Globalfoundries odustaje od 32 nm

poruka: 4
|
čitano: 1.197
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Globalfoundries odustaje od 32 nm".
15 godina
neaktivan

I na njih utječe kriza

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Trenutačno se GF odvaja (pravno i na papiru) od AMD-a kako bi mogli nesmetano proizvoditi čipovlje za sve kompanije koje pokažu interes.

E kroz nekoliko mjeseci kad (uz TSMC) još i GlobalFoundries počnu štancati GPU-ove mogle bi i grafulje napokon pojeftiniti jer će ih biti u puno večim količinama (ATI-ja i Nvidije) Namigiva

To će riješiti i velik dio Fermijevih problema pa će čip napokon oko Božića ove godine (dakle sa godinu dana kašnjenja - thumbs down NV) pokazati svoje pravo lice.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Globalfoundries odustaje od 32 nm

Da, ali će isto to imati i ATI koji već sada može imati spin serije u v6xxx i prednost je više manje opet istopljena.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran
RE: Globalfoundries odustaje od 32 nm
Dado_ZG78 kaže...

Trenutačno se GF odvaja (pravno i na papiru) od AMD-a kako bi mogli nesmetano proizvoditi čipovlje za sve kompanije koje pokažu interes.

E kroz nekoliko mjeseci kad (uz TSMC) još i GlobalFoundries počnu štancati GPU-ove mogle bi i grafulje napokon pojeftiniti jer će ih biti u puno večim količinama (ATI-ja i Nvidije) Namigiva

To će riješiti i velik dio Fermijevih problema pa će čip napokon oko Božića ove godine (dakle sa godinu dana kašnjenja - thumbs down NV) pokazati svoje pravo lice.

GF se odavno odvojio od AMD samo sta AMD je u pocetku posjedovao 50% vlasnickog udjele ali sa svakom dokapitalizacijom od strane Arapa taj udjel pada.

TSMC nece bit spreman za highend proizvodnju u 28nm prije 2Q 2011 a za GF cemo jos vidjet, vjerojatno limitirana GPU proizvodnja krece kako je receno u drugom dijelu godine i to samo za AMD tj RadeoneNamigivatako da nista od pojeftinjenjaMršti se

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice