HGspot pred izlazom, a Vemil?

poruka: 638
|
čitano: 181.351
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot pred izlazom, a Vemil?".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
17 godina
neaktivan
RE: HGspot pred izlazom, a Vemil?
dado_mt kaže...

Evo i potvrda informacije. Vemil je zatvorio sve svoje centre i banka je pruzela imovinu a dobavljači robu.  I pak je to tužan dan za It maloprodaju. Mršti se

neeeeeeeeee

moram na garanciju dat disk !!!!

potpis :D
16 godina
neaktivan

Znaći dok se oni zatvore moja garancija ništa više ne vrijedi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...

A po nekoj logici bi trebala radit, jer se mjenja samo vlasnik, tj banke preuzimaju ako sam dobro shvatio

ali opet, kad si u ovoj drzavi vidio logiku na djelu XD

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

A po nekoj logici bi trebala radit, jer se mjenja samo vlasnik, tj banke preuzimaju ako sam dobro shvatio

Mislio sam ako se HGspot zatvori '' DO DALJEGA''... gdje će mi vrijedit ta garanicija? NIGDJE...

17 godina
neaktivan
dejantopolko kaže...
Hacker-ri kaže...

Mislio sam ako se HGspot zatvori '' DO DALJEGA''... gdje će mi vrijedit ta garanicija? NIGDJE...

a onda nigdje... ili mozda u nekom direktnom servisu s kojim su radili, procitaj si jamstveni list i pogledaj koji su sluzbeni servisi

16 godina
neaktivan

this suc*!

0 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...
dado_mt kaže...

Evo i potvrda informacije. Vemil je zatvorio sve svoje centre i banka je pruzela imovinu a dobavljači robu.  I pak je to tužan dan za It maloprodaju. Mršti se

neeeeeeeeee

moram na garanciju dat disk !!!!

Odnesi ga u ovlašteni servis.

17 godina
neaktivan
dado_mt kaže...

I ja sam dobio ovu informaciju, nažalost.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

u sibeniku jutros zatvoren,pise popis robe,a trgovina prazna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A mozda skraceno rade radi svi svetih :D lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vemil  pokoj mu vjecni !!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dejantopolko kaže...

Uvijek ti preostaje RMA, ako ti se sa time da zezati...

17 godina

Novosti na stranicama HGspota:

VELIKA RASPRODAJA

Od 2. studenog započinje velika sezonska rasprodaja u HGspotovim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci! Očekuju vas bogati popusti na svim artiklima, i to od 20 do čak 50%!

Popusti vrijede za plaćanje gotovinom. Koliki je popust za pojedinu grupu proizvoda, možete provjeriti u sljedećoj tablici.

PREUREĐENJE POSLOVNICA 

S dolaskom nove uprave, HGspot kreće u preuređenje poslovnica i weba koje će se odvijati od 2. do 16. studenog kao priprema za nadolazeći 12. mjesec. Cilj je predstaviti se s novim konceptom, novom robom te novom, višom razinom usluge. U navedenom razdoblju, neke će poslovnice biti privremeno zatvorene te molimo cijenjene kupce za razumijevanje.

Za sve informacije, možete nam se obratiti na mail hgspot@hgspot.hr ili broj 01/6611 555, 6611 556, a za reklamacije na mail reklamacije@hgspot.hr ili broj 01/6611 558.

OBAVIJEST O IMENOVANJU NOVE UPRAVE I NADZORNOG ODBORA

Na 13. sjednici društva HG SPOT d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 46 (dalje u tekstu: Društvo), održanoj 27. listopada 2009., prihvaćena je ostavka dosadašnjih članova Uprave Društva, gđe Alme Curl, gđe Sanje Biočić i gđe Arijane Suvaljko, te je za novog člana Uprave izabran g. Goran Češnovar, koji je ujedno i predsjednik Uprave.

Intencija je nove Uprave Društva imenovati g. Hrvoja Prpića kao savjetnika Uprave, koji će obavljati poslove glavnog stratega i voditelja upravljačkog tima Društva.

Postojeći većinski dioničari Društva suglasni su s imenovanjem nove Uprave, a vodeći pojedinačni dioničar Društva će povući zahtjev za sazivanje izvanredne skupštine Društva. Namjera je većinskih dioničara Društva imenovati novi Nadzorni odbor Društva s g. Sašom Lončarom kao predsjednikom Nadzornog odbora. Namjera je nove Uprave implementirati plan restrukturiranja Društva, koji uključuje: (I) sklapanje strateškog partnerstva s ključnim dobavljačima na domaćem tržištu, (II)restrukturiranje bilance i reprogram obveza Društva, te (III) implementaciju mjera trenutnog operativnog optimiziranja poslovanja i provođenje detaljnog srednjoročnog poslovnog plana.

Navedena reorganizacija Društva osigurat će daljnju poziciju Društva kao vodećeg maloprodajnog lanca IT opreme i potrošačke elektronike na domaćem tržištu, kreirat će pretpostavke za daljnji rast na zdravim osnovama i omogućit će uredno izvršavanje obveza prema vjerovnicima.

Na pitanje kako gleda na budućnost HGspota, Hrvoje Prpić je odgovorio: Izuzetno dobro. Nakon prvog dana rada, uvidio sam da nije sve tako crno kako se priča, novčana situacija nije tako strašna, a kvaliteta djelatnika je na osjetno većem nivou nego što se priča po poslovnim kuloarima. Mogu samo reći da, kada bih osnivao tvrtku ispočetka, svi novi zaposlenici bili bi iz redova današnjeg HGspota.

A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'

0 0 hvala 4
16 godina
4ndY kaže...

Novosti na stranicama HGspota:

VELIKA RASPRODAJA

Od 2. studenog započinje velika sezonska rasprodaja u HGspotovim poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci! Očekuju vas bogati popusti na svim artiklima, i to od 20 do čak 50%!...

MA KAKAV POPUST,cijene kod njih su super previsoke-i sa tim popustom su preskupi

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2009 16:42 (zzz).
17 godina
neaktivan
4ndY kaže...

Na pitanje kako gleda na budućnost HGspota, Hrvoje Prpić je odgovorio: Izuzetno dobro. Nakon prvog dana rada, uvidio sam da nije sve tako crno kako se priča, novčana situacija nije tako strašna, a kvaliteta djelatnika je na osjetno većem nivou nego što se priča po poslovnim kuloarima. Mogu samo reći da, kada bih osnivao tvrtku ispočetka, svi novi zaposlenici bili bi iz redova današnjeg HGspota.

ajde dobro... jel je to samo meni čudno ili...? Neodlučan

17 godina
neaktivan

Koja je svrha popusta kad nemaju NIŠTA?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Koja je svrha popusta kad nemaju NIŠTA?

svrha? svrha je sama riječ ''POPUST'', refleksno krenemo klikati.. a to je prvi korak ka kupnji nečeg što nam netreba. Dakle svrha je prodaja. Upravo sam odlučio uzeti neku karticu... nek se nađe..., svrha je ispunjena.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Bilo bi fino upecat neku AGP graficku za stari komp, a da je na popustu ali sumljam da ih imaju uopce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma cilj im je doci do sto vise gotovine, pa da znaju sa koliko raspolazu da bude u smislu - s cim imas, s tim klimas.

Jedino sto je ponuda ocajna. Nema gotovo nicega, osim da si kupim neku perilicu Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina

Joj... nemojte biti naivni. Ovo im je posljednji trzaj pred izdah...

Samo vi kupujte a poslije, kad odu u stečaj, se pitajte kome se obratiti za reklamaciju. Bogataš

1 0 hvala 0
16 godina

hg je dobio neki kredit,ko zna mozda i prezive

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma u dućanu u Splitu imaju ATI 9600 LOL - karticu staru 5 generacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ma u dućanu u Splitu imaju ATI 9600 LOL - karticu staru 5 generacija.

Nemoj mi protiv 9600tke - još uvijek me dobro služi uz stari Pentium 4 Belji se

Down goes the window, out goes the heat!
17 godina
neaktivan

i ja sam bio u dućanu danas (split). mislio sam kad je već rasprodaja idem nešto kupit. ma nemaju NIŠTA, niti prazni dvd nisam mogao uzet

Konzolitis - destroying games since PS 2

1 0 hvala 0
15 godina

Ma popusti idu od ponedjeljka... samo da ih MSAN napuni robom  ;)

0 0 hvala 0
16 godina
sina-k kaže...

Ma popusti idu od ponedjeljka... samo da ih MSAN napuni robom  ;)

msan je skup+hg isto skup=bezobrazno skupo  -popust

=neisplatise trositi vrijeme na njih

16 godina
neaktivan

Ma sve su to lopovi.Zao mi je ljudi koji ce dobiti otkaze, ali smatram da je i bolje da ovih vise ne bude jer su bezobrazno skupi i usluga im ne valja nista.Trebali su ranije misliti na to kako ce poceti vracati novac a ne se zaduziti toliko da se vise ne mozes izvuci!Sada neka uce na svojim greskama.

16 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

police nisu poluprazne, nego 90% toga nema, ništa nije dostupno

Istina..Uzmimo na primjer memorije..Od cijelog popisa na netu dostupno ih je možda samo 20 (i to one najskuplje ofc.)...

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
16 godina
neaktivan

Baš sam danas bio u HGspotu ZG i nemaju ništa, sama jad i bijeda. Cijene uopće nisu umanjene kako su oni najavili 20 - 50 %.

0 0 hvala 0
17 godina

Jel' bio netko u ZG, kakvo je stanje s bijelom tehnikom, konkretno sušilicama za rublje?

Nije baš za bug forum, ali kad se već priča o HGSpotu...

No pain!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: HG Spot - rasprodaja!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice