Kako su krenuli mozda izbace mp3 da budu konkurencija Apple-u i Microsotfu. To bi bilo odlicno 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sigurno će opet "petljati" po privatnosti.
od svih tih online kupovina najviše se isplati kupovati glazbu na amazon,cijena je jednaka kao na ostalim online shopovima što prodaju mp3 a još dobiješ original cd ,samo treba par dana čekati dok stigne,gledao sam cijene na itunes albumi jednako dođu kao na amazon na itunesu dobiješ aac a na amazon cd medij sad što se više kome iplati meni definitivno amazon
evo baš sam naručio prije par dana cd od blondie i danas mi je došlo cijena je nekih 8 funti s dostavom,kod njih se definitivno najviše isplati kupovati glazbu,ne razumijem zašto ljudi kupuju glazbu na itunesu i sličnim mp3 online trgovinama kad na amazone za istu cijenu dobiješ i medij,ja to ne razumijem
evo baš sam naručio prije par dana cd od blondie i danas mi je došlo cijena je nekih 8 funti s dostavom,kod njih se definitivno najviše isplati kupovati glazbu,ne razumijem zašto ljudi kupuju glazbu na itunesu i sličnim mp3 online trgovinama kad na amazone za istu cijenu dobiješ i medij,ja to ne razumijem
Meni je osobno najbolji model Zune Pass od Microsofta ako slušaš puno glazbe i želiš sve original.
$14.99 je mjesečna pretplata s kojom možeš skinuti i slušati koliko god pjesama želiš dok ti traje pretplata + 10 mjesečno pjesama (bez zaštite) koje odabereš u trajno vlasništvo.
Negdje kupiš par pjesama ili album za $15, a ovdje možeš taj album ili pjesme kupiti + imati koju god želiš glazbu tijekom mjesec dana.
ali imas x slucajeva zasto je prakticnije digitalno kupovati, od toga da brdo ljudi kupuje pojedinacne pjesme,
pa do toga da nisi doma i slusa ti se nesto odredjeno sada.
kakav je taj medij koji dobiješ? original cd sa knjižicom? Ovo od Msofta nije loše, pretpostavljam da će uskoro svi ti modeli biti slični. iTunes je u prednosti zbog najvećeg izbora glazbe i baze korisnika u ovom momentu i začudo razlika se čak povećava iz mjeseca u mjesec u korist iTunesa. ( broj korisnika i skinute glazbe )
Google postaje opasan. Stvarno zeli uci u sva moguca trzista. No time bolje za nas, vise konkurencije-bolja ponuda.
hahahhaha kaj su oni ludi, da im kupujem mjuzu prek neta ahahhahahha buahahahha :D
što je loše u kupovini glazbe preko neta ja cd koji sam na amazon uk platio 90 kuna sa svime kod naših trgovaca bih platio od 250-300 kuna,a kako ovog izdanja više nema u hrvatskoj možda i više,ima ljudi kao ja koji i dalje kupuju cd jer im komjuterski formati ne odgovaraju kvalitetom zvuka a i vole imati taj album,kao što neki vole ići u kladione,kupovati bicikle,pecati i sl,ima njih što tvrde da mp3 i flac skinut s interneta zvuče kao original,ali da bi to bila istina moraš imati jako dobru opremu da bi izvukao maksimum i komjuterskih formata