Konkurencija je za kapitalističko tržište jako dobra (poželjna)!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zapravo si htio reci da je Google kapitalisticko djubre koje krade ideje drugih (Microsofta u ovom slucaju) i pokusava se obogatiti na njima. 
To bi rekao da je situacija obrnuta, a ovako, normalno Google je "dobra" firma, a Microsoft "zločesta" iako u posljednje vrijeme Google nije ništa drugačiji, dapače i gori...
Govorio sam o pravilima slobodnog trzista...
Zar nisu zabranili GMail drive i ostale programe koji koriste gmail za te stvari?
Jedva čekam da gore uploadam sve svoje privatne slike i dokumente, muziku i filmove koje volim tako da bi me Google još bolje špijunirao i pregledavao moje osobne stvari kao što bi radio da koristim Chrome i Gmail. Nice try - fuck off.
Jedva čekam da gore uploadam sve svoje privatne slike i dokumente, muziku i filmove koje volim tako da bi me Google još bolje špijunirao i pregledavao moje osobne stvari kao što bi radio da koristim Chrome i Gmail. Nice try - fuck off.
mislim da je to super projekat (pošto Google stoji iza toga) naravno ne sumljam da ću biti dio toga (kao user)
Drago mi je da su ljudi na forumu shvatili da je google jedan veliki špijun i ništa više.
Chrome,Mail,Youtube,Search,Earth
Sve načini da google sagradi potpuni profil o nekom.
a jbg sve to mi dobrovoljno koristimo, ako imaš dobru alternativu izvoli.
ja se nemam čega bojati, mada mi je yahoo.mail draži, a i koristim ga (gmail imam ali ne koristim) toliko o googlu. Nemam ni njihov web browser, dok tražilicu Da ka i i gMaps
...to već postoji duže vrijeme.
ISPRAVAK:nisam dobro proćito vjest...
kako će te špijunirat ako ne znaju podatke o tebi ?!
korištenje gmaila se nikako ne može iskoristiti za špijunažu osim ako se ne koristiš pravim podacima za kreiranje akaunta.
korištenje gmaila se nikako ne može iskoristiti za špijunažu osim ako se ne koristiš pravim podacima za kreiranje akaunta.
Hoće li i ovo iskoristiti za prikupljanje podataka o korisniku? Pa ce nam kontrolirati kakav sadrzaj pohranjujemo i preko tog sadrzaja ce odrediti kakve reklame da nam vrte. Hehe.

Privatnost - sta je to ?
EDIT: ups, sorry, nisam citao prethodne postove.
Nadat se da ce ovaj put proc u realizaciju, te da ce omoguciti konkretniju kontrolu (Web Browser Explorer) i bolju preglednost na web-u. To bi pomaklo granicu web aplikacija nanovu razinu!
Hoće li i ovo iskoristiti za prikupljanje podataka o korisniku? Pa ce nam kontrolirati kakav sadrzaj pohranjujemo i preko tog sadrzaja ce odrediti kakve reklame da nam vrte. Hehe.

Privatnost - sta je to ?
EDIT: ups, sorry, nisam citao prethodne postove.
Prema ovim paranoičnim postovima ispada da bismo se mi sitni ljudi najviše trebali plašiti osvete Googlea u slučaju da nekog njihovog zaposlenika zgazimo u nekoj online igri.
GWarrior: "Why you attacked me while I was in the quest?! Coward!"
Faerdhur: "STFU, whiner!"
GWarrior: "Wait, just wait and see... I'm on you, ganker (*uses GTracer, GEarth, GMaps, GDrive, GMail, GAllShits*)!"
Pazite koga napadate, borci...
Ako vas toliko brine privatnost na gmailu, kriptirajte svoje mailove.