Koje sad upravu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koje sad upravu?
??? pa svi ....
chatroulette? prvi put čuo... ajme gluposti
svi su u krivu, meni je najcesci youjizz ;D
Koje sad upravu?
pa svi su u pravu :) struktura ljudi koja koristi te pretrazivace je ocito drugacija!
Najjace mi je vidjeti twitter ili facebook, nevjerojatno koliko su ljudi postali lijeni da im je tesko upisat facebook.com vec sve drito u pretrazivac.... a nitko sretniji od Google-a
jedino meni zanimljivo kod googla je pojmovi koje izbaci kada ukucate: kako je nastao...
kod mene idu:
1. facebook
2. svemir
3. čovjek
4. svijet
5. bog
xD
Najjace mi je vidjeti twitter ili facebook, nevjerojatno koliko su ljudi postali lijeni da im je tesko upisat facebook.com vec sve drito u pretrazivac.... a nitko sretniji od Google-a
Istina, samo treba dodati ".com" i browser automatski otvara stranicu. Ovako, ide 99% u google search.
Istina, samo treba dodati ".com" i browser automatski otvara stranicu. Ovako, ide 99% u google search.
Odemo u OT... U FF je dosta napisati "face" ili "tpb" ili "g".
Da, malo je nevjerovatno što se sve pretražuje i da svaki search engine ima druge najčešće pojmove, ali to dosta govori o mentalitetu ljudi koji ih rabe.
prema onoj slici i grafikonu,najvise se trazilo kako upucat nosoroga u serengetiju, napit se vode u sahari , prezivjet potres u indoneziji i onaj bliski istok s nama je strim onura sa tube.
na havajima uglavnom prate raspored trajektne veze i par amera na cijelom kontinentu gleda sp u j.africi.
prema onoj slici i grafikonu,najvise se trazilo kako upucat nosoroga u serengetiju, napit se vode u sahari , prezivjet potres u indoneziji....
hehe, rast mobilnog interneta...