Google bez Windowsa?

poruka: 121
|
čitano: 29.367
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google bez Windowsa?".
18 godina
RE: Google bez Windowsa?
tnakir kaže...
zbuzanic kaže...

Neka otkupe http://www.menuetos.net i neka ga srede, screw sve ostalo, assembler ftw!

Zar bi OS trebao bit sigurniji jer je napisan u nizem programskom jeziku?

Ne, ali je uber cool i ultra light, a vjerujem da Googleovci vole takve stvari ;)

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimir-buzanic.from.hr/
18 godina
neaktivan
Google bez Windowsa?

Živio ChromeOS! Smijeh

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
n00bina22 kaže...

LOOOOL

Nemoj mi molimte ti govoriti što je glupo, valjda znam što pričam, jer sam ja bio Linux korisnik i biti ču opet kada si kupim bolji komp.

Ovako stvari stoje: Imam proc od 1.8 ghz i 512MB rama te ATI(!!!)graf s 128mb-a, Eh sada vidiš, linux mi jaaaako šteka kada god odem na stranicu s Flashom, a pošto je to svugdije oko nas, a i treba mi radi posla, onda nažalost ne mogu isključivo preči na Linux...

I vrapci na grani znaju da je linux fluidniji na istoj masini kada se usporedi sa windowsima...

Shody_1994 kaže...

Zašto Vi pljujete po Linux-u?

Koliko Vas ga je probalo?

Samo likujete "WIndowsi, Windowsi"! Windowsi su nesigurni bez daljnjega, ali to nije razlog da govorite da ćete radije preć na Yahoo nego koristiti Linux.

Sve ima svoju svrhu, pa tako i Linux.

Koliko se sjećam od 10 najjačih servera na svijetu, 7 je na Linuxu, 2 na MAC-u a samo 1 na Windowsima.

LP :)

Nitko ne pljuje po njemu... btw ovih tvojih 10 najjacih servera? Kako mislis najjacih? Ciji je najjaci server? :) Facebookov onaj jedan?

I'm going woo woo
18 godina
zbuzanic kaže...
tnakir kaže...
zbuzanic kaže...

Neka otkupe http://www.menuetos.net i neka ga srede, screw sve ostalo, assembler ftw!

Zar bi OS trebao bit sigurniji jer je napisan u nizem programskom jeziku?

Ne, ali je uber cool i ultra light, a vjerujem da Googleovci vole takve stvari ;)

Definitivno bi trebao biti brzi i laksi jer ne povlaci nepotrebne biblioteke (npr u C-u stdio.h ima milijun funkcija koje ti ne trebaju, ali ti ih svejedno importas)

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
Google bez Windowsa?

Hvala tankir sto si odgovorio mr. n00bini. 

Mislim da nema smisla pljuvati po nekom OS-u, svi rade svoj posao, za ono sto su napravljeni/napisani. Win! (pod tim mislim desktop verzije ne servere) je OS za "raju" i nekako sumnjam da ce neki OS uspjeti prevlast na tom trzistu (činjenica je (po meni tzžna) da se već dugo vremena prvi kontakt djece s OS svodi na Win od 9. do 14-15.god kad počmu experimentirati ili uče u školi a tad je već prekasno da se prebace na nesto drugo).

S druge strane Linux je definitivno vladar na serverima. I to je tako...

Hm... OSX... Imho, teška šminka za "informatički zakinute" (čitaj "jedino sto su pročitali u životu je karta od tramvaja" )...Ima nekih dobrih fora za kranjeg korisnika ali i previse mana... jednostavno previse...

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
n00bina22 kaže...

LOOOOL

Nemoj mi molimte ti govoriti što je glupo, valjda znam što pričam, jer sam ja bio Linux korisnik i biti ču opet kada si kupim bolji komp.

Ovako stvari stoje: Imam proc od 1.8 ghz i 512MB rama te ATI(!!!)graf s 128mb-a, Eh sada vidiš, linux mi jaaaako šteka kada god odem na stranicu s Flashom, a pošto je to svugdije oko nas, a i treba mi radi posla, onda nažalost ne mogu isključivo preči na Linux...

I vrapci na grani znaju da je linux fluidniji na istoj masini kada se usporedi sa windowsima...

Shody_1994 kaže...

Samo likujete "WIndowsi, Windowsi"! Windowsi su nesigurni bez daljnjega, ali to nije razlog da govorite da ćete radije preć na Yahoo nego koristiti Linux.

Koliko se sjećam od 10 najjačih servera na svijetu, 7 je na Linuxu, 2 na MAC-u a samo 1 na Windowsima.

Nitko ne pljuje po njemu... btw ovih tvojih 10 najjacih servera? Kako mislis najjacih? Ciji je najjaci server? :) Facebookov onaj jedan?

Čuj, to i ja znam, barem teoretski, ali flash šteka na Linuxu i na puuuuno jačim mašinama, sve ostalo teče fluidno (Osim kada instaliram aplikacije)

Ja ti ne pljujem po Linuxu, čak štoviše obožavam takvu filozofiju i cijenim veeeeeliki trud i zalaganje silnih ljudi i programera, te svima onima na forumima koji daju pomoč (pogotovo na linuxzasve.com:))

Isto tako za windows 7 mislim da su dobar proizvod i dobar potez MS-a, barem što se vizualnog dijela tiče (a iskreno nisam imao jako dugo BSOD, ni ne siječam se, koristio sam Linux konstantno 4 mijeseca tako za to vrijeme windowsa nije bilo :))... Linuxi bi bili puno popularniji da zakon stvarno štima i određene institucije rade svoj posao :)) Ok sada se ovdije pitamo ko ima para za to.....ok.....to je druga priča :))

http://www.focus.com/fyi/information-technology/50-places-linux-running-you-might-not-expect/

Sada na topic: Ja sam do sada mislio da oni koriste Linux.... Al ok, naravno oni ne mogu koristi chrome os pošto se taj isti mora izvoditi s njihovih servera a i taj OS je rundimentalan i prilagođen isključivo za surfanje a ne neki razvoj softvera. Linux je po meni logičniji odabir od maca jer Linux možeš vrlo lagano prilagoditi konkretno sada tvrtki. Od sigurnosti do sučelja.

16 godina
neaktivan
Google bez Windowsa?

Hm, uvijek mi je smješno vidjeti te Windows zaljubljenike...osim obilja igri (uglavnom piratiziranih), ne vidim niti jednu komparativnu prednost korištenja Windowsa naspram Linuxa. A čak ni to više nije argument za Windowse, jer je wine emulator toliko uznapredovao da neki Windows programi brže rade pod wineom nego pod Windowsima.

A kada govorimo o Linuxima, obilje je mogućnosti i raznovrsnosti, od fancy distribucija do štedljivih distribucija (Puppy, Slitaz) za starije kante.

Eto, jedna moja kanta iz 2001, koja je već i tada bila starudija, radi besprijekorno i mlađašno pod Puppy Linuxom...

4 2 hvala 0
18 godina

A zamisli ovo... Zagrebački električni niskopodni tramvaj se vrti na WinXP... sta kazes na to?

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

A zamisli ovo... Zagrebački električni niskopodni tramvaj se vrti na WinXP... sta kazes na to?

Zato se svako malo neka nezgoda dogodi xD xD

18 godina
neaktivan
Shody_1994 kaže...

Ja imam trenutno instaliran Ubuntu i Solaris u VMware-u tako da ... Kakve to veze ima koliko je najjačih servera na svijetu pod kojim OS-om? Poanta je da ekipa iz Googla priča nebuloze. Još malo pa će ko Apple doć, prodavat će muda pod bubrege. S Microsoftom ako ništa znaš na čemu si.

Svima koji se imalo razumiju u tematiku sigurnosti, mora biti jasno da nema sigurne platforme. Još će neko reći da ni MAC OS i Linux iz tvornice dolaze 100 % sigurni i da nemaju niti jedan patch do izlaska nove verzije OS-a. Uh da, linux kernel izlazi svakih 2 - 3 dana. :)

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
18 godina
neaktivan
HomoScepticus kaže...

Hm, uvijek mi je smješno vidjeti te Windows zaljubljenike...osim obilja igri (uglavnom piratiziranih), ne vidim niti jednu komparativnu prednost korištenja Windowsa naspram Linuxa. A čak ni to više nije argument za Windowse, jer je wine emulator toliko uznapredovao da neki Windows programi brže rade pod wineom nego pod Windowsima.

A kada govorimo o Linuxima, obilje je mogućnosti i raznovrsnosti, od fancy distribucija do štedljivih distribucija (Puppy, Slitaz) za starije kante.

Eto, jedna moja kanta iz 2001, koja je već i tada bila starudija, radi besprijekorno i mlađašno pod Puppy Linuxom...

Jesi ti ikada u životu čuo za podršku krajnjim korisnicima? Ne mislim na forume i samopomoć nego na pravu podršku. Ako već uspoređujemo Win i Linux (a ti pričaš o free varijantama), onda mu je ovo jedna prednost. E, kad to hoćeš u Linux svijetu, onda Linux više nije free. Da ne pričamo o kompatibilnosti i broju aplikacija.

Opinion is like an asshole, everybody has one! - Inspector Callahan AKA Dirty Harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 20:54 (mfrankovic).
17 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...

E... ovo je vec ozbiljno...

Ali vjerujem da bi google mogao postati ONLY LINUX... i to neka interna distribucija koju sloze...

Prijatelju, vec postoji :) Zaboravio si na android.

Rekli su da ce uci u trziste OS-a za netbooke a kad se to desi... nebo je granica.

Samo treba drzat palceve, nikad se ne zna u praksi...

18 godina
i coca coline masine se vrte na windowsima, kaj nisu stavili linux? :)
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
17 godina
protjeran
bnaci kaže...

Ali vjerujem da bi google mogao postati ONLY LINUX... i to neka interna distribucija koju sloze...

Rekli su da ce uci u trziste OS-a za netbooke a kad se to desi... nebo je granica.

android nije linux distribucija

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
Batista kaže...

Pa da su svi na Unixu... Boli me briga za to... Dok mogu besplatno imat winse... Koristit cu ih jer sam naviknut na njih i sasvim zadovoljavaju moje potrebe. Trenutno nemam koristi od Linuxa da bi ga ucio...

Ovo je školski primjer na kojem se vidi koliko je MS zapravo mudar u svojoj politici: sklope ugovor sa ministarstvom da se svugdje u javnoj upravi može neograničeno koristiti njihove proizvode, daju svim školama Windowse i nauče od malena korisnike na Windows. MS-u odgovara i piratstvo jer ljudi ne razmišljaju o alternatima dok mogu "besplatno imati winse" (kao i Batista), ionako će oni koji kupe licence to platiti duplo ili oni koje nedajbože uhvate sa nelegalnim Windowsima.

Ono što je žalosno je da većina korisnika koji "besplatno imaju winse" bez razmišljanja pokreće kojekakve crackove jer misli da je netko napravio crack samo da lijenoguzi likovi mogu besplatno uživati u Windowsima.

Sad malo on-topic: ovo nije vijest zato jer su u Googleu nesposobni administirati svoju mrežu nego jer kad Google kaže na napušta Windowse to ima težinu . Koga želi Google pogurnuti (osim svojeg OS-a) nisam siguran, no mislim da je u redu da se više koristi Linux. Nekoliko godina koristim Ubuntu (od 8.04) i mislim da je to dosta dobar OS, mnogo sigurniji od Windowsa, nema potrebe za korištenje sumnjivih crackova, ...

There's no business like showbusiness
18 godina
Google bez Windowsa?

Dosta sam star da znam sto je za mene dobro. Kada ce situacija trazit da se "presaltam" - morat cu se... Sve dok ovako odlicno funkcionira, nemam potrebe. Kvalitetnih antivirusa ima napretek. (da, Avira Personal je sasvim dobar antivirus za kucnog korisnika premda je free)

Google zna da je jako mocan igrac i to vidljivo iskoristava. Eksperimentira kako ce ostale kompanije reagirat na njegove poteze i tko ce stat na ciju stranu. Tako je to, moraju se borit - il jedes il si pojeden...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Google bez Windowsa?

Boli me lijevi mud na čemu će se vrtiti google. Glavno da radi svoj posao.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
14 0 hvala 0
18 godina
Google bez Windowsa?

Najpametnija danas :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Google bez Windowsa?
google ne prica o serverima, nego o OSima koje koriste zaposlenici...
svakom zaposleniku nude da sam odabere zeli li raditi na nekoj distribuciji linuxa ili OSXu.
zao mi je sto sad to ne mogu linkati jer sam jutros citao.
na serverima ce i dalje koristiti linuxe i MS exchange!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Molim te ne pričaj gluposti u o Wine-u i Windowsima.

Koristim računalo prvenstveno radi posla u jednoj tiskari.

Kad si ti u jednom kikiriki Wine-u uspio pokrenuti CorelDraw ili Adobe CS paket a da to radi kako treba?

Alternativni programi ne dolaze u obzir. Mislim da je ta prednost i više nego dovoljna.

Vezano za Flash na linuxu... koristio sam Ubuntu neko vrijeme i na kraju sam ga maknio samo radi štekanja tokom učitavanja flash-a.

Linux = sasvim ok za razonodu... no za iole korisnije radnje Windowsi su radi svoje rasprostranjenosti i obilja profesionalnih programa zakon.

17 godina
southy kaže...
Batista kaže...

Pa da su svi na Unixu... Boli me briga za to... Dok mogu besplatno imat winse... Koristit cu ih jer sam naviknut na njih i sasvim zadovoljavaju moje potrebe. Trenutno nemam koristi od Linuxa da bi ga ucio...

Ovo je školski primjer na kojem se vidi koliko je MS zapravo mudar u svojoj politici: sklope ugovor sa ministarstvom da se svugdje u javnoj upravi može neograničeno koristiti njihove proizvode, daju svim školama Windowse i nauče od malena korisnike na Windows. MS-u odgovara i piratstvo jer ljudi ne razmišljaju o alternatima dok mogu "besplatno imati winse" (kao i Batista), ionako će oni koji kupe licence to platiti duplo ili oni koje nedajbože uhvate sa nelegalnim Windowsima.

Ono što je žalosno je da većina korisnika koji "besplatno imaju winse" bez razmišljanja pokreće kojekakve crackove jer misli da je netko napravio crack samo da lijenoguzi likovi mogu besplatno uživati u Windowsima.

Sad malo on-topic: ovo nije vijest zato jer su u Googleu nesposobni administirati svoju mrežu nego jer kad Google kaže na napušta Windowse to ima težinu . Koga želi Google pogurnuti (osim svojeg OS-a) nisam siguran, no mislim da je u redu da se više koristi Linux. Nekoliko godina koristim Ubuntu (od 8.04) i mislim da je to dosta dobar OS, mnogo sigurniji od Windowsa, nema potrebe za korištenje sumnjivih crackova, ...

-ovo je jedan od ozbiljnijih postova, zato ću komentirati..

1) Da, MS je mudar, štiti svoje interese i osigurava se... hint: tržište, kapitalizam??

- Dali mu se to treba zamjeriti? Ako krši zakone -kazna?

-Kome se to može također zamjeriti hint: HULK?

Što je njihov 'posao' ako ne promovirati linux, nek' slože distru i nek je poguraju u škole, kuće, firme...

Ili to treba napraviti MS za njih?

Još da znaš nešto o RL, kao poslu, znao bi da nema posla bez MSa (i M$-a).

2) Kvalifikacija u vezi korisnika cracka je simpatična, ali ? - koja je veza? Isti taj ljenoguzi, može uživati u besplatnom linuxu (ne svaki linux) bez potrebe za crackom.. zašto to ne radi taj ljenoguzičar?

3) Da, vrlo moguće, neki interesi.. ja iza svega toga vidim licence (i ono što stim ide). Ali taman vraćanjem na topic, potvrdiš da si početnik koji daje izjave olako.

Pozivanje na neko iskustvo? Drugi ga imaju 'jednu nulu više'... i obično kažu 'još učim'.

Evo mali info, serveri su ugl. *nix, dosta ih je linux, nešto MS... ali desktop tržište je ono o kojem korisnici foruma raspravljaju. A tu je 90%=MS, 7%=OSX, 1.5%=linux.

-Dali povezuješ broj crackova-virusa-korisnika?

Žalim g. mfrankovica na uzaludnom trudu, pogotovo što za svaku kritiku ili ispravak (s ogromnim iskustvom, što se 'zaboravlja'), suprotna strana reagira refleksnim napadom, obično nepotrebnim ili besmislenim..

i citirao bih Buffera... -važno da radi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
southy kaže...

mnogo sigurniji od Windowsa, nema potrebe za korištenje sumnjivih crackova, ...

Dragi doktore!

Koristim Windowse od kad osobno kupih prvo računalo, znači već veoma dugi niz godina.

Virus sam imao 2 puta, jednom kad je prijatelj kopirao neke dokumente skinute s huba na Savi (SD Stjepan Radić) i kad sam pustio mlađeg brata da se igra na računalu bez nadzora.

Eto djeca vole svijetleće reklame.

Znači, kako u sveukupnom korištenju windowsa nisam imao potrebe za sumnjivim crackovima, niti sam imao ikakvih glavobolja s virusima, moje pitanje glasi:

Doktore, jesam li normalan!?

Navodi nekih korisnika na forumu me navode da postoje 2 uzroka mojih "problema".

Ili ja ne koristim Windowse, ili ako ih zbilja imam onda ih očito krivo koristim, jer kako kažu korisnici (ne vjerujem da bi netko lagao) Windowsi se jednostavno moraju rušiti na tjednoj bazi i skupiti bar 5 virusa mjesečno.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
18 godina
neaktivan
Google bez Windowsa?
zaboravljate da podatci na nasim kompovima i nisu toliko zanimljivi (sto ne znaci da su beznacajni) koliko su zanimljivi oni na kompovima googleovih zaposlenika...
eventualno se neki haker entuzijast moze napiliti na vas i pokusati ce doci do vaseg diska,
ali da ce se kineska vlada sustavno uloviti bas vaseg kompa, ne bi se klado :)
stoga pricanje o sigurnosti iz nase perspektive nema bas pretjeranog smisla,
jer ja cu razumno pretpostaviti da zaposlenici jedne od najvecih svijetskih IT kompanija ne klikaju na spam oglase...

jedan upuceni "up to date" privatni korisnik nece imati problema ni sa windowsima ni sa linuxom ni sa OSXom!
a to sto se klinci danas vec u ranim razredima susrecu isklucivo sa MS platformama i nije neki hendikep sto se OSa tice. velika vecina korisnika bi shvatila da se radi o nekom drugom OSu tek kad bi doli do raspodeda __ O X tipki na prozoru. ovo drugo im je isto (ikona za web broswer na desktopu). korisnici koji idu dalje od toga, nemaju problema sa migriranjem na neki drugi OS.
veci je problem sto se na fakultetima i visim skolama pod "osnove informatike" trazi znanje iz office paketa.
i jos samo jedna digresija: to sto flash divlja na linuxu, nije do linuxa nego do adobea! kad se oni odluce optimizirati flash za linux, korisnici ce moci uzivati u njemu. ovako mogu eventualno kuhati jaja na procesorima!
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
kinsif kaže...
zaboravljate da podatci na nasim kompovima i nisu toliko zanimljivi (sto ne znaci da su beznacajni)...

jedino što vrijedi od podataka sa "naših kompova" su "on-line accounti", posebno redovitih kupaca i igrača mmo i inih on-line igara... ostalo je zanemarivo

...malo sam testirao...
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 4:02 ((s)izgoreo).
18 godina
neaktivan
sbcreation kaže...

Molim te ne pričaj gluposti u o Wine-u i Windowsima.

Koristim računalo prvenstveno radi posla u jednoj tiskari.

Kad si ti u jednom kikiriki Wine-u uspio pokrenuti CorelDraw ili Adobe CS paket a da to radi kako treba?

Alternativni programi ne dolaze u obzir. Mislim da je ta prednost i više nego dovoljna.

Vezano za Flash na linuxu... koristio sam Ubuntu neko vrijeme i na kraju sam ga maknio samo radi štekanja tokom učitavanja flash-a.

Linux = sasvim ok za razonodu... no za iole korisnije radnje Windowsi su radi svoje rasprostranjenosti i obilja profesionalnih programa zakon.

misliš da je slučajnost što flash na linuxu radi tako kako radi? možda ti nije poznat slučaj foxconna i njihovog namjerno lošeg biosa za linux gdje je jedna if linux .... else petlja uzrokovala probleme, iako je ploča imala ACPI naljepnicu, pa je nakon prijavljivanja američkom federal trade commissionu sve ispravljeno uz ispriku. ne moram govorti da  googlanje foxconn linux prvih desetak rezultata daju Foxconn deliberately sabotaging their BIOS to destroy Linux od tada.

zar ne znaš da je corel nekad razvijao i za linux i imao svoju distribuciju. zar misliš da je stvarno slučajnost, što ti ne možeš vrtit corel, adobe, autocad .... prouči malo halloween documents.  u svakom slučaju ako radiš u tiskari u pravu si, windows is way to go,zasad.

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
17 godina
protjeran
grimyHR kaže...
bnaci kaže...

nisam ni rekao da je linux distribucija. Ali kada je nesto bazirano na linux kernelu onda to ipak nesto znaci ako me razumijes.

17 godina
protjeran
bnaci kaže...
grimyHR kaže...
bnaci kaže...

nisam ni rekao da je linux distribucija. Ali kada je nesto bazirano na linux kernelu onda to ipak nesto znaci ako me razumijes.

pogledaj podebljano

to sta koristi modificirani linuxov kernel ne znaci da je linux, jer nije posto nije kompatibilan sa linuxom, sto je po meni velika steta, puno su mi drazi maemo/meego sto su stvarni linuxi za mobilne uredaje

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
hrvooje kaže...

misliš da je slučajnost što flash na linuxu radi tako kako radi? možda ti nije poznat slučaj foxconna i njihovog namjerno lošeg biosa za linux gdje je jedna if linux ....

corel, adobe, autocad .... prouči malo halloween documents.  u svakom slučaju ako radiš u tiskari u pravu si, windows is way to go,zasad.

-samo još malo soli na ranu, foxconn je jedan od najvećih (ili najveći) OEM proizvođač, za Apple, HP, IBM... neobično bi bilo da sam sebi bez vanjskog poticaja u vidu kofera, smanjuje moguću korisničku bazu.. uz to sa svi oni imaju neki *nix.

Kao i spomenuti Corel, ali jedini 'ispravak' je u riječi ''u tiskari'' -treba biti ispušteno.

Jer nije samo grafika, nego sve gdje komercijala ima prste.

Sav taj software postoji, radi, može se... ili ako treba (ako ne postoji) napravi se pa je rješeno, ali ništa od toga nije napravljeno.

Sarkastično bi rekao, nema (u dovoljnom broju ili kvaliteti) čak ni virusa. Namigiva - Možda HULK može nešto bar na tom polju pogurati...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...

Sarkastično bi rekao, nema (u dovoljnom broju ili kvaliteti) čak ni virusa. Namigiva - Možda HULK može nešto bar na tom polju pogurati...

Kako nema virusa? Samo treba znati instalirati.

http://www.gnu.org/fun/jokes/evilmalware.html

btw. nitko ne pita da li su windowsi spremni za desktop racunala?

http://lxer.com/module/newswire/view/47221/index.html

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
17 godina
Google bez Windowsa?

Evo i odgovora na Windows Blogu u povodu najave "određene tvrtke" da će smanjiti korištenje Windowsa.

Windows and Security: Setting the Record Straight 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice