Hackiran za Atom

poruka: 7
|
čitano: 1.265
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hackiran za Atom".
17 godina
neaktivan
Hackiran za Atom

Navodno je i instalacija zakrpe nimalo trivijalna, pa je primjerena samo najiskusnijim hackintoshevicima.

valjda bi trebalo: nije nimalo trivijalna

http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-sealed.gif

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Hackiran za Atom

Zapravo, ovo što ti pišeš je dvostruka negacija i ne bi trebalo biti korektno (u smislu teksta, odn. 'je nimalo trivijalna' je korektno), ali kod nas lako prolazi. Engleski je puno osjetljiviji na dvostruke negacije, pa je i prevođenje s engleskog egzaktnije (iako da, možda malo nespretno izgleda).

Gledam te!
18 godina
neaktivan
Hackiran za Atom

Ja sam to jednom probao i moram priznati da sam se razocarao. Previse je tu muke i prckanja da bi dobio nesto sto to nije. Prednost OS X-a je sto ne moras o nicem razmisljati, on razmislja za tebe, a kod hacintosha se to vraca na razine Linuxa u okruzenju koje bi trebalo biti Idiot proof.

0 0 hvala 0
16 godina
virtualAThome kaže...

Ja sam to jednom probao i moram priznati da sam se razocarao. Previse je tu muke i prckanja da bi dobio nesto sto to nije. Prednost OS X-a je sto ne moras o nicem razmisljati, on razmislja za tebe, a kod hacintosha se to vraca na razine Linuxa u okruzenju koje bi trebalo biti Idiot proof.

I što tu kod hackintosha nije "nesto sto to nije"? Jednom kad ga upogoniš, imaš sustav koji je stabilniji i od Windowsa 7. Sve radi kao i na Macu koji košta skoro 100% više.

18 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...
virtualAThome kaže...

I što tu kod hackintosha nije "nesto sto to nije"? Jednom kad ga upogoniš, imaš sustav koji je stabilniji i od Windowsa 7. Sve radi kao i na Macu koji košta skoro 100% više.

Ne, ne radi. Na Macu kad ukopcas printer onda se on spoji na net, pronadje driver i instalira ga. Na hacintoshu ne mozes instaliravati zakrpe i updatee jer se stroj zablokira.

16 godina
virtualAThome kaže...

Ne, ne radi. Na Macu kad ukopcas printer onda se on spoji na net, pronadje driver i instalira ga. Na hacintoshu ne mozes instaliravati zakrpe i updatee jer se stroj zablokira.

Evo pogonim hackintosh 10.5.6 na laptopu (stari celeron 1.6) i na kućnom kompu (dual-core pentium) već dobrih godinu dana. Nijedan driver (tj. kext) mi do sada nije zadavao veće probleme. Djelomice jer imam hardver koji je dobro podržan, a pogotovo neki USB uređaji koji rade bez problema, ako nema driver u svojoj bazi na disku, spoji se na net i pronađe ga, nikad problema nije bilo.

I itekako možeš instaliravat zakrpe i updateove, čak i ako imaš neki pred-patchiranu distribuciju tipa iDeneb i slične. A još je lakše instalirat nove updateove ako si instalirao Retail verziju OSX-a pomoću boot-132 metode.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 4:46 (Lisac1606).
18 godina
neaktivan
Lisac1606 kaže...

I itekako možeš instaliravat zakrpe i updateove, čak i ako imaš neki pred-patchiranu distribuciju tipa iDeneb i slične. A još je lakše instalirat nove updateove ako si instalirao Retail verziju OSX-a pomoću boot-132 metode.

Eto, onda sam ja pogrijesio jer ja nisam mogao.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice