Google sve dozna

poruka: 38
|
čitano: 5.718
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google sve dozna".
17 godina
protjeran
Google sve dozna

ne bi morale postojati kamere da su ljudi malo napredniji u razmišljanjima, drugim riječima da ne postoji toliko puno manijaka, huligana i vandala   koji bez ikakvog razloga uništavaju javno dobro.

al internet je sasvim druga priča, možda maksimalno 5% korisnika bi zapravo i trebalo biti nadgledano, a ostatak se samo špijunira bez razloga (osim naravno marketinške koristi)

Hedonism Is My LifeStyle

1 0 hvala 0
16 godina
Google sve dozna

od jedne inovativne kompanije postali su premoćni i prepohlepni ,svugdje guraju nos,kao da im je microsoft i aplle uzor,fuj

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Google sve dozna
A cuj da imamo idealno društvo ne bi trebale, ali kao da ovako ista pomazu, nek kaze tko sto hoce ali ja se ne osjecam ugodno dok setam a netko me nadgleda, znam da je slična situacija s internetom, ali mislim da je budimo realni sve sto je na internetu javno koliko god to tajili i tome se ne moze pobjeci, to sam prihvatio čim sam zakoračio u svijet mreža i surfanja... da me se ne shvati pogrešno, ja nikako ne podrzavam na bilo koji nacin google i ostale megalomanske kompanije koje sebi uzimaju za pravo puno stvari, među njima i "špijuniranje korisnika"... na žalost jedina privatnost koja nam je ostala je valjda ona unutar naše lubanje...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
18 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

od jedne inovativne kompanije postali su premoćni i prepohlepni ,svugdje guraju nos,kao da im je microsoft i aplle uzor,fuj

a nego što im je uzor? google nije privatna kompanija.

A.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2010 17:45 (artfull).
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
na žalost jedina privatnost koja nam je ostala je valjda ona unutar naše lubanje...

Pričalo se o ugradnji nanočipova preko igala za cjepivo protiv svinjske gripe. Navodno ti nanočipovi čak mogu kontrolirati raspoloženje domaćina. Tako da više ni u glavi nismo sigurni. Smijeh

Živimo u eri informacija, privatnost više nije što je nekad bila. Jedino nam preostaje da se pomirimo s tim. Na kraju krajeva, koja je uopće svrha privatnosti? Ionako ću umrijeti za nekoliko desetaka godina, pa što me briga što netko zna nešto privatno o meni. Smijeh

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
18 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Onda ne vidim problem sa googleovim logiranjem posjećenih stranica i ne znam ti ja čega.

Ako želim apsolutnu privatnost odselit ću na selo i živjeti bez tehnologije u bilo kojem obliku. :)

LOL, bas ces na selu dobit privatnost, onda odi radije negdje u neku kucicu na brdu u Lici :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
18 godina
neaktivan
niki kaže...

Što nevolim te ljude koji se konstantno žale kako in Google, Microsoft, Yahoo, ovi i oni špijuniraju, malo manje paranoike i RTFM (naranvo, nije da kažem da ne postoji spyware ili takva sranja). Da ne pričam o tome kako sve nečije podatke danas mogu saznati na Facebooku, a cijeli dnevni raspored na Twitteru Belji se

Ti ljudi se žale i povecavaju svijest javnosti o tim problemima da isti nebi prerasli neke granice.

Dakle postojanje tih ljudi u društvu je sasvim opravdano.

Ako nekome ne smeta sta neko loga sve sta ta osoba radi to je stvar pojedinca.

18 godina
MorciTheCroat kaže...
Danny_HR kaže...
Onda ne vidim problem sa googleovim logiranjem posjećenih stranica i ne znam ti ja čega.

Ako želim apsolutnu privatnost odselit ću na selo i živjeti bez tehnologije u bilo kojem obliku. :)

LOL, bas ces na selu dobit privatnost, onda odi radije negdje u neku kucicu na brdu u Lici :-)

Na selu ti sire susjedstvo zna kad si kakio kad si piskio... u gradu susjede briga za tebe :) 

Jedino ti mogu zvat policiju kad se zapijes u stanu...

I'm going woo woo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice