HGspot i na Jankomiru

poruka: 8
|
čitano: 3.187
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot i na Jankomiru".
17 godina
neaktivan
HGspot i na Jankomiru

Ja čujem da su Vemil i HGspot u teškoj banani....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: HGspot i na Jankomiru
Katana kaže...

Ja čujem da su Vemil i HGspot u teškoj banani....

ma svi smo mi u banani ko majmuni na grani
fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
neaktivan
HGspot i na Jankomiru

i meni se isto čini!links i adm su zakon

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HGspot i na Jankomiru

dosla kriza a oni nece spustat cijene

kak ocekujes da nece propast

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
HGspot i na Jankomiru

Na Jankomiru ima svega, no meni je osobno draži onaj stari HGspot kraj toplane...

Ipak, više toga kupil sam na Ljubljanskoj u Ve-Milu

CroGrid-Montoya
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HGspot i na Jankomiru

Evo, prvi put u deset godina od kad kupujem u HgSpotu, neki dan su me ugodno iznenadili kad sam im vratio zamjensku kartusu za printer tj njih 6. Jedna je bila otvorena i nije radila sa mojim stampacem iako po bi po sifri proizvoda trebala. Ali dobro, tam nek klinjo na servisu je ipak malo srao, pa je pozvao voditelja koji je odmah rekao da nema problema :D Vratili mi pare, iako sam platio kreditnom karticom na rate i jos nisu provjerili kak spada pa sada imam doma dve kartuse koje istina ne rade s mojim printerom, ali cu vec nesto smisliti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HGspot i na Jankomiru

Kad se u hrvatskoj a pogotovo u zagrebu otvara bilo koji novi dućan meni se zeludac diže od muke. Ionako imamo i previše dućana i na taj način devastiranog prostora. Bolje bi bilo da naprave kakvu novu zelenu površinu gdje bi se ljudi mogli opuštati od sve veće gradske vreve, a neka nova ambulanta, vrtič ili bilo koja društveno-korisna ustanova bi sasvim dobro došla

Kaj se tiče hgspota bolje bi im bilo da porade na užuriranju svojih web starnica jer to do sada očajno funkcionira

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.4.2009 12:29 (virtuozo).

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
HGspot i na Jankomiru

Ma daj zamrzio sam HG šrot iz razloga što su tamo počela radit nestručna djeca, i počeli su prodavat perilice, frižidere, a još malo počet će i plastiku s placa.

Fuj.

http://www.myspace.com/soundimpuls

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice