Super krilca.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zgodno! Možemo dobiti još 1.5 FPS više u igrama! 
Ni toliko >.< ^^
Lijepo izgledaju
Lijepo izgledaju
ko i ovi ovdje
nista posebno
Kad vidiš ta krilca, srca ti jače tuče i moraš kupiti - bez obzira na sve. Iz osobnog iskustva. :-)
Ovako i onako u RH ima nekih 20% ponude od G.skilla, to je slaba ponuda sveg onog šta oni nude, tako da neznam baš jel će se i ova memorije uopće moći kupiti kod nas.
hahahaha
ne znam tko će ovo kupiti osim nekoga tko se razbacuje parama...
u hrvatskoj će se prodavati ko fermi xD
Hebo vas FPS-ovi u igrama....Pa kaj RAM-ovi služe za FPS-ove u igrama????????
Kao što piše:To je RAM koji je isključivo namijenjen OC-erima i Entuzijastima,koji ne gledaju cijenu več da ima što veču brzinu čitanja,pisanja i kopiranja u Benchovima......Ja bi osobno kupio ovaj RAM da je izašo u vrijeme kad sam kupoval novu platformu.......
Ako se ne varam trebao bi 250 "FSB" za taj tak,bez LN2 taj ram je bacanje para.Zar ima neka matična koja može tako visoko sa "FSB-om" ?
Hebo vas FPS-ovi u igrama....Pa kaj RAM-ovi služe za FPS-ove u igrama????????
Kao što piše:To je RAM koji je isključivo namijenjen OC-erima i Entuzijastima,koji ne gledaju cijenu več da ima što veču brzinu čitanja,pisanja i kopiranja u Benchovima......Ja bi osobno kupio ovaj RAM da je izašo u vrijeme kad sam kupoval novu platformu.......
Erm... to je bila šala...
Relax 
ima li di u hrv kupiti G.Skill RAMe? (nemislin na ove sad)
ima li di u hrv kupiti G.Skill RAMe? (nemislin na ove sad)
Pa imaš gore link, u linksa...
Mozda ovo pomogne.
http://www.links.hr/index.php?page=sviartikli&option=search&id_kategorija=0&search_phrase=ripjaws