Galaxy Note 2 krajem kolovoza

poruka: 21
|
čitano: 4.812
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy Note 2 krajem kolovoza".
14 godina
neaktivan

Ako HTC ne odgovori na Galaxy Note 2 do 10mj. kupujem... ali bilo bi lijepo da se HTC potrudi složiti konkurenciju u ovoj praznoj klasi hibridnih telefona.

www.croitpro.forumer.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Galaxy Note 2 krajem kolovoza

Baš čudno da u stvari još nitko nije odgovorio na Note-a. Uzeo sam Note-a prije 2 mjeseca i stvar je famozna, a ove šture najave za novi Note 2 zvuče odlično. Prije sam koristio HTC-a, tri zaredom, Diamond 2, Desire i zadnji mi je bio Sensation, ali Note je pravo otkriće. Ako stvarno bude tako dobar, prelazak na novog Note-a bi mogao biti brži nego sam mislio.

18 godina

Ja gledao, birao, i na kraju uzeo S3 :(

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
18 godina
Galaxy Note sam uzeo jer sam bio fasciniran napisima i specifikacijama, no bio sam šokiran velicinom. Nije ga moguće nositi u džepu, ne moze se koristiti jednom rukom, kod telefoniranja imas dojam da držiš prijenosni disk na uhu,... i da ne nabrajam vise. Po meni je 4,3 max dijagonala za telefon, sve iznad je previse sto se tice ergonomije.
There's no business like showbusiness
14 godina
neaktivan

Note imam 3 mjeseca, najbolji uređaj koji sam držao u ruci. Najproduktivniji smartfon od svih, najkorisniji. Može se držati u jednoj ruci, stane u 80% džepova. Gotovo sve je savršeno, no!!!!!!!!!! postoje defektni uređaji, jedan je upravo moj - danas je otišao na servis jer se puni kad nije ukopčan na kabel a kad je neće se punit, isključuje i uključuje memorijsku karticu, sam se od sebe priključuje na kompjuter i stavlja se u Driving mode kao da je na docku. Nisam jedini u svijetu s tim problemom.

Nadam se da će Note 2 imati manje defektnih uređaja, da neće imati 5,5" nego 5,3" ekran jer više je loše ovaj put, da će imati 4-jezgreni procesor i 13MP kameru i 2GB RAM-a.

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
logik kaže...

Note imam 3 mjeseca, najbolji uređaj koji sam držao u ruci. Najproduktivniji smartfon od svih, najkorisniji. Može se držati u jednoj ruci, stane u 80% džepova. Gotovo sve je savršeno, no!!!!!!!!!! postoje defektni uređaji, jedan je upravo moj - danas je otišao na servis jer se puni kad nije ukopčan na kabel a kad je neće se punit, isključuje i uključuje memorijsku karticu, sam se od sebe priključuje na kompjuter i stavlja se u Driving mode kao da je na docku. Nisam jedini u svijetu s tim problemom.

Nadam se da će Note 2 imati manje defektnih uređaja, da neće imati 5,5" nego 5,3" ekran jer više je loše ovaj put, da će imati 4-jezgreni procesor i 13MP kameru i 2GB RAM-a.

Tebi je to defekt? Pa dobio si mobitel koji ne moraš nikad puniti, a ti ga odneseš na servis xD

13 godina
neaktivan

Ma malo mi je ekran od 5.5'' pre pre malešan za smartphone, pa ne moš dobro ni vidit detalje na ženskoj.Da je bar 7'' pa ajde još nekako reko...A i budaleština je ić s smartphoneom u đepu, lipo vako šta god 

Smartphone kolica. Smartphone kolica.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 11:52 (Branimir82).
Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vijerujem da ce imati ekran 1080p rezolucije.
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
14 godina
neaktivan
logik kaže...

da neće imati 5,5" nego 5,3" ekran jer više je loše ovaj put

po navodima iz medija 5,5" će ti biti upakirano u istu vel. kučišta ko i prethodni 5,3"

www.croitpro.forumer.com
14 godina

Ja stavrno ovo više ne razumjem. Imate HTC ONE S, V, X, Samsung S3, galaxy Mini2, i hrpu drugih (novih) mobitela sa manjom dimenzijom ekrana koja je prikladnija za vaše potrebe, i opet se nađete tu pametovat kako je mobitela prevelik. Prevelik je TEBI (pojedincu), jer da je svima prevelik, Note1 se sigurno ne bi prodao u toliko promjeraka i nebi najavili Note2.

Još su rimljani izjavili onu: "De gustibus non est disputandum" (O ukusima se raspavlja; svatko ima pravo na svoje mišljenje)

Moj PC  
12 1 hvala 0
18 godina
protjeran
ScorpiusCRO kaže...

Ja stavrno ovo više ne razumjem. Imate HTC ONE S, V, X, Samsung S3, galaxy Mini2, i hrpu drugih (novih) mobitela sa manjom dimenzijom ekrana koja je prikladnija za vaše potrebe, i opet se nađete tu pametovat kako je mobitela prevelik. Prevelik je TEBI (pojedincu), jer da je svima prevelik, Note1 se sigurno ne bi prodao u toliko promjeraka i nebi najavili Note2.

Još su rimljani izjavili onu: "De gustibus non est disputandum" (O ukusima se raspavlja; svatko ima pravo na svoje mišljenje)

Pa posto svatko ima pravo na svoje misljenje, ti upravo citas tuđa misljenja...i palis se bez potrebe.

14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
logik kaže...

Tebi je to defekt? Pa dobio si mobitel koji ne moraš nikad puniti, a ti ga odneseš na servis xD

Baterija se prazni, a neće se punit... tebi treba crtati?! I čim je ugašen a ima bateriju on se pali, a radit ne mogu normalno zbog Driving modea.

Bit ću malo zločest...{#} Mislim da moj Note nije jedina defektna stvar ovdje na ovoj temi, ak me kužiš...{#} Ili ti i to treba crtati?{#}

BTW Da, bit će upakirano u istu veličinu ali ti onaj dio ispod palca stisne nešto na ekranu još lakše ak će bit od ruba do ruba.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:56 (logik).
13 godina
neaktivan
ScorpiusCRO kaže...

Well opinions are like assholes, everybody has one...

17 godina
metak kaže...
ScorpiusCRO kaže...

Pa posto svatko ima pravo na svoje misljenje, ti upravo citas tuđa misljenja...i palis se bez potrebe.

Mišljenje moraš opravdati, a za ovaj slučaj baš i nema opravdanja jer se radi o posve subjektivnoj stvari ...

18 godina
neaktivan
logik kaže...
lllnuclearlll kaže...
logik kaže...

Baterija se prazni, a neće se punit... tebi treba crtat?! I čim je ugašen a ima bateriju on se pali, a radit ne mogu normalno zbog Driving modea.

Bit ću malo zločest... Mislim da moj Note nije jedina defektna stvar ovdje na ovoj temi, ak me kužiš... Ili ti i to treba crtat?

BTW Da, bit će upakirano u istu veličinu ali ti onaj dio ispod palca stisne nešto na ekranu još lakše ak će bit od ruba do ruba.

Pališ se bez ikakve potrebe. Pročitaj boldano što si sam napisao i shvatiti ćeš da su svi ovdje shvatili to na isti način - ispada da ti se baterija puni bez punjača, sama od sebe.

Čovjek te samo zezao na temelju tvoje vlastite izjave. Niti je defektan, niti je bio zločest, pa nemoj biti niti ti.

Zezancija... kužiš? :-))

18 godina
ChrisB kaže...

Pališ se bez ikakve potrebe. Pročitaj boldano što si sam napisao i shvatiti ćeš da su svi ovdje shvatili to na isti način - ispada da ti se baterija puni bez punjača, sama od sebe.

Čovjek te samo zezao na temelju tvoje vlastite izjave. Niti je defektan, niti je bio zločest, pa nemoj biti niti ti.

Zezancija... kužiš? :-))

On ti je malo fanboy pa ga nemoj uzimat preozbiljno {#}

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
18 godina

logik kaže...

Baterija se prazni, a neće se punit... tebi treba crtat?! I čim je ugašen a ima bateriju on se pali, a radit ne mogu normalno zbog Driving modea.

Bit ću malo zločest... Mislim da moj Note nije jedina defektna stvar ovdje na ovoj temi, ak me kužiš... Ili ti i to treba crtat?

Pa vidim da nije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 22:53 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

Ak si znao da je ono šala, onda bi mogo znat da sam se i ja malo šalio. Jedino sam zaboravio stavit xD ili LOL jelda. Glupi su ovi forumi, nemreš izrazit osjećaje na pravi način.

@ Segregator, sad ću za ozbiljno: Mislim da svi znaju tko je ovdje fanboy.

Hint: u imenu ima dva g.

Mislim, zašto bi netko mislio da sam fanboy na temelju što sam pohvalio mogućnosti svog uređaja, nit reko da je najbolji nit reko da je božanstvo tipa Jobs, čak sam naveo i ozbiljnu grešku na njemu. Dam ga na servis i onda mi drugi pišu da sam praktički debil jer sam odnio dobar uređaj na servis - i to je zezanje, a ondje gdje ja napišem Sad ću bit malo zločest... i takve stvari to sigurno nije zezanje neg sam ja fanboy koji se "pali" bez ikakve potrebe. Đizs.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:53 (logik).
18 godina
logik kaže...

Ak si znao da je ono šala, onda bi mogo znat da sam se i ja malo šalio. Jedino sam zaboravio stavit xD ili LOL jelda. Glupi su ovi forumi, nemreš izrazit osjećaje na pravi način.

To inače na stranim forumima zovu backpedaling {#}

14 godina
neaktivan
segregator kaže...
logik kaže...

To inače na stranim forumima zovu backpedaling {#}

Ti meni ja tebi! Zar ne?

Evo, dodat ću smajlija tam gore da ne bu uvredljivo za ove male dušice mimoze ovđe na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:55 (logik).
15 godina

Ako ste zinteresirani, u tijeku je na GSMArena live prezentacija {#} !!

LINK; http://www.gsmarena.com/samsung_ifa_2012-review-804.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice