Galaxy S III na Amazonu

poruka: 46
|
čitano: 4.054
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S III na Amazonu".
17 godina
Re: Galaxy S III na Amazonu
alen4430 kaže...

frende,jel se ti zezas? {#}

po 4254321421413 put..5,3''

Jel to za galaxy note?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

da..za galaxy note...ja ga isprobao osobno u vip-u,meni prevelik..ali tko voli nek izvoli..:)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
13 godina
protjeran
alen4430 kaže...

da..za galaxy note...ja ga isprobao osobno u vip-u,meni prevelik..ali tko voli nek izvoli..:)

5.3" kažeš?

15 godina
Domagoj125 kaže...

Već duže vrijeme pratim teme vezane za novi mobitel u obitelji Galaxy. Čuo sam i čitao razna nagađanja o samom uređaju. U jedno sam siguran da kada Samsug izbaci novi mobitel na tržište da će iti spreman konkurirati ostalim proizvođaćima mobilnih uređaja, tu poseno mislim na Apple kao vodeči proizvođać mobilnih uređaja. Po mom osobnom mišljenju 4.0" dijagonale zaslona je najbolje, naravno svako ima pravo na svoje mišljenje...Mene je bitnije da ima jaku, izdržljivu bateriju i ogromnu količinu ugrađene memorije 

Bitch please

http://bit.ly/J8R93P
14 godina
neaktivan
apollo kaže...

4.7 inča? Po meni je to već previše.

Imam Galaxy Note 3 dana i već sam se potpuno priviknuo na veličinu, štoviše, ostali smartphonei su mi uopće premali za korištenje.

BTW Note je odličan uređaj, ako S3 bude takav isplati se kupiti. Note ima dvije mane (jače grijanje ispod kamere i na baš jaaako dugi vijek baterije za nekog kome je ovo prvi "pravi" smartphone - oko 12h na jakom korištenju i 3 dana na normalnom iako može i do mjesec dana na stand by-u i budilici), ja sam ga kupio u Svijetu medija gdje košta ko S2 - 4500kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.4.2012 9:37 (logik).
15 godina
neaktivan

Ja sam se toliko nabrijao na taj telefon da ne mogu ni dočekati kad ce se pojaviti kod nas

http://www.facebook.com/centro.hr - webshop

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

4.7" definitivno od sljedeće godine postaje standard, a ukoliko se Nokia i Apple ne uključe u tu trku sigurno će izgubit dobar dio korisnika. Upravo zbog toga očekujem krajem godine itekakve odgovore od prozvanih. 

:facts

In the end there will be only ( c )haoss ...
13 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

Po meni osobno idealno bi bilo sve od 3,5" - 4,3".. sve ostalo je premalo ili previše.. a vi recite šta hoćete, to je za smartphone svakako najidealnija mjera, a tko hoće tablet zna se koje su njegove dimenzije. {#}

7 DA
10 NE
Tony Soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Veličina uređaja skoro pa identična. Tko nije probao 4.7", neka slobodno proba ugodno će se iznenadit. 

17 godina
protjeran
Galaxy S III na Amazonu

Joooj deeeečki ja miiiiislim da bi bilo fakat najbolje da su mobači bar 10'' (meni je 10inča nadraža veličina,hihi),tako da ih možemo držati u kakvoj finoj fešn man purse tašnici a ne kao ovi seljaci šta ga guraju u đep,fuj,zaistač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 10:13 (QFlash).
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
protjeran
Leglo kaže...

Tko nije probao 4.7", neka slobodno proba ugodno će se iznenadit. 

Tako je, ugodno iznenaditi ! Nadam se da i cure čitaju BOL.

16 godina
neaktivan
Galaxy S III na Amazonu

^^Daj shvati... Dimenzije uređaja nisu znatno veće ili su čak i identične prošlom, dimenzije zaslona su veće. Budući da imam poznanicu koja bez problema koristi S2, a ima male ruke, ne vidim di je problem da koristi S3 ako dimenzije uređaja ostanu iste ili slične...

I possess a skill to google.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

QFlash kaže...

Joooj deeeečki ja miiiiislim da bi bilo fakat najbolje da su mobači bar 10'' (meni je 10inča nadraža veličina,hihi),tako da ih možemo držati u kakvoj finoj fešn man purse tašnici a ne kao ovi seljaci šta ga guraju u đep,fuj,zaistač.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 13:52 (Leglo).
15 godina
QFlash kaže...

QFlash kaže...

Tako je, ugodno iznenaditi ! Nadam se da i cure čitaju BOL.

Ovako nisko mogu pasti samo Appfle fanboyi.
Kada im ponestane argumenata (koje rijetko imaju) ovako se bijedno izvlače.

De, uzmi štrik i prošetaj do drveta. 

http://bit.ly/J8R93P
15 godina
neaktivan

Upravo sam imao u rukama HTC ONE X i definitivno slijedeci mobitel koji cu si kupiti je sa ekranom od 4.7"!

http://www.facebook.com/centro.hr - webshop
15 godina
protjeran
Galaxy S III na Amazonu

opet ovi apple fanboys zaseru android temu, ljubomorni smradovi {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice