Foto-studio za Štrumpfove

poruka: 29
|
čitano: 3.073
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Foto-studio za Štrumpfove".
15 godina
neaktivan

...da, zanimljiv koncept, no trebalo bi vidjet kako u praksi reagira - pogotovo manual focus :/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fantastično napisana vijest. Iako me proizvod uopće ne zanima, štivo je bilo ugodno.{#}

21 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Odličan komentar, a zaista bi bilo zanimljivo da Oleg za sljedeći BUG napiše pravu recenziju ovog hardverčičića.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Izvrstan članak, bravo Oleg.

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Oleg Legenda{#}

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne sjecam se kada sam zadnji put ovako dobro napisanu vijest procitao.

[Protocol4] NOVA ENCODE GRUPA NA ANIME SCENI http://protocol4.animehr.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina

Ja ću da si kupim iPhone sa ovim objektivom. Onda ću da sve zajedno stavim u prednji džep od hlača {#}

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .

19 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Foto-studio za Štrumpfove
DrNasty kaže...

Ja ću da si kupim iPhone sa ovim objektivom. Onda ću da sve zajedno stavim u prednji džep od hlača {#}

I onda će svi mislit da si sretan što ih vidiš!

18 godina
DrNasty kaže...

A jel ima taj objektiv u beloj boja ili će da 'zađe kad i ajfon? {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
18 godina
to je sigurno neka prikrivena averzija prema njemackoj, objektivi su tu samo paravan.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
nixass kaže...
to je sigurno neka prikrivena averzija prema njemackoj, objektivi su tu samo paravan.

Pa izgubio je u WITE-u kao rus od nacista, sigurno je ovo osveta.

A Fact of Life: After Monday and Tuesday even the calendar says W T F. . .
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

A šta ćeš sa štipalicom u hlačama {#}{#}

15 godina
neaktivan
Hehe, odlicno!
I'll see you on the dark side of the moon
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo čekam da hasselblad napravi dodatak za iphone za gledanje odozgo prilikom snimanja i onda sam vidio sve..

16 godina
neaktivan

Što je nažalosnije verojatno će se naći debili koji će ovo kupiti.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Njažalosnije je u svemu tome da će sada neki fan iskočiti iz grma i reći da se sa ajfonom može profesionalno fotografirati, jer apple je izumio digitalnu fotografiju.

Kao što su neki pokušali tvrditi da se iPad može korititi za obradu glazbe. {#}

$this->db->where->('I don't have a clue');

5 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zalosno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bypass kaže...

Njažalosnije je u svemu tome da će sada neki fan iskočiti iz grma i reći da se sa ajfonom može profesionalno fotografirati, jer apple je izumio digitalnu fotografiju.

vidi, moze se: http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=429&t=187850

hahaha, salim se naravno, ali...

danasnji mobiteli su snazniji nego prva racunala koja su se koristila za obradu audia i videa :) pa samim time tehnicki i ne bi trebalo biti nemoguc to raditi :P
visoke rezolucije ekrana takodjer tome olaksavaju stvar... :) a da ne pricamo i o eventualnoj BT tipkovnici :P

drugi je par rukava sto je to totalno neprikladno, ali ljude valjda cini sretnima :))))

15 godina
neaktivan

što slijedi?

...iPhone SLR ?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Definitivno najjaci clanak koji sam procitao u zadnje vrijeme, zaista me nasmijao :D
Steta samo sto nisu cesci :)
18 godina
Bypass kaže...

Evo opet ideš u offtopic.Nemaš kaj radit u ovom topicu i onda nek se vidi tko koga napada.Apple fanbojevi ili abdroid fanbojevi. Mobiteli sve više postaju zamjena za kamere..
17 godina
neaktivan
Koji kralj! Nasmijao sam se ko budala pred šefom na komentar(usporedba s kravom).. Dugo nije bilo ovakav dobar komentar za neku vijest. Osobno imam iphone i nemam pretjeran interes za takvu glupost. Samo za intuzijaste..
Addicted to Gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji kralj! Nasmijao sam se ko budala pred šefom na komentar(usporedba s kravom).. Dugo nije bilo ovakav dobar komentar za neku vijest. Osobno imam iphone i nemam pretjeran interes za takvu glupost. Samo za intuzijaste..
Addicted to Gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolji dio teksta.

"Možda uopće nemate foto potrebe pa i ne nosite fotić, skicirate svijet oko sebe olovkom ili radite štogod. Sve je to OK. Ono što nije OK je kada krava umisli da je konj pa digne nogu da je potkuju. Rolleijev "telac" za iPhone nakelji se na mobitel nekakvom štipalicom i izgleda kao pravi objektiv, samo smanjen. Sliku optički povećava 8x, pa svojim "ajfonom" možete hvatati i ptice u letu - ako imate mirnu ruku, što s mobitelom nije lako. Proizvođači su svjesni da je za teleobjektiv mirnoća bitna, pa uz "telac" nude i nekakav mini stativčić."

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
jpelko2 kaže...
Bypass kaže...

Evo opet ideš u offtopic.Nemaš kaj radit u ovom topicu i onda nek se vidi tko koga napada.Apple fanbojevi ili abdroid fanbojevi. Mobiteli sve više postaju zamjena za kamere..

evo nam prvog kupca

btw ovakvo smece postoji i za desire i vecinu ostalih high end igracki...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
18 godina
DrNasty kaže...
nixass kaže...

Pa izgubio je u WITE-u kao rus od nacista, sigurno je ovo osveta.

Ta partija vjerovali ili ne, još traje i nisam (do kraja) izgubio. Štoviše trenutno sam ja u ofanzivi - očajničkoj, ali ofanzivi. Samo se sve usporilo i razvodnilo pa sam izgubio volju da apdejtam Dretvu....

Heroj a ne zločinac
16 godina
neaktivan
Bypass kaže...

fakat žalosno. naročito kad to rade fotografi profesionalci. http://fstoppers.com/iphone

a ti koji tvrde da se ipad može koristiti za obradu glazbe su isto idioti. 

reci ti njima svima :)

ontopic: pri kupovini nekih stvari preko ebaya sam naručio u istom paketu i neki kineski jeftilen (o.99$) zoom/stalak i osim što je nemoguće zaustaviti ruku da se slika ne trese (sve je to prelagano), stalak je bio sve samo ne stabilan. ugl. sada je negdje u ladici (valjda).

18 godina
bed kaže...

Samo čekam da hasselblad napravi dodatak za iphone za gledanje odozgo prilikom snimanja i onda sam vidio sve..

Oni, valjda, i dalje uspešno prodaju aparate od $15000+?

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
16 godina
neaktivan
profa31 kaže...

fakat žalosno. naročito kad to rade fotografi profesionalci. http://fstoppers.com/iphone

a ti koji tvrde da se ipad može koristiti za obradu glazbe su isto idioti. 

reci ti njima svima :)

ontopic: pri kupovini nekih stvari preko ebaya sam naručio u istom paketu i neki kineski jeftilen (o.99$) zoom/stalak i osim što je nemoguće zaustaviti ruku da se slika ne trese (sve je to prelagano), stalak je bio sve samo ne stabilan. ugl. sada je negdje u ladici (valjda).

Dobar primjer. Cuda se mogu napraviti s malo mašte. Ni tone gigaherca i tko zna cega ipak nemogu

nadmašiti ljudsku kreativnost i to je jedan vid inteligencije koji racunala teško da ce ikad dosec.

ontopic: "Kada Zeiss posudi svoje nekada slavno ime tako nečem, znate da je u pitanju prevara svjetskih proporcija ili tek loša komedija. "

Pretpostavljam da je ovaj komentar upucen i Nokiji {#} 
Ako ništa Apple barem ne uvjerava kupce da je najbolji jer ima Zeiss-ovu optiku na mobovima ili fenomenalnu akustiku na

13" laptopima od Beats by dr. dre {#}

Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice