Baš mi je drago.
U dva mjeseca mi izgorila grafička i kasnije matična, all made by Gigabye.
Opet sam kupil Gigabyte u nadi da im to nije stalna praksa lol.
Btw sve negdi mjesec dva do tri nakon kaj mi je jamstvo isteklo.
Just my luck.
Baš mi je drago.
Just my luck.
Gigabyte je meni zakon, što se ploča tiće, a s grafama nisam zadovoljan, imao sam jednu 2600XT od gigabytea i greijala se ko blesava
ja imam HD3850 sa zalmanom i pre pre pre zadovoljan sam
ja imam HD3850 sa zalmanom i pre pre pre zadovoljan sam
Imam ju i ja,nije loša,al taj zalman urla ko blesav,barem su temperature odlićne(max oko 45c°) 
P.S vidim da neki nisu imali sreće sa ovim proizvođaćem,pa da se pohvalim,meni gigabyte GA-p35 ds3 radi bez problema već tri godine,radi mi i gigabyte GA-p35 ds3r bez problema,ali neznam toćno koliko je stara...na oba dvije matićne je stavljena zadnja verzija biosa
Kupio repariranu Gigabyte maticnu plocu u ADMu prije cca 2g., jos uvjek je u kanti i samo peri deri lol
Gigabyte....The Best in World....
Lomi,deri,peri a,ona radi i dalje kao prvog dana...
G I G A B Y T E
Baš mi je drago.
Just my luck.
Šteta, ja imam samo pozitivna iskustva.
Ljetos je frendu grom skurio njihovu matičnu koja je bila kupljena u Vemilu. Normalno, "novi" vemil ne drži do starih izdanih jamstava, napišem mail gigabytu i za 3 tjedna doma stigne nova (k tome i jači model), besplatno, bez ikakvih (pot)pitanja. Meni od 15-tak kupljenih stvari u zadnjih 5 godina još ništa nije riknulo. Ako tako i ostane, uvijek GB :)
Na probleme s maticnim plocama u zadnjih pet godina nailazim samo ako su asusove. Nikada mi nije jasno kako ih tako svi nahvale a onda kada meni dode pod ruke rozacarenje bude neizbjezno. Niti im bios valja a ni hardwer nije nesto. Ali opet mi nije jasno kako asrock moze biti tako dobar za tako sitne novce? Jedino gore sto sam vidio je bio abit. Nekima nije jasno kako je abit bankrotirao a meni nije jasno kako nisu mnogo prije bankrotirali. Uglavnom gigbyte mi je vec godinama prvi izbor i nikda ni najmanjeg problema unatoc nekima koji su me uvjeravali da je gigbyte smece koje se kvari i da trebam uzeti asus. Sreca nisam slusao takve budalastine. Proslo mi ih je dosta pod rukama jos od prvog chipseta nvidijinog za bartone i nikada problema osim na tim prvima se znalo cuti blago zujanje elektonike ponekad. Ali u to vrijeme mi je ipak bio najdrazi nikad prezaljeni Epox.
Evo već dvije godine imam Gigabyteovu matičnu EP35-DS3 i grafičku HD4850 i zadovoljan sam. Overclockao sam i sve radi super.
Baš mi je drago.
Just my luck.
Isti problem, ali sam imao garanciju (P35 DS4, 8800 GTS 512, isto Ve-mil, odnosno Anus media po novom). Nakon 2-3 mjeseca sam dobio malo slabiju ploču (DS3) i zero jaču grafičku (4850, makar je prva zamjenjena grafička bila neispravna!).
Inače im ploče nisu loše, ali im ta serija izgleda nije dobra. I problem sa nedostatkom prostora za stock Intel cooler na P35 i P45 seriji (potrebno odrezati malo plastike na cooleru).