preko POP protokal sve radi uobičajno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
slatke muke beta verzije gmail-a... uglavnom, primijetih, ali znam, popravit će! oh, my sunshine, google gives me sunshine, only google, nothing another...
Mhm,
preko web stranice nije moguć pristup, no izgleda kako radi koristite li gtalk aplikaciju. (samo gtalk radi - chat; slanje i primanje maila ne radi)
Eh, beta...
od kada ga koristim pise beta (2004). :(
Kod mene sve radi k'o curica. Nisam ni znao za problem dok mi kolega za stolom do mog nije ukazao na vijest na indexu. Njemu također ne radi Gmail.
Kad bih i inače imao sreće kao sa Gmailom... Eeeeeeeeeeeeeeeeee!! :)
Gmail je proradio u 13:30 po hrvatskom vremenu........
google mail ne radi sat-dva i odmah panika...

meni radi normalno cijeli dan :)
Ne znam ni jednog davatelja usluga e-mail hostinga koji nema povremene prekide. Čemu panika?
Ja sam jutros bio blokiran s poslom bez maila... užas.
ma Gmail je zakon - tu i tamo par sitnica, al je zakon :)

Jako puno ljudi radi na GMailu i mora biti dostupan bez obzira na betu. Da si samo vidio paniku iz cijelog svijeta na support stranicama.
normalno da je panika... ali zato, uvijek rezervni account od nekog drugog poslužitelja, npr. yahoo, hotmail, itd. i onda se bude sigurno u vrijeme krize. ako sandučić obiluje velikim sadržajem, trebalo bi i raditi backup potonjeg... ali naravno, panika panici, sve je prekasno kad se desi...
Meni je Hotmail draži pa se prebacujem polako na njega. Najbolje je koristiti IMAP preko kojeg je GMail radio više-manje bez problema i jutros.
ako sandučić obiluje velikim sadržajem, trebalo bi i raditi backup potonjeg... ali naravno, panika panici, sve je prekasno kad se desi...

Mogu bez problema na Gmail, evo upravo sada jesam.
Mogu bez problema na Gmail, evo upravo sada jesam.