HD video u mobitelima

poruka: 4
|
čitano: 1.440
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HD video u mobitelima".
17 godina
neaktivan
HD video u mobitelima

U istom paketu je integrirano i 512 MB DRAM memorije, ...

Integrirano je 512 Mb (megabita) memorije, tj. 64 MB (megabajta), a ne 512 MB.

1 0 hvala 0
18 godina
HD video u mobitelima

Nije mi jasno zasto HD video na smartphone uredu, kad on ima mal ekran, i malu rezoluciju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD video u mobitelima

Radi se o tome da će smartphone moći dekodirati HD video i slati ga na veliki ekran preko HDMI sučelja - do sada smartphonei nisu imali dovoljno snage za HD video.

Gledati HD video na malom ekranu (smartphonea) nema smisla - prema Panasonicovim inženjerima, razlika između 720 i 1080 je vidljiva tek na ekranima iznad 40 inča. SD rezolucija (480 (NTSC) odnosno 576 (PAL)) je i više nego dovoljna za veličine ekrana na smartphoneima.

18 godina
RE: HD video u mobitelima
hrx kaže...

Radi se o tome da će smartphone moći dekodirati HD video i slati ga na veliki ekran preko HDMI sučelja - do sada smartphonei nisu imali dovoljno snage za HD video.

Gledati HD video na malom ekranu (smartphonea) nema smisla - prema Panasonicovim inženjerima, razlika između 720 i 1080 je vidljiva tek na ekranima iznad 40 inča. SD rezolucija (480 (NTSC) odnosno 576 (PAL)) je i više nego dovoljna za veličine ekrana na smartphoneima.

Dobra fora, stvarno nisam razmislio o tome. Ali mislim da je to vise kao marketinski trik da se neki geek hvali da njegov telefon ima HD.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice