Google preuzima Slide

poruka: 11
|
čitano: 2.862
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google preuzima Slide".
18 godina
neaktivan
Google preuzima Slide

Koja su to prodavanja magle...

72 mil dolara od investitora... WTF... isto kao i kada se ulaze u twitter koji nema funkcije zarade jos...

I onda jos prodaju za koliko... 180 milja... ma dajte... meni sve samo izgleda da Google polako ali sigurno pere novce...

In Control
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Google preuzima Slide

Sa 35 godina a vec milioner. http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Levchin 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Google preuzima Slide

Neka Google sere nove , ali sta ce mu ti svi novci , pogledajte sta je samo od Youtube-a napravio od kad ga je preuzeo ..

2 0 hvala 0
18 godina
RE: Google preuzima Slide

google valjda ima neki "junkyard" za sve pokupovane firme

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Kuzo kaže...

Sa 35 godina a vec milioner. http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Levchin 

Baš gledam i razmišljam si, frajer negdje u kasnim dvadestima (malo sam profulo, ok) i već ima takav poso iza sebe. I ovaj klinac sa Facebookom... Reko, bokte, što ja krivo radim da mene Google neće kupiti... :/

Every hole is a goal!
18 godina
nixass kaže...

dobro zboris...jos samo nisu preuzeli pekaru u mom kvartu.

teško vrijeme za matore
18 godina
neaktivan
torrente kaže...
nixass kaže...

dobro zboris...jos samo nisu preuzeli pekaru u mom kvartu.

I to ce... cekaj samo...

ali nekako mi se sve cini da je google previse zalogaja uzeo... samo treba neka iglica i imat cemo situacija iz 90ih i dot com mjehurcica...

In Control
18 godina
EnlightenedPhoenix kaže...

... ali nekako mi se sve cini da je google previse zalogaja uzeo... samo treba neka iglica i imat cemo situacija iz 90ih i dot com mjehurcica...

Kako sada stvari stoje, Google sasvim dobro planira za budućnost. Evo šta je, između ostalog, Googleov CEO Eric Schmidt nedavno rekao na jednom panelu (lenji neka pročitaju samo žuto):

"There was 5 exabytes of information created between the dawn of civilization through 2003," Schmidt said, "but that much information is now created every 2 days, and the pace is increasing...People aren't ready for the technology revolution that's going to happen to them."

Schmidt emphasized that much of that data explosion is attributable to the rise of user generated content. With that data comes powerful new analytic possibilities.

"If I look at enough of your messaging and your location, and use Artificial Intelligence," Schmidt said, "we can predict where you are going to go."

"Show us 14 photos of yourself and we can identify who you are. You think you don't have 14 photos of yourself on the internet? You've got Facebook photos! People will find it's very useful to have devices that remember what you want to do, because you forgot...But society isn't ready for questions that will be raised as result of user-generated content."

"The only way to manage this is true transparency and no anonymity," Schmidt said. "In a world of asynchronous threats, it is too dangerous for there not to be some way to identify you. We need a [verified] name service for people. Governments will demand it."

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 15:55 (Ivan(4)).
18 godina
neaktivan
Google preuzima Slide

hehe bug je priložio sliku koja sadrži prozirnost. http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

OC maniac,AC2 maniac, PC maniac!!

1 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

"The only way to manage this is true transparency and no anonymity," Schmidt said. "In a world of asynchronous threats, it is too dangerous for there not to be some way to identify you. We need a [verified] name service for people. Governments will demand it."

ne znam za vas, ali ovo meni zvuči poprilično zastrašujuće. možda sam malo paranoičan, ali vjerujem da nisam ni daleko od istine,,,

počinje sa time da nećeš moći kupiti prepaid karticu bez osobne, preći na to da ćeš kod kupnje kondoma morati reći sa kime ćeš se i kada seksati, sve dok Orwellova '1984.' ne postane svakodnevnica. 

18 godina
neaktivan
Orwell je bio vizionar...

samo ga ni danas ne shvacaju mnogi ozbiljno...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice