Google preuzima SocialDeck

poruka: 15
|
čitano: 1.340
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google preuzima SocialDeck".
18 godina
neaktivan

u EU nema preuzimanja "tvrtkih"?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Google preuzima SocialDeck
Da mi je znati sto je googlu u glavi...
In Control
18 godina
neaktivan

Stalno nešto kupuje.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

BogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogataš

I world domination :)

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

BogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogatašBogataš

ma to je cilj... to shvacamo svi...

Samo me malo zbunjuje ovaj put do tog cilja... malo je... neuobičajen... ajmo reći...

In Control
18 godina
tnakir kaže...

ma to je cilj... to shvacamo svi...

Samo me malo zbunjuje ovaj put do tog cilja... malo je... neuobičajen... ajmo reći...

Pa i nije. Zele svu svjetsku komunikaciju prekrpati preko njih :)

We've been googled.

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa i nije. Zele svu svjetsku komunikaciju prekrpati preko njih :)

We've been googled.

Hahaha... jos malo cemo se bojati da ce nam google zakucati na vrata :)

Idem postaviti jos jedan clanak u vaše vijesti :)

In Control
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 17:48 (EnlightenedPhoenix).
18 godina
neaktivan

Pa videli su da se velika moc i novac vrti oko uspesnih socijal satova, a posto su oni pukli sa 3-4 takva projekta kupuju druge firme koje se bave tim da bi ih sve spojili i krenuli sa necim koje ce im doneti (nadaju se) uspeha na tom polju ;)

K'eni pa te vat' ;)
18 godina
neaktivan

Bas me zanima kakvu ce komunikacijsku mrezu probati sada uspostaviti :) buzz je blizu propasti, wave vec i zaboravio za njega, ostalih se i ne sjecam ;)

Odsada smo Real i ja jedno!
18 godina

Ljudi su sretni da ih je Google kupio. Normalno da bi i ja bio sretan kad bi neko iskesirao 100mil$ za moj biznis.

Niko ih nije kupio silom, sa 9mm uperenim u celo, vec solidnom kolicinom $$$$.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 20:06 (Kuzo).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Njihov problem nije u tome što oni ne mogu napraviti dobru društvenu mrežu, njihov je problem što su već svi na facebooku koji ih dobro služi te nemaju razloga za prelazak. Vrlo je izvjesno da će google kupiti facebook, pokušati mu konkurirati bi bio jako glup potez.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sjecam se da je negdje u Bugu od prije godinu-dvije pisalo da Microsoft ima oko 2% udjela u Facebooku, tako da nista od toga. Inace, Google ce vjerovatno ici raditi petu socijalnu mrezu koja ima veze sa igrama, tipa Kongregate ili Xbox Live.
16 godina
protjeran
i542 kaže...
Sjecam se da je negdje u Bugu od prije godinu-dvije pisalo da Microsoft ima oko 2% udjela u Facebooku, tako da nista od toga. Inace, Google ce vjerovatno ici raditi petu socijalnu mrezu koja ima veze sa igrama, tipa Kongregate ili Xbox Live.

Što onda ako microsoft ima 2%?

Dovoljno je 51% za upravljanje firmom.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina
neaktivan
lukavg kaže...

Njihov problem nije u tome što oni ne mogu napraviti dobru društvenu mrežu, njihov je problem što su već svi na facebooku koji ih dobro služi te nemaju razloga za prelazak. Vrlo je izvjesno da će google kupiti facebook, pokušati mu konkurirati bi bio jako glup potez.

To što su svi primati na facebooku, ne znači da je on dobar nego da je popularan baš kod tih primata. Mnogi od tih primata znaju samo za MSN (i to samo za njihov MSN messenger ) te se prijavljju svi odreda na hotmail kako bi koristili taj isti i taj isti mail račun koriste   i za facebook, a za  onaj od svog ISP nisu ni čuli, da ne govorimo o drugim servisima. Godinama nas je ICQ služio te sve ostalo je bilo na raznoraznim forumima.

Ovo da google povlači glup potez to je relativno. Naime, već se odavno zna da AT&T i google dobro sarađuju sa američkim sigurnosnim agencijama te od njih muzu novac, za vagon ne sortiranih personalnih informacija u kojima se slučajno spominju neke ključne riječi, a pošto facebook (i ostale društvene mreže) imaju "bolje sortirane" informacije o nekome i s kim se dotična osoba druži "poželjnija" je kod NSA/CSS, CIA, FBI i dr. te i google želi da ima što veći komad kolača.

Ko go   misli da griješim neka malo googla, sam google će vam reći sve, a Wiki ono što je oficijelno ( a i ovo je zabrinjavajuće).

Zbog toga ja ne vidim da je   ovo glup potez, sa telefonijom, gmailom, blogom (ako ko koristi) sad i nekom društveniom mrežom, postaće glavni partner svih vlada ovoga svijeta, a to su najbolji kupci (saznali su oni gdje leži lova, "preko cenzure do zvijezda")

I da, i ja sam se predao google-u, ovako manje "tuku", koristim više gmal računa, uglavnom za registraciju za razne stranice, te da im zauzimam resurse i da im ti silni matematičari i programeri ne ostanu bez posla.. ;)

17 godina
neaktivan

lol, sad je google glavna tema bugovih vijesti, a ne apple :)

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice