Sad cu dobiti bijeli karton jer ne kratim citiranje, ali odmah upoznajem Bugovce da se na Ipadu to ne da raditi. Kakva jeftina roba u HGspotu kad si gore rekao da je skupa? Daj se odluci vec jednom. Kad si zadnji put bio tamo? Imas svoje misljenje temeljeno na nekom iskustvu od prije 10 godina i drzis ga se ko pijan plota. Sta se tice Konzuma, da i u Konzumu cu kupiti stvari, zasto ne bih kupio? Zar moram ici u nekakav Protis ili ADM da kupim sta mi treba? Ako ima u lokalnoj samoposluzi onda cu tamo i kupiti. Necu kupovati od vas lokalnih preprodavaca. Dajte si vec jednom nadjite posten posao, a ne da po forumima prodajete komponente i zaradjujete 2.000 kn mjesecno.
Ja sam negdje naveo da je HGSpot skup?
Imam iskustva od samog početka do danas. Kako sam i sam u toj branši, poznajem bar 90% IT ekipe koja se time bavi, bio sam i direktno zadužen za HGSpot u nekim segmentima i slično jako dobro znam cijelu pozadinu priče.
Nego tko to preprodaje komponente? Malo si se ustao na krivu nogu danas?
Svi koje si naveo su mali igrači (i HGSpot, naravno) i njihovo znanje se samo vodi na preprodaju. A danas prodaja HW-a nije nikakav posao, dapače. I iz tog razloga nema zarade i velikog znanja.