Galaxy S II na tri milijuna

poruka: 47
|
čitano: 9.861
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S II na tri milijuna".
15 godina
neaktivan

Još da Darky izbaci ROM :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Galaxy S II na tri milijuna
dado2202 kaže...
alen-c kaže...
matawww kaže...

Trenutno najbolji mobitel na tržištu, nije čudo što mete iPhone po broju predbilježbi u prvih nekoliko dana/tjedana!

Mete mozda sad u predbiljezbama kad je iP4 pri svome kraju i kad nema pravu konkurenciju. Al brijem da se i s time iP4 bolje prodaje. Sto se tiče 2x procesora to bi bila zgodna stvar ali kako je i Stoja rekao da OS i programi mogu to iskoristavati. Jer ovako smjesno ispada da trebaš 2 jezgre za ugodan rad, a kod konkurencije netreba. I da, kad dodje 2x procesor u iP5 to će onda biti super jer će OS to od samog početka u potpunosti iskoristavati a siguran sam i aplikacije prije nego na Androidu.

Hehehe, tebe definitivno treba u nekakav anti-klan kamp smjestiti.

Kako ti to znaš da aplikacije i OS ne mogu koristiti više jezgra ? Probao si doma ili? Mislim uvijek me iznenade ti "apple stručnjaci", pametniji od svih ostalih (a onda s druge strane "brane" svoj OS jer je tako jako jednostavan, a oni tako jako pametni, pa sve što uključuje bar malo moždanih stanica ništ ne valja), sve što je od Apple-a je super, iako su drugi to već godinama imali, ali kad Apple izbaci tek onda je super.

Evo ti citat za 3.0 direktno sa android 3.0 overview.

Support for multicore processor architectures

Android 3.0 is the first version of the platform designed to run on either single or multicore processor architectures. A variety of changes in the Dalvik VM, Bionic library, and elsewhere add support for symmetric multiprocessing in multicore environments. These optimizations can benefit all applications, even those that are single-threaded. For example, with two active cores, a single-threaded application might still see a performance boost if the Dalvik garbage collector runs on the second core. The system will arrange for this automatically.

A evo ti i za sve ostale verzije Android-a (tj. bilo kojeg Linux pokretanog uređaja), evo samo jedan citat sa ovog linka. Daj se drugi puta molim te potrudi bar google-ati prije nego se javiš.

The reality is that Froyo running on these devices have been recompiled with SMP (Symmetric Multi-Processing) option turned on. The Linux kernel used in Android OS has been supporting multi-core processors for many years. This should not be a news to us.

It might be possible to further optimize these SMP enabled Android OS but even in its current state, it is more than capable of handling both cores.

Onda tim gore, jer onda ispada da je ovo najbolje sto mogu izvući iz tih procesora. :)
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
16 godina

Ima li naznaka da će doć u vip i kada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma da se optimizirati, nego se proizvođačima neda. Lakše je metnuti brži i bolji procesor i reći kako su napravili veliki napredak nego utrošiti vrijeme i novac da poboljšaju kod. Zato ima tih custom romova koji su zbilja brzi, samo što je meni postala tlaka tražiti pravi rom/kernel/skripte i sam se boriti protiv bugova samo da bi mi uređaj radio onako kako bi zapravo trebao od prvoga dana raditi. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo Galaxy S II ide fluidno i na stock rom-u,barem sudeči po videima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jabulani kaže...

Samo Galaxy S II ide fluidno i na stock rom-u,barem sudeči po videima.

Još najbolje da i ne ide, kada slabiji uređaji također deru super na stock romu{#} Meni se desire bio preporodio kada sam ga sa androida 2.2 sa sense-om prebacio na stock 2.3 kao da je popio litru red-bulla{#}

Stoja
15 godina
neaktivan

Ja mislim da bi se maximum trebao izvuć sa 3.0,ali poznavajući Samsung to će potrajat(za sada je 3.0 samo za tablete)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen-c kaže...
matawww kaže...

Trenutno najbolji mobitel na tržištu, nije čudo što mete iPhone po broju predbilježbi u prvih nekoliko dana/tjedana!

Mete mozda sad u predbiljezbama kad je iP4 pri svome kraju i kad nema pravu konkurenciju. Al brijem da se i s time iP4 bolje prodaje. Sto se tiče 2x procesora to bi bila zgodna stvar ali kako je i Stoja rekao da OS i programi mogu to iskoristavati. Jer ovako smjesno ispada da trebaš 2 jezgre za ugodan rad, a kod konkurencije netreba. I da, kad dodje 2x procesor u iP5 to će onda biti super jer će OS to od samog početka u potpunosti iskoristavati a siguran sam i aplikacije prije nego na Androidu.

Da, i Isus kada drugi put dođe će uzeti samo korisnike i kompanije!

Anti-Apple inc. koalicija
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...
Po meni, najveca mana ovog moba je TouchWiz...iako, sucelje je stvar ukusa, tako da mu to realno nije neka zamjerka...

Mislim da se većina slaže s tobom. Također, sučelje se u neku ruku može i objektivno ocjeniti. Samsungovo je stvarno loše riješeno. Argumenti nisu potrebni, tko misli da je TouchWiz dobar, neka proba HTC-ov Sense 3.0 i promijenit će mišljenje.

...
15 godina
neaktivan
Stazh kaže...
alen-c kaže...
matawww kaže...

WTF? Sta bi to trebalo značiti ?
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
15 godina
neaktivan
Stazh kaže...
Geek kaže...
Krešo91 kaže...

I ajd sad vi meni recite, šta će mobitelu dvojezgreni CPU?

Iako će Angry Birds  ići  koji FPS brže, ali osim toga ne vidim nikakve koristi  {#}

-HD-full HD video (snimanje, reprodukcija)

-zahtjevnije, grafički bogatije igre

-lakše pregledavanje većih PDF dokumenata, npr od 100MB

-ako si pogledao onaj gore video od Atrix 4G-a, eto još jednog primjera.

-spoji se mob preko wifi-a na npr televizor i tak igraš (zamjena za konzole)

Razmisli malo, ovo su samo neke od mogućnosti.

Ma joj Geek... Zašto si odgovorio na retoričko pitanje kada je jasan odgovor: za sada ne treba jer iPhone nema, ali čim izađe iPhone 5 sa dvije jezgre biti će nužno i nezamjenjivo za stvaranje budućnosti.

(Unaprijed isprike Krešo ako si ozbiljno postavio pitanje i ako nemaš iPhone u kojem slučaju ću ti i ja ponuditi ozbiljan odgovor.)

Postoji iPhone sa dvije jezgre.Iphone 4s sa A5 procesorom, koji je podijeljen developerima.

I'll see you on the dark side of the moon
15 godina
neaktivan
alen-c kaže...
Stazh kaže...
alen-c kaže...
matawww kaže...

WTF? Sta bi to trebalo značiti ?

Da je iPhone superioran u svakom pogledu na sve, a što god drugi radili je nepotrebno jer će na kraju svejedno iPhone dominirati.

15 godina
neaktivan
no tengo dinero kaže...
Stazh kaže...
Geek kaže...
Krešo91 kaže...

I ajd sad vi meni recite, šta će mobitelu dvojezgreni CPU?

Iako će Angry Birds  ići  koji FPS brže, ali osim toga ne vidim nikakve koristi {#}

-HD-full HD video (snimanje, reprodukcija)

-zahtjevnije, grafički bogatije igre

-lakše pregledavanje većih PDF dokumenata, npr od 100MB

-ako si pogledao onaj gore video od Atrix 4G-a, eto još jednog primjera.

-spoji se mob preko wifi-a na npr televizor i tak igraš (zamjena za konzole)

Razmisli malo, ovo su samo neke od mogućnosti.

Ma joj Geek... Zašto si odgovorio na retoričko pitanje kada je jasan odgovor: za sada ne treba jer iPhone nema, ali čim izađe iPhone 5 sa dvije jezgre biti će nužno i nezamjenjivo za stvaranje budućnosti.

(Unaprijed isprike Krešo ako si ozbiljno postavio pitanje i ako nemaš iPhone u kojem slučaju ću ti i ja ponuditi ozbiljan odgovor.)

Postoji iPhone sa dvije jezgre.Iphone 4s sa A5 procesorom, koji je podijeljen developerima.

Dali je dostupan za kupnju? Ne.

15 godina
Stazh kaže...

Da je iPhone superioran u svakom pogledu na sve, a što god drugi radili je nepotrebno jer će na kraju svejedno iPhone dominirati.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Stazh kaže...

Definitivno. Trenutno sam u hipomaniji a lijekovi ne rade baš najbolje. Rezultat je super nadrkana osoba puna energije.

15 godina
neaktivan

Hvala Bug-u da postoji opcija ignore{#}

I'll see you on the dark side of the moon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stazh kaže...

Ma nema frke...ja se inače zahebavam na ovakve stvari, ali ipak trebaju nam nove tehnologije.....pa nemoš ti igrat Angry Birds na full HD tv-u da ti trza....halo?!?! {#}sarkazam jel'te :P

Nemam ajFoun {#}......jbg nema se para, a ni ne treba mi neki smartphone jer moj SE W595 služi svojoj svrsi, pogotovo za glazbu (moj mali music monster {#})

Inače slažem se sa Geek-om (a i znam za te stvari {#}) što se tiče HD videa i bržeg/boljeg rada s raznim aplikacijama....ali mislim da Samsung samo oće što prije izbacit prvi dual core mob samo da bude prvi.....iako nije nužno da bude Samsung, može bit Nokia, Apple ili bilo koji drugi proizvođač mobitela (i ostalih proizvoda), tako da ova vijest je po meni malkoc onak dječije ruganje ostalim proizvođačima npr.

Sansung: Nja nja nja Apple, Nokia i ostali n00b-ovi......mi imamo prvi dual core mobitel/smartphone {#} (opet se šalim, nemojte shvatit ovo ozbiljno {#})

A sad dosta Off topica od mene (da znam, pretjerujem xD)........što se tiče same upotrebe, dakle iskorištenja tog dualca u SGS 2 osim za gledanja HD filmova na nekom HD/Full HD tv-u, igranje igara na istom, surfanje webom i pregedavanjem PDF-ova i raznih dokumenata......dakle zabava i (pre)lagani rad s dokumentima.....nema uopće ikakvog "velikog" iskorištenja njegove snage, tako da je ovo za mene samo prolazna IT vijest. Jer ćemo za godinu-dvije odma vidjet od ostalih proizvođača dvojezgrene pa čak i četverojezgrene procesore u smartphone-ima.

Inače nek se razvija i nek ide što dalje tehnologija, jer će nam trebat jednog dana ako budemo se zaglavili na nekom pustom otoku i dosadno nam je više pecat brancine s komadom palminog lista i palit vatru trljanjem štapića jedan od drugi, uvijek ćemo imat sa sobom smartphone sa 2+ jezgri i solarnim punjenjem baterije i s njime ćemo moći igrat bez problema Angry Birds, gledat HD filmove i pregledavat dokumente koje smo spakirali na njegovoj 2 TB flash memoriji i sve to s lakoćom uporabe.......aaaaawh, the power of technology is awesome {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice