Hackiran Anonymous?

poruka: 42
|
čitano: 4.303
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hackiran Anonymous?".
15 godina
protjeran
Hackiran Anonymous?

Biti ili mniti svemiropolisno

19 0 hvala 0
16 godina
Hackiran Anonymous?

Ako je to istina - lulz. 

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hackiran Anonymous?

jea right, bas cu vjerovati symantecu

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
15 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

Fora,ali...moš mislit...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hackiran Anonymous?

Zaslužili su.

4 19 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

In Soviet Russia, you hack anonymus.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

I šta sad, sve i da je istina, nisu to nadnaravni superljudi već djeca, omladina i ostali juzeri kojima je dosta tiranije korporativnog i tko jači taj kvači svijeta, go anonymous, kakav god da jesi potreban si

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 13:27 ((s)izgoreo).
Moj PC  
26 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

I šta sad, sve i da je istina, nisu to nadnaravni superljudi već djeca, omladina i ostali juzeri kojima je dosta tiranije korporativnog i tko jači taj kvači svijeta, go anonymous, kakav god da jesi potreban si

Nebi bas rekao da su djeca, a s ostalim se slazem u potpunosti

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
18 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...

Nebi bas rekao da su djeca, a s ostalim se slazem u potpunosti

djeca su mladi nerazvijeni ljudi do svoje 30te {#}, a ja sam npr. već omladinac {#}

17 godina
neaktivan
Mali nesporazum onda, mislio sam da ciljas na doslovno djecu od 14ak godina i script kiddies :)
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

A LOL. Najobičniji kriminalci su ti anonimuzi, oni na vrhu. I ne opravdavam ih nimalo jer su krali i uništavali tamo gdje nisu trebali ni malo.

A sad im je kao dosta tiranije kad se mogu skrivati iza vpn-a, proxy-a i ostalih gluposti. Takvih "junaka" meni ne treba. Nek izađu na ulice ako im je dosta tiranije i sranja, a ne da kradu ljudima novce i objavljuju privatne podatke onih koji apsolutno nemaju veze s vezom, pri tome se skrivajući iza svojih monitora, hraneći djecu nekom retorikom bez vođa i bla bla.

Uz to do sada nisu ni pokazali neko iznimno znanje i vještinu.

14 godina
neaktivan

Oni nisu ništa napredniji od drugih. Ima jednako sposobnih ljudi kao što su oni pa to nije nimalo ćudno.

Arian RIčko
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...
(s)izgoreo kaže...

A LOL. Najobičniji kriminalci su ti anonimuzi, oni na vrhu. I ne opravdavam ih nimalo jer su krali i uništavali tamo gdje nisu trebali ni malo.

A sad im je kao dosta tiranije kad se mogu skrivati iza vpn-a, proxy-a i ostalih gluposti. Takvih "junaka" meni ne treba. Nek izađu na ulice ako im je dosta tiranije i sranja, a ne da kradu ljudima novce i objavljuju privatne podatke onih koji apsolutno nemaju veze s vezom, pri tome se skrivajući iza svojih monitora, hraneći djecu nekom retorikom bez vođa i bla bla.

Kada su Anoni ikad 'ukrali' novac nekome ? i sta ima lose objavljivanje javnosti podataka pedofila sta su ih hvatali na TORu ?

16 godina
(s)izgoreo kaže...

ta djeca imaju sve na dohvat ruke. muzika, filmovi i serije besplatno. kad ih se stisne i pokuša kazniti za tu masovnu skidačinu onda se bune protiv tiranije.

sve to treba poslat na kopanje kanala.

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
(s)izgoreo kaže...

ta djeca imaju sve na dohvat ruke. muzika, filmovi i serije besplatno. kad ih se stisne i pokuša kazniti za tu masovnu skidačinu onda se bune protiv tiranije.

sve to treba poslat na kopanje kanala.

Oćeš ti prvi kopat?

All human knowledge should be free!-To je ideologija  koja se sviđa veikom dijelu čovječanstva,ne način zarade novca. Stoga bi svaka priča o zaradi i o tome kako je u realnosti trebala završit ovdje.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
g12356 kaže...

Oćeš ti prvi kopat?

All human knowledge should be free!-To je ideologija  koja se sviđa veikom dijelu čovječanstva,ne način zarade novca. Stoga bi svaka priča o zaradi i o tome kako je u realnosti trebala završit ovdje.

snimaj ti filmove i glazbu free pa ih daj svima free.

to dječica piratiziraju i zato se bune, a ne zato što ne mogu na internetu naći izvode raznih formula.

14 godina
neaktivan

Nisam za to da se piratija koristi u odbrani čovječanstva od zlih korporacija :D Sve te igre, filmove i muziku je neko napravio, jeste da korporacije to masno naplaćuju ali onda nemojte kupovati. Koristite umjesto windoza linux, umjesto Office OpenOffice i sl.

18 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Lol paše ti potpis, sličiš...

btw. evo jednog primjerenijeg, vremenu i mogućnostima ljudi koji kakvi god da jesu žele pridonijeti, Naoružan sam oklopom, koji je sav iskovan od grešaka

dakle ljudi bar pokušavaju, a ti? možeš li se pohvaliti kakvom sabotažom ili samo trkeljaš i moraliziraš iz još anonimnije anonimnosti ili ti je pak fino iz kakvog ureda i primaš plaću daleko veću no što zaslužuješ i miriš se s time da tvoji podređeni nemaju ni za papar?

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
g12356 kaže...

Oćeš ti prvi kopat?

to dječica piratiziraju i zato se bune, a ne zato što ne mogu na internetu naći izvode raznih formula.

To i radim,još ništa u životu šta sam stvorio nisam naplatio,nisam niti htio.

s0urce kaže...

Nisam za to da se piratija koristi u odbrani čovječanstva od zlih korporacija :D Sve te igre, filmove i muziku je neko napravio, jeste da korporacije to masno naplaćuju ali onda nemojte kupovati. Koristite umjesto windoza linux, umjesto Office OpenOffice i sl.

Neka i oni to prodaju pod indepent lablesima(stvaratelji).p.s. koristim linux i Libre office.

14 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

Ajmo to gledat ovako:

Cilj je hakirat nekoga koga nitko nije uspio. Anonymous je tu pri vrhu. Nisi faca ako hakiras CIA-u, FBI, Pentagon, UN, MMF... vec vidjeno. Ako ocu ispast faca hakirat cu Anonymouse. S tog gledista lako moguce.

Ono malo zeznutije pitanje je kako znas da su hakirani pripadnici vrha Anonymousa kad uopce ne znas ko su ti ljudi? Da se zna ko su vec bi bili pohapseni. Od kud Symantecu podaci ko je ko kad to ni Interpol ni FBI ne znaju? Ako je hakiran neki klinac koji vice okolo "svi smo mi Anonymous" i pokusava pratit trendove napadajuci razne stranice, nes ti problema.

Ja uopce ne vjerujem da je Symantec bitan u ovoj prici. Samo sluzi ko sredstvo sirenja propagande. 

7 0 hvala 0
16 godina
g12356 kaže...
Ezio kaže...
g12356 kaže...

Oćeš ti prvi kopat?

To i radim,još ništa u životu šta sam stvorio nisam naplatio,nisam niti htio.

Lijepo. Pretpostavljam da i za tvojim uratcima vlada potražnja kao i za transformersima, harry potterom i avengersima.

Ako ne, možda nisu dovoljno popularni pa probaj svoja djela reklamirati među simpatizerima anonymousa. Možda se odluče na skidanje tvojih filmova umjesto skidanja djela zaštićenih copyrightom.

Šta kažeš, reklama nije besplatna? Pa plati ju. Aha, ne isplati ti se jer znaš da ti film neće donijeti zaradu jer nije dovoljno atraktivan i fotografija je loša jer nisi imao novca za bolju opremu. A ni za glumce zbog čijeg pojavljivanja na platnu se kupuje svaka treća kino karta.

Sve to košta. Ali ti i dalje podupireš ljude koji plaču jer ne smiju te filmove gledati besplatno...

15 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

WOOW... Mjenjaju svijet hakiranjem website-a poput FBI ili Barrack Obame. WOOW, koja revolucija.......Hakiranjem web stranica se ništa neće promjenit...

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Bera kaže...

WOOW... Mjenjaju svijet hakiranjem website-a poput FBI ili Barrack Obame. WOOW, koja revolucija.......Hakiranjem web stranica se ništa neće promjenit...

dovoljno je da su se probili do mainstream televizijskih vijesti, postali fenomen o kojem se raspravlja, piše te o kojem pričaju sociolozi, taj početak je puno bitniji od hakane stranice, to je poziv na bunt i buđenje svijesti...

17 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

Nemam pojma sta bih dao da se ovi blentavi ddos napadi prestanu nazivati hakiranjem.

To je kao da ja kupim (tocnije, ukradem) kabel za gitaru, pa se nazivam gitarskim virtuozom, a oni koji o gitari pojma nemaju, vjeruju da sam rame uz rame s Petruccijem.

To be purified in fire - anesthetic for the pain... as the final words erupt from your mouth - who will remember your name?

3 0 hvala 1
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

Lol paše ti potpis, sličiš...

btw. evo jednog primjerenijeg, vremenu i mogućnostima ljudi koji kakvi god da jesu žele pridonijeti, Naoružan sam oklopom, koji je sav iskovan od grešaka

dakle ljudi bar pokušavaju, a ti? možeš li se pohvaliti kakvom sabotažom ili samo trkeljaš i moraliziraš iz još anonimnije anonimnosti ili ti je pak fino iz kakvog ureda i primaš plaću daleko veću no što zaslužuješ i miriš se s time da tvoji podređeni nemaju ni za papar?

Pokušavaju? Zar je tako bila opasna ona stranica gdje su ljudi razmjenjivali knjige i kupovali ih? Tamo gdje su im pokrali brojeve kreditnih kartica i djelili ih na twitteru, pa su idioti nedužnim ljudima pokrali novce, accounte i slično. Vrlo plemenito i moralno. Slažem se. Treba takvih više biti.

I da uvijek ću moralizirati kad su ti kripli u pitanju. I ne nisam radio nikakve sabotaže, jer je to krajnje glupo. Ne znam što su si danas klinci zabrijali, ali rušenje i uništavanje stranica i nije takav big deal. Struja se može ugasiti, kabeli se mogu isčupati, stranice se mogu srušiti, ali na kraju krajeva, ljudi iza njih još uvijek postoje i rade i razmišljaju isto. Tako da su to dječja posla onih koji su pogledali 2-3 holivudskih filmova previše.

15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...
Bera kaže...

dovoljno je da su se probili do mainstream televizijskih vijesti, postali fenomen o kojem se raspravlja, piše te o kojem pričaju sociolozi, taj početak je puno bitniji od hakane stranice, to je poziv na bunt i buđenje svijesti...

Ili možda podmazivanje kotačića za lakše guranje ACTA-e, SOPA-e i PIPE-e. Razmisli malo i o tome.

I Bera je apsolutno u pravu.

Edit:

U mainstream vijestima su dana Ana Karabatić, ucviljena Begovićka i modni mačak. Dovoljno rečeno o tzv mainstream medijima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 16:43 (Bypass).
18 godina
protjeran
Hackiran Anonymous?

Da, onaj tko stvarno zna hakirati i zna koristiti exploite će naivno pokupiti trojanca ili će napade izvršavati na stroju iz OS-a sa kojega radi osobne transakcije.

Možda nekima još nije jasno kako Anonymous nije centralizirana grupa ljudi (poput crackerskih skupina) i ako postoje neki ključni članovi, nisu (valjda) toliko glupi da se daju nasanjkati na ovakve glupave fore.

Uostalom, original članak:

Anonymous Supporters Tricked into Installing Zeus Trojan.

The deception of Anonymous supporters

Kakvi članovi (members)?

script kiddies...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 16:46 (the_tux).

2 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Hackiran Anonymous?

jedan moj prijatelj, inace stariji profesionalni glazbenik jednom zgodom je rekao jednu izjavu koju nikad necu zaboravit.

naime, nasli smo se skupa na nekom koncertu mladih gradskih bendova i na moju opasku kako su lose nastimani, kako lose sviraju, stariji frend rece;

"ma pusti djecu nek`se zabavljaju. bolje da sviraju i lose, nego da kradu"

toliko o tim anonymousima. {#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hackiran Anonymous?

Čak Noris! Kažem ti!

Ovo je moj post. Nema "noob" postova uz mene! Drž'se te zapovijedi i nemamo problema.

0 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Hackiran Anonymous?

Ma, to je samo propaganda da su im uvalili trojanca, bar ne "pravim" Anonymousima.
Podržavam njihovu borbu protiv ACTA-e, SOPA-e i PIPA-e jer to ja fakat bezobrazno nasilno zadiranje u privatnost korisnika. Istina da je to kad đaba skineš neku igru/film/glazbu itrd... u neku ruku krađa i povreda intelektualnog vlasništva, ali j**e se jednom npr. ZAMP-u za prava glazbenika, to je njima samo izgovor da se bogate na račun glazbenika/umjetnika(nemaju oni ništa od ZAMP-a). Da nema upload-anih videa na Youtube-u i mukte dijeljenih mp3-a od strane "fanova" 80% tzv. glazbenika nikad nebi pozornicu vidli niti išta postigli (pogotovo ovi naši "estradnjaci").
Pravi fan uštedi lovu(ako ima od čega) ili se odrekne nečeg da si kupi taj CD/DVD/MP3/Igru i sl.
A ak je tzv. "piratstvo" tak veliki problem za koji k***c ne naprave poštenu zaštitu, pa da se nemre zripat CD/DVD, da se nemre sam tak šerat okolo, zakaj ne ulože velke pare u razvoj antipiracy protekšn........ ha????.... ja ću vam reć zakaj..... zato kaj su svi ti tobožnji zaštitnici int. vlasništva gomila nesposobnih licemjernih idiota(koji i sami skidaju) kojima je najlakše upirat prstom i krivit druge za svoju nesposobnost!!!!  Da je software/muzika i dr. realno cijenovno dostupno prosječnom čovjeku nebi bilo potrebe da skidamo mukte.
Kaj je na stolu je ponuđeno, tak veli stara poslovica, pa zašto da se sramimo onda.

bolje haker nego šljaker
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice