Gorive ćelije na testu

poruka: 5
|
čitano: 1.057
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gorive ćelije na testu".
17 godina
neaktivan
Gorive ćelije na testu

Prvo sam mislio da je nekaj krivo prevedeno, ali onda vidim da nije.

U čemu je poanta? Ne može se napuniti, a za 18 mjeseci budu napravili cartridge koji se da odvojiti radi lakšeg slanja nazad??

Ili je to ili nemaju nikog u marketingu da im dostojno predstavi proizvod?

A da, i cijena je "prava sitnica".... To je samo za povlaštene ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2008 14:16 (mrgud).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gorive ćelije na testu
Vjerojatno zure da budu prvi na trzistu
17 godina
neaktivan
Gorive ćelije na testu

sodij ? da nije natrij ? :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gorive ćelije na testu

ne znam jel sam kaj krivo skužil, al nakon svakih 60-80 sati vraćat to čudo proizvođaču na punjenje???????????????????????????????????????.....halooooo???? jel tu netko lud....kakva onda korist od svega toga osim mučenja i petljanja slanjem tamo amo te naprave...čista glupost...i još malo zbrojit cijene ćelije i punjenja....kaj je tu revolucionarno, osim teškog zajeba, koji je zbilja revolucionaran...20 dolara za punjenje kojim ipod svira 80 sati????????????????...koja je to cijena struje?????...tak ni HEP-u ne ide :D...ludilo od revolucije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gorive ćelije na testu

Ovako piše na stranicama proizvođača:

Medis 24-7 Power Pack

Kod kupovine uređaja najprije za 30$ kupiš starter pack koji sadrži Power Pack, Power Cable i konektore. Nakon kupnje starter packa, imaš sve što ti je potrebno i trebaš kupiti samo Power Pack replacement pack, koji sadrži gorivo i koji košta 20$.

Uređaj se ne šalje proizvođaču na ponovno punjenje, nego kupiš ovaj dio koji sadrži gorivo, a budući da je trenutno u modi ekologija i recikliranje, potrošeni spremnik šalješ proizvođaču, o trošku proizvođača, ne zbog punjenja nego recikliraranja. Slično kao što mi radimo sa plastičnim bocama.

Uređaj nije namijenjen svakodnevnoj uporabi, nego kao rezervrna baterija, odnosno rezervni izvor energije za punjenje baterija na mobitelima i sličnim uređajima.

Recimo odeš planinariti, bude loše vrijeme i izgubiš se, a mobitelu ti se baterija ispraznila. Budući da na bukvama na Velebitu nema utičnica za struju, jednostavno napuniš bateriju od mobitela s ovim i zovneš pomoć.

Isto ga može koristiti vojska, policija ili vatrogasci u slučaju prirodnih katastrofa kad nestane električne energije, a kako bi mogli napuniti baterije svojih komunikacijskih uređaja.

Living well is the best revenge.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2008 10:00 (klimama).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice