upisao dva koda ali kakve sam sreće prije me izaberu da nekom platim komp od 11 000 nego da ga dobim
Koliko ja znam, BUG prije nego objavi rezultate nazove dobitnike. Tako da kad vidite na naslovnoj strani objavu, a vas nitko nije zvao, nemojte s uzbuđenjem kliknuti na to...Niste dobili...
Bolje da me nazovu i kažu da nisam dobio, da ne moram klikat bezveze.
Srića pa mi susid nije kupia BUG. Kolko on ima sreće na tim nagradnim igrama to je nevjerovatno. I zanimljivo sve nagradne igre stavlja na ime od najmladjeg sina.
2000. Izvučen za PS1 od Coca-Cole
Dobio peglu
Dobio ps2
dobio 30000kn na bingu
dobio kuhinjski stol s stolicama
Ma ima jos toga.
Još sam maloljetan pa me zanima što ako dobijem i nazovu me, a roditelja nema kod kuće.
Koliko ja znam, BUG prije nego objavi rezultate nazove dobitnike. Tako da kad vidite na naslovnoj strani objavu, a vas nitko nije zvao, nemojte s uzbuđenjem kliknuti na to...Niste dobili...
Nije tako... :)
A ti si kao dobio koju nagradu pa znaš
nope. Vidio sam na jednoj temi vezanoj uz nagradnu igru da je pobjednik prvo vidio vijest na BOL-u,a kasnije da su ga nazvali.
Još sam maloljetan pa me zanima što ako dobijem i nazovu me, a roditelja nema kod kuće.
Nebrini, nećeš dobiti
Uff strefio me herc skoro sad. zvao me neki skriveni broj,pa sam mislio da je BUG.
Nebrini, nećeš dobiti
Šta već si dobia pa zato znaš.
Što će nam računala. Samo da buljimo kao i do sada u računalo.
Kada god razgovaramo uživo sa ljudima je nagrada. :-D
Mislim da si došo u krivi forum.
Šta ti si zaključan u nekom podrumu pa vidiš ljude uživo svake prijestupne?
Nisam zaključan, ali sam blizu te razine. Visim na netu, gledam serije itd. Već 2 mjeseca nisam napisao niti slova diplomskog rada.
Tu i tamo izađem i čudna mi je knedla kada trebam pozdraviti nekoga. (ne koristim glasnice dovoljno)
IPAK se ne bih bunio da dobijem glavnu nagradu. :-D Tko će drugi nego pravi ludi geek.
Nebrini, nećeš dobiti
Šta već si dobia pa zato znaš.
Nisam ali dobit ću vidit ćeš, sve je sređeno s ljudima na vrhu.