariti popust preko web shopa

odgovor:Da,ako placate opcom uplatnicom(tj treba im kešSmijeh)

Molio bih nekog da mi odgovori ako je voljan i unaprijed zahvaljujem!

Pozdrav!

Pozdrav,

poruka je od prije dva dana, ali evo da ipak dobijete konkretan odgovor - firma ne propada, tu smo, živi i zdravi i spremni na nove izazove.

Popust nije moguće ostvariti preko weba jer se plaća karticama, a popust vrijedi za gotovinu. Moguće ga je ostvariti u poslovnicama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku, a da biste se lakše snašli i da ne "razbijate glavu" gdje je što dostupno, dodali smo na web raspoloživost proizvoda.

Nadam se da će vam informacija biti od koristi.

Mihaela Bajkovac
16 godina

Šmiješna mi je ova rasprodaja jer nema ničega osim nekog komada prastare tehnike.Ajde budite face pa kad napunite police novom robom budite najeftiniji.Onda čete tek vidit šta je rasprodaja.

Eto ideja Mihaeli kako se posluje,budi najeftiniji ali će se prodavat veče količine i lova se vrti uz obnavljanje novije tehnike.Potrebno je i pratiti koja roba najbolje ide.Primjer je kad links prodaje grafu vaporx4890 ili gainward gtx260 GS po povoljnoj cijeni onda to u trenu ode.Tako se radi.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 19:09 (dery).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Stvarno šteta. Trenutno nema ništa od novih komponenata. Veoma sužen i maleni izbor robe. Nadam se da će se to ŠTO PRIJE promijeniti. Sve najbolje HG Spotu!

17 godina
neaktivan

Moj savjet za oporavak..kada riješite problem sa likvidnošću, zatvorite sve nepotrebne i prekobrojne prodavaonice, a da ne spominjem bijelu tehniku i ostalo što apsolutno nije u skladu sa Vašom negdašnjom reputacijom. Uz sve to treba znatno unaprijediti web-shop poslovanje i dignuti ga na zavidni nivo. Za primjer dobrog, kvalitetnog i nadasve jednostavnog web-shopa van naših granica spomenuo bi (link) www.computeruniverse.net u Njemačkoj.

Jako dobar primjer odličnog web-shopa i jedan od rijetkih unutar granica EU koji šalje robu i u Hrvatsku i isto tako omogućuje jednostavno plaćanje sistemom kreditnih kartica i paypal  sistema (osobno se uvjerio u dobro funkcioniranje njihovog shopa), pa bi bilo jako dobro unaprijediti između ostalog i takav način poslovanja u zamjenu za silne dučane i poslovnice koje su sve samo ne efikasne, a stvaraju nepotrebne troškove.

Dobro se sječam kako je počeo HGspot u Zagrebu, od onog maloga dučana i naravno držite se tradicije, a to je samo informatička roba, dobar i veliki izbor sa pristupačnim cijenama recept su za Vaše bolje sutra.

Želim Vam svako dobro u novom reorganiziranju kao stalna mušterija !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 17:06 (logan).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Šmiješna mi je ova rasprodaja jer nema ničega osim nekog komada prastare tehnike.Ajde budite face pa sad kad napunite police novom robom budite najeftiniji.Onda čete tek vidit šta je rasprodaja.

Eto ideja Mihaeli kako se posluje,budi najeftiniji ali će se prodavat veče količine i lova se vrti uz obnavljanje novije tehnike.Potrebno je i pratiti koja roba najbolje ide.Primjer je kad links prodaje grafu vaporx4890 ili gainward gtx260 GS po povoljnoj cijeni onda to u trenu ode.Tako se radi.

Kaj ti sjediš na monitoru dok čitaš forum?

Jel Mihaela lijepo rekla da se doslovno rješavaju svega što imaju da bi se oslobodilo mjesto zaNOVE proizvode, a ako ti se cijene ne sviđaju jednostavno zaobiđeš taj dućan.

Ja se nadam još jednoj stvari u "novom HG Spotu" a to je stručnije osoblje, znalo mi se dogodit da dođem tamo i onda moram par min djelatniku objašnjavat što trebam, nadam se da će ubuduće češće osvježavat web stranice jer sam jednom 4 puta išo po toner printera za koji je pisalo da ga imaju a nisu imali i mogli bi napravit ono što ADM nudi a to je da kad kupimo komponentu da ju možemo sami ugradit a da se ne gubi garancija.

I još jedna stvar užasno mi smeta što prodaju DVD čitače i floppy bez kutija samo u najlonu...

16 godina
Seky kaže...
dery kaže...

Šmiješna mi je ova rasprodaja jer nema ničega osim nekog komada prastare tehnike.Ajde budite face pa sad kad napunite police novom robom budite najeftiniji.Onda čete tek vidit šta je rasprodaja.

Kaj ti sjediš na monitoru dok čitaš forum?

Jel Mihaela lijepo rekla da se doslovno rješavaju svega što imaju da bi se oslobodilo mjesto zaNOVE proizvode, a ako ti se cijene ne sviđaju jednostavno zaobiđeš taj dućan.

Ma to je rasprodaja svega i svačega od stvari popravljenih u servisu do onoga šta niko neče da kupi.Više im ne vjerujem.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
15 godina
neaktivan

Nemaju ljudi novaca, recesija je. Ne kupuje se Pc, Fotoaparat, Televizor svaki dan... Primjer naprave poslovnicu neku odgromnu sa Kompjuterima , Televizorima, Djelova za komp treba to sve platiti struju, grijanje nije to 'For Free' a onda je najlakše dati nekome otkaz.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
only gamer kaže...

Nemaju ljudi novaca, recesija je. Ne kupuje se Pc, Fotoaparat, Televizor svaki dan... Primjer naprave poslovnicu neku odgromnu sa Kompjuterima , Televizorima, Djelova za komp treba to sve platiti struju, grijanje nije to 'For Free' a onda je najlakše dati nekome otkaz.

Pa neznam kako ti, ali ja sigurno nebih zaposlio 50 ljudi ako mi treba 20...

a onaj koji je zaposlio njih 50, sad onih 30 mora otpustit, i zato otkazi padaju, a neki i rezu troskove !

potpis :D
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
only gamer kaže...

Pa neznam kako ti, ali ja sigurno nebih zaposlio 50 ljudi ako mi treba 20...

a onaj koji je zaposlio njih 50, sad onih 30 mora otpustit, i zato otkazi padaju, a neki i rezu troskove !

Nije istina svugdi di dođen npr:Hg Spot,Vemil itd. rase 2 eventualno 3 čovika a to nije ni puno ni malo.

A dobro ti je momak reka recesija a sada tamo di rade 3 čovika sad ce radit 2 a osin toga to je firmi 5000kn firmi više a to ti je jedna konfa.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan

Recesija u biti i nije tako loša pojava. Ona vam otkriva sve slabosti tvrtke i one "hrge" u poslovanju koje uprava nije mogla, htjela ili znala riješiti u doba kada je im je bilo dobro (prihod veći od troškova). Ako tvrtka posluje sa dobiti to ne znači da imate sposobnu upravu, već da je plima i svi su sretni jer ne moraju raditi najefikasnije. Izlanuo se

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob", TS2:eurots1.clanservers.com:8820
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 12:46 (dado_mt).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

A dobro ti je momak reka recesija a sada tamo di rade 3 čovika sad ce radit 2 a osin toga to je firmi 5000kn firmi više a to ti je jedna konfa.

Nije 5.000 kn, nego oko 12.000 kn mjesecno. Prosjecna hrvatska placa je oko 4.500 kn, a zagrebacka oko 5.500 kn. To je brutto 2 oko 8.000 kn ili oko 10.000 kn. Tome treba dodati i njegovo radno mjesto, telefon, parkiraliste, garderobu, wc itd., pa ispadne oko 12.000 kn po radniku ili skoro 150.000 kn godisnje. 6 radnika manje i milja kuna na racunu.

16 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
cappy kaže...

Nije 5.000 kn, nego oko 12.000 kn mjesecno. Prosjecna hrvatska placa je oko 4.500 kn, a zagrebacka oko 5.500 kn. To je brutto 2 oko 8.000 kn ili oko 10.000 kn. Tome treba dodati i njegovo radno mjesto, telefon, parkiraliste, garderobu, wc itd., pa ispadne oko 12.000 kn po radniku ili skoro 150.000 kn godisnje. 6 radnika manje i milja kuna na racunu.

prosecna hr plata nije 4500 ko ti ima 4500 ovde u vukovaru je prosek 0d 1500-2400 pa ti vidi... sta je sa vemilom jel itko zna???

komp mi stoji pokvaren vec 15 dana nece da ga zaprime kao nerade propadni te onda

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 12:06 (ljuta_357_guja).
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
cappy kaže...

lol, govoriš kao neki naš retardirani političar. u ovim informatičkim dućanima ljudi nisu imali niti preko 3000 kn, a nekima su se nudile komponente umjesto love. a negdi nisu ni dobili lovu 3 miseca. te tvoje virtualne 4500 obisi mačku o rep

Konzolitis - destroying games since PS 2
16 godina
neaktivan
Tony kaže...
virtualAThome kaže...
cappy kaže...

lol, govoriš kao neki naš retardirani političar. u ovim informatičkim dućanima ljudi nisu imali niti preko 3000 kn, a nekima su se nudile komponente umjesto love. a negdi nisu ni dobili lovu 3 miseca. te tvoje virtualne 4500 obisi mačku o rep

Doktore ti si se napušja,moš radit u 3Vemila neš imat 12000kn misecno.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
Tony kaže...
virtualAThome kaže...
cappy kaže...

Doktore ti si se napušja,moš radit u 3Vemila neš imat 12000kn misecno.

prosjecna placa ja 4.500 po statistici jer menaderi imaju po 100.000 kuna, inace, prava placa u hrvatskoj je najmanja dozvoljena zakonom, tj 2.500 kuna...

potpis :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice