Garmin – kraj za mobitele?

poruka: 16
|
čitano: 3.448
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Garmin – kraj za mobitele?".
17 godina

Haha... neka im kradu kad nabijaju cijene od par tisuća kuna za navigaciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oni bi trebali dogovoriti integriranje navigacija u auto s proizvodjačima, a ne ove samostalne navigacije, pa ti viri zica od punjaca, pa nije integrirano, pa ovo, pa ono. Fino ugradit to u auto, spojit bluetoothom s mobitelima da iz njih cupa brojeve telefona za zvanje i adrese za navigaciju i to je to.

7 0 hvala 0
18 godina
RE: Garmin – kraj za mobitele?
facewithascar kaže...

Oni bi trebali dogovoriti integriranje navigacija u auto s proizvodjačima, a ne ove samostalne navigacije, pa ti viri zica od punjaca, pa nije integrirano, pa ovo, pa ono. Fino ugradit to u auto, spojit bluetoothom s mobitelima da iz njih cupa brojeve telefona za zvanje i adrese za navigaciju i to je to.

Problem je sto nema standarda kod automobila za takve stvari. A nekakvi dogovori sa auto proizvodjacima.. hm... tesko.. a i kako bi onda kasnije prodali novije verzije Nevinašce

Sto se tice integracije sa mobitelom, auto radiom, itd... pa to postoji vec odavno...

Think locally, act globally...
16 godina

Čudi me da ovo nisu i ranije napravili...šteta..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\

0 0 hvala 0
18 godina

Neznam jeli to kraj za njihove smartphone ili podrška za Garmin appšto se stavlja na smartrphone?

Ne tako davno TomTom je dolazio kao standardna oprema za WM HTC uređaje (ne sve) što nebi i Garmin proširio malo suradnju s HTC-om i podrškom za Android, našao bi svoj dio kolača i pritom ne odustao od ostalih pltformi.

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

A mozda ih je ovo malo uzdrmalo:

Garmin zbog zapaljive baterije povlači 1,25 milijuna uređaja

Ja sam jedan od onih koji ima takav model.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

kojih par tisuća kuna za navigaciju?

garminove navigacije nikada nisu bile jeftinije, nego što su u ovom trenutku, a o opširnosti i kvaliteti ponude da i ne pričam...

doduše, ovo mi je krajnje očekivano, jer im uređaju fakat nisu nešto posebno, a u današnje vrijeme expanzije smartfonova, teško se je tu gurati sa nekim velikim igračima.

Silence! I Kill You...

0 0 hvala 0
16 godina

Opet neki prenapuhani naslov...

Uglavnom šteta, baš je bilo fora što se moglo stavljat drugačije aute tipa ferrari, a navigacija sama po sebi nije bila loša.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
neznam koju sam verziju garmina imao na winmo ,to je tako jadno izgledalo,izgled karte je bio ocajan .
Da ne pricam kako pol hrvatske nije bilo na karti (jedno selo=jedna ulica,a u stvarnosti ima barem 15 ulica u tom selu)...
Jad i bijeda ,jos mi tamo u trgovini preporucili garminov gps(kad sam uzimo samostalni uredjaj) za hrvatsku,pa necu trosit dva soma kuna na tako losu i skupu navigaciju ... Mireo is way BETTER.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
18 godina

da nisi imao base mapu?

0 0 hvala 0
18 godina
viper kaže...
neznam koju sam verziju garmina imao na winmo ,to je tako jadno izgledalo,izgled karte je bio ocajan .
Da ne pricam kako pol hrvatske nije bilo na karti (jedno selo=jedna ulica,a u stvarnosti ima barem 15 ulica u tom selu)...
Jad i bijeda ,jos mi tamo u trgovini preporucili garminov gps(kad sam uzimo samostalni uredjaj) za hrvatsku,pa necu trosit dva soma kuna na tako losu i skupu navigaciju ... Mireo is way BETTER.

Da si si uzeo (nedajbože kupio) Adria Route 2.20 ili novu 3.00 imao bi sve ceste ili barem duplo više cesta nego na Mieru... Defaultno Garmin isporučuje base map cijele europe, gdje Hrvatska nema niti 40% porkivenost

(imao sam nekoliko GPS uređaja, i Garmin s AdriaRoute 3.00 se pokazao daleko najbolji što se tiče navigiranja po HR)

Za EU već ima dosta alternativa i svi koji koriste TeleAtlas ili Navteq mape imat će jako dobru pokrivenost.

18 godina

Ne isplati im se izdavati za mobitele jer se svaka verzija moze hackati i instalirati bez kupnje.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
viper kaže...

lol

garminova navigacija, sa "kompletnom" kartom europe je 1300kn. znači, sa uključenim adria routeom.

je, mireo je way beter. 400kn nadogradnja karti... mio karte, jedna do dvije nadogradnje free, poslije toga sve masno plaćaš...

Silence! I Kill You...
18 godina
neaktivan
no name kaže...
viper kaže...

lol

garminova navigacija, sa "kompletnom" kartom europe je 1300kn. znači, sa uključenim adria routeom.

je, mireo je way beter. 400kn nadogradnja karti... mio karte, jedna do dvije nadogradnje free, poslije toga sve masno plaćaš...

nije bila osnovna mapa nego je bila prava mapa hrv ..

Sto se tice mirea,imam ga valjda dvije godine vec(ili godinu i pol) i mogu reci da je od početka imao najbolje karte hrv u odnosu na konkurenciju. Imam mio,i jos niti jedanput nisam placao nove karte,sve su bile skinute s neta preko onog njihovog programa + karte za winmo mobitel isto neplacam jer postoji internet...

Da, probaoi sam i IGO i motonav i garmin i tomtom i mogu reci iz iskustva da mireo radi najbolje karte sto se tice hrv (jedini koji se sad s novim kartam moze usporedit s mireom je IGO).

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
17 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...

Garmin povlaci 1,2 mil uredjaja?!

Onda se cude sto im ne ide Smijeh

16 godina
bnaci kaže...
MorciTheCroat kaže...

Garmin povlaci 1,2 mil uredjaja?!

Onda se cude sto im ne ide Smijeh

Pa i Toyota je morala opozvat veliki broj automobila, pa im i dalje ide dobro.

Uglavnom opoziv znači dobru stvar jer je to dokaz da proizvođač pazi na korisnika.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice