Google pred tužbom

poruka: 30
|
čitano: 3.984
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google pred tužbom".
18 godina
Google pred tužbom

Iliti prevedeno "Vidi, vidi, ovi su poceli imati jako puno para, trebali bi ih malo olaksati..."

Moj PC  
13 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google pred tužbom
fkt
ovih dana su se svi na google okomili - portali mu zabranjuju da im stranice pretražuje, francuzi će oporezivati google ads sad ovo...
Ovo je moj potpis...
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Google pred tužbom

Ahahahaha!

Gugl ima netransparentno poslovanje, isto ko i Bandiceva kampanja!!!

A ko kaze da Bandic nije "evropski" orijentiran???? xD

- Psiho246
Moj PC  
3 3 hvala 0
18 godina
Google pred tužbom

Google se ponaša identično kao Microsoft, što je i za očekivati. Nedavno sam htio nešto pregledati po kvartu i instaliram si GE, a on mi bez pitanja uvali i Chrome. Microsoft je samo tako (opravdano) pobrao kazne za takve stvari. Smatram da Google zaslužuje isto. Prestao sam koristiti išta Guglovo osim Gmaila jer ne želim mijenjati adresu.

http://kv43994.mybrute.com

3 2 hvala 0
18 godina
Google pred tužbom

Francuska je napravila vrlo zanimljiv i ispravan korak oporezivajući reklame na internetu na kojima google jako masno zarađuje (ko firme kod nas kada se prodaju, divlji zapad).

Do sada im je to bila čista zarada.

Treba intenzivnije počet kontrolirati Google, da se ne razbahati ko neki... a naznake toga su već vidljive kada su se drznuli dirati u autrska prava autora milijuna knjiga.

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Google pred tužbom
PICART kaže...

Francuska je napravila vrlo zanimljiv i ispravan korak oporezivajući reklame na internetu na kojima google jako masno zarađuje (ko firme kod nas kada se prodaju, divlji zapad).

Do sada im je to bila čista zarada.

Treba intenzivnije počet kontrolirati Google, da se ne razbahati ko neki... a naznake toga su već vidljive kada su se drznuli dirati u autrska prava autora milijuna knjiga.

Sumnjam da je oporezivanje Google osjetio. Vjerojatno se to ticalo Francuza koji su trebali primiti novac za to. Oni će plaćati taj porez, a ne Google.

18 godina
neaktivan
Google pred tužbom
za svaki klik koj netko napravi na google ads google dobija pare od onog atko je platio taj oglas - a od toga će uzimat porez googleu ili/i onome koji je stavio oglas
Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kuv kaže...

Google se ponaša identično kao Microsoft, što je i za očekivati. Nedavno sam htio nešto pregledati po kvartu i instaliram si GE, a on mi bez pitanja uvali i Chrome. Microsoft je samo tako (opravdano) pobrao kazne za takve stvari. Smatram da Google zaslužuje isto. Prestao sam koristiti išta Guglovo osim Gmaila jer ne želim mijenjati adresu.

Malo si bio prebrz pa ti promaklo pitanje.  Smijeh

Mene uvjek pita hoču ili neču Chrome, kaj češ svi grješimo, ipak smo samo ljudi.

EVE Online, Win7, 5800XM, eRepublik.
18 godina
Google pred tužbom
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google pred tužbom

Googleu treba dobar imidz jer oni od toga zive :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Google pred tužbom

ako ga tuže, na osnovu čega če ga tužit, tj za što če ga tužit?

0 0 hvala 0
18 godina
iKAR kaže...

Googleu treba dobar imidz jer oni od toga zive :)

To se zove publicitet i svima je to važno, ne samo njima...

16 godina
Kuv kaže...

Tko te tjera da koristiš GE (i ne čitaš uz to)?

Tko te tjera da koristiš Windows i njegov player ili browser?

Na kraju krajeva, tko ili što ti uvjetuje da koristiš IŠTA od proizvoda dvaju navedenih tvrtki?

Da li ti smeta pri kupnji vozila što su unutra sjedala isključivo od proizvođača, možda želiš baš Recaro, a nemaš izbora i uvale ti svoja sjedala. To je monopol i zlo mi je od toga Bogataš

Nevjerojatno mi je dokle seže ljudska glupost i siguran sam da su EU korisnici naprosto oduševljeni time što uz XP neće imati instaliran media player...vjerujem da ih to oduševljava i dovodi u ekstazu, pogotovo one koji pojma nemaju.

Tko je, naime, Microsoft da u SVOJ OS ugradi SVOJ media player ili SVOJ browser...

Ne želiš? NE KUPUJ i NE KORISTI. Tako je jednostavno.

Ali ok, svijet je prepun buntovnika koji pojma nemaju o životu, a politička pohlepa je strašna stvar. U vrijeme krize pogotovo dobro dođe izvući neke novce od jake globalne tvrtke :p

Čitajte faking tekst kada nešto instalirate i prestanite kukati, tako je jednostavno.

18 godina
eevek kaže...
Kuv kaže...

Tko te tjera da koristiš GE (i ne čitaš uz to)?

Tko te tjera da koristiš Windows i njegov player ili browser?

Na kraju krajeva, tko ili što ti uvjetuje da koristiš IŠTA od proizvoda dvaju navedenih tvrtki?

Da li ti smeta pri kupnji vozila što su unutra sjedala isključivo od proizvođača, možda želiš baš Recaro, a nemaš izbora i uvale ti svoja sjedala. To je monopol i zlo mi je od toga Bogataš

Nevjerojatno mi je dokle seže ljudska glupost i siguran sam da su EU korisnici naprosto oduševljeni time što uz XP neće imati instaliran media player...vjerujem da ih to oduševljava i dovodi u ekstazu, pogotovo one koji pojma nemaju.

Tko je, naime, Microsoft da u SVOJ OS ugradi SVOJ media player ili SVOJ browser...

Ne želiš? NE KUPUJ i NE KORISTI. Tako je jednostavno.

Ali ok, svijet je prepun buntovnika koji pojma nemaju o životu, a politička pohlepa je strašna stvar. U vrijeme krize pogotovo dobro dođe izvući neke novce od jake globalne tvrtke :p

Čitajte faking tekst kada nešto instalirate i prestanite kukati, tako je jednostavno.

Svaka cast. Poklanjam se tvom postu. Pogotovo sarkasticni, boldani dio.

Nevinašce

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Google pred tužbom

Google me malo iznenadio sa onim wave-om,ono je presporo ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
stevan94 kaže...

Mene je iznenadio sa Chrome-om, koji mi se uopce nece instalirati!

To da je Google nepogresiva tvrtka iz sna i nebesa je samo iluzija i marketing.

Naravno to je odlicna tvrtka sa puno odlicnih proizvoda, ali nista nije savrseno...

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Google pred tužbom

Pravo su me iznervirali sa vejvom..!!!Bug-ovci su bili totalno u pravu kada su rekli Car je gol :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 21:25 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
stevan94 kaže...

Naravno to je odlicna tvrtka sa puno odlicnih proizvoda, ali nista nije savrseno...

Kad bi koristio original 7icu a ne piratsku, mozda bi se i instalirao bez problema. Ovako moras u registriju maknuti jedan kljuc :)

18 godina
neaktivan
Google pred tužbom

mislim, o čemu ova ministrica priča ja zbilja ne shvaćam.. kako da google postane transparentiniji sa google earthom i google booksom? za potonji program nisam čuo, ali earth je u freeware verziji izrazito dobar.

mislim, općenito kakve veze to ima s monopolom ? još da su google optužili zbog sumnje na špijunaže ili prijenje za sigurnost, još kako tako, ali monopol KOJI ostvaruje tim programima... ?!

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Solo761 kaže...

Iliti prevedeno "Vidi, vidi, ovi su poceli imati jako puno para, trebali bi ih malo olaksati..."

hah, slažem se u potpunosti s tobom Namigiva

365 dana za kompom :)
18 godina
TranceMight kaže...
Psiho246 kaže...
stevan94 kaže...

Kad bi koristio original 7icu a ne piratsku, mozda bi se i instalirao bez problema. Ovako moras u registriju maknuti jedan kljuc :)

To nema bas nikakve veze s originalnim windowsima.

:)

Neznam zasto bi...

Jel mozda ti znas?

Ovo za kljuc u Registry-u sam cuo.

Ali moj moto je: "Ako je program tolko retardiran da ga nemozes instalirati bez micanja kljuceva u registry-u, ne zasluzuje ni biti instaliran na mojem PCu." Osmijeh

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 1:58 (Psiho246).
16 godina
protjeran
Google pred tužbom

očito da je retardirana piratska verzija sedmice a ne program

0 0 hvala 0
18 godina
Google pred tužbom

Vi očito ne shvaćate pojam "monopolističko ponašanje". Microsoft je sjeo na vrlo udobnu poziciju zbog velike korištenosti Windowsa. Reći ćete "Svaka im čast, to su si zaradili". I slažem se. Ali kad se neka manja tvrtka pokuša suprotstaviti, kupi ju se ili onemogući njeno koegzistiranje. Microsoft je dobio kaznu zato što se IE nametao kao defaultni preglednik (i time suzbijao konkurenciju), a WMP kao defaultni svirač koji nabija svoj (wma, wmv) format. To se ne smije. Monopol dopušta Microsoftu da nabije cijenu svog OS-a (kao što i je). Postoje institucije za suzbijanje takvog ponašanja i Microsoft je popio kaznu. Sve to vrijedi za Google, samo što ima drugačiji glavni izvor prihoda...

..djeco...

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
mindstorm kaže...

Ja sam imao Orig XP na faksu, ali se Chrome nije mogao instalirati zbog toga što sam bio iza nekakvog firewalla, morao sam koristiti standalone installer.

这是我的个性签名
18 godina
TranceMight kaže...

Ne mora maknit nista, negdje drugdje je problem :)

Stvar je u tome sto Google moze sto hoce, moze dignut cijene oglasavanja 300%, to ce mu svi zamjeriti ali ga nitko nece bojkotirati jer se sve web stranice rade "da bi bilo bolje pozicionirane na Googlu", ne na pretrazivacima nego na Googlu (jer razliciti pretrazivaci imaju razlicite kriterije rankiranja). Mnogim kompanijama pozicija na Googlu (a time i promet na stranici) veoma utjece sa prihode same kompanije tako da su primorani platiti tih 300% bez pogovora. Jbg, google je ipak google... tko im sto moze.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 9:34 (tnakir).
16 godina
Kuv kaže...

Vi očito ne shvaćate pojam "monopolističko ponašanje". Microsoft je sjeo na vrlo udobnu poziciju zbog velike korištenosti Windowsa. Reći ćete "Svaka im čast, to su si zaradili". I slažem se. Ali kad se neka manja tvrtka pokuša suprotstaviti, kupi ju se ili onemogući njeno koegzistiranje. Microsoft je dobio kaznu zato što se IE nametao kao defaultni preglednik (i time suzbijao konkurenciju), a WMP kao defaultni svirač koji nabija svoj (wma, wmv) format. To se ne smije. Monopol dopušta Microsoftu da nabije cijenu svog OS-a (kao što i je). Postoje institucije za suzbijanje takvog ponašanja i Microsoft je popio kaznu. Sve to vrijedi za Google, samo što ima drugačiji glavni izvor prihoda...

..djeco...

Sad mi još samo reci da je Microsoft dužan uz svoj proizvod omogućiti ljudima instalaciju Firefoxa ili MPC-a i znat ću da je svijet definitivno otišao u ku*ac.

Monopol ne može biti ništa što ti daje mogućnost izbora drugog proizvoda ili usluge... ako išta, usrani IE ti omogućava da skineš željeni browser.

EU previše kenja, a obit će joj se o glavu jednoga dana.

... dijete

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 12:58 (eevek).
18 godina
mindstorm kaže...

Da, vjerojatno imas pravo.

Zato sta je moja Windows 7 instalirana sa piratskim kljucem i zato jer je maknut trial brojac, moj Windows je magicno postao retardiran. :D

/sarcasm

*facepalm

- Psiho246
18 godina
eevek kaže...

Sad mi još samo reci da je Microsoft dužan uz svoj proizvod omogućiti ljudima instalaciju Firefoxa ili MPC-a i znat ću da je svijet definitivno otišao u ku*ac.

Naravno da ne. Za soma i pola kuna dobiš IE, WMP, Movie maker, Paint, notepad, kalkulator, clipboard viewer + kolekciju wallpapera, pointera i zvukova. Što bi ti još?

Jedini razlog za koristiti (kupiti) Windowse je gomila softvera koja je napisana za njih, a ne Microsoftovo smeće.

18 godina
Google pred tužbom

Ti si seljak.
Molim admina da mi da zuti za vrijedjanje :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
16 godina
Kuv kaže...

Naravno da ne. Za soma i pola kuna dobiš IE, WMP, Movie maker, Paint, notepad, kalkulator, clipboard viewer + kolekciju wallpapera, pointera i zvukova. Što bi ti još?

Jedini razlog za koristiti (kupiti) Windowse je gomila softvera koja je napisana za njih, a ne Microsoftovo smeće.

A ja sam mislio da je jedini razlog za kupiti Windows to što trebaš OS koji je prihvaćen u cijelome svijetu, ali dobro :p

EOD, što se mene tiče

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 19:44 (eevek).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice