Grippity - dobro i naopako

poruka: 7
|
čitano: 965
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Grippity - dobro i naopako".
17 godina
neaktivan

Koja glupost...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Grippity - dobro i naopako
toma kaže...

Koja glupost...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Nemojte odma glupost (iako se slažem) jer recimo kad nekako napravili bolji miš ovo bi bio jako dobar proizvod....

Ma koga bi zezamo to je obična glupost....

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina

Vrlo zanimljivo. A kako će u praksi raditi ostaje za vidjeti :).

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 21:23 (itf4n).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas me zanima kako ce ovo ispasti kad izadje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Proizvod će, naravno, propast. Ne zato što je a priori glupost nego jer zahtjeva privikavanje. Siguran sam da postoje deseci načina za upravljanje računalom koji su bolji od tipičnog miša i tipkovnice koje mi koristimo, ali nikada neće zaživjeti. Taman i da pristanem na privikavanje, jednom ću morat sjesti za tuđe računalo i onda sam opet izgubljen.

90% mladih si piše gluposti u potpis. Ako si ti među onih 10%... zašto ovo uopće čitaš?

0 0 hvala 0
17 godina

Zasto svi misle da je to zamjena za tipkovnicu na stolnom racunalu?

Koncept mi idealan za HTPC. Sada na HTPC-u imam MS wireless tipkovnicu, koja isto ima ugradjen trackball i tipke odozgo, kao triggere na gamepadovima. OK je, no velika je skoro kao normalna tipkovnica. Ovo mi izgleda kao bolje rjesenje, manje mjesta zauzima, a mijenja i misha i tipkovnicu, koliko se tipka na HTPC-u ovo je dovoljno dobro. Jedino je cijena malo paprena, a pomalo i izaziva komentar "Man, that's ugly!" :P.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 15:45 (Solo761).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice