Dali je itko probao ovu betu? Ja je upravo skidam.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma milina, a baš sam mislio kupit novu grafičku, sad ne moram kad znam da mi ova sad daje 10% veče perfomanse
ma milina, a baš sam mislio kupit novu grafičku, sad ne moram kad znam da mi ova sad daje 10% veče perfomanse
ma nemam pojma, šalim se
, imam 7600gt, sad skidam pa čemo vidjet.
ma nemam pojma, šalim se
, imam 7600gt, sad skidam pa čemo vidjet.
Istina, od 180.xx nisam primjetio neke bolje performanse na 8800! Papci, samo GTX-ice optimizairju, a nas sa starijim serijama ko ...e!!
Zato ati svaki put iznenadi korisnike kartice od 9x00 pa do 48xx
Nvidia nazalost gura samo posljednje cipove s driverima, a kad izbace opet nesto novije i ovi ce otic u zaborav
Istina, od 180.xx nisam primjetio neke bolje performanse na 8800! Papci, samo GTX-ice optimizairju, a nas sa starijim serijama ko ...e!!
ako ikoga zanima
ja sam dobio 100 bodova više i 3dmark-u 06
ajd ako nekom nije problem nek odvrti nekakav bench (bench FC2, gta4 i sl) pa nek javi rezultate prije i poslije novih drivera.
Probao sam GTA IV; oko 5 FPS više nego sa 181.22. Ništa specijalno, dok Far Cry2 mi ima oko 10-15 FPS više nego sa prethodnim driverima (sve ultra, shading very high, 1280x1024 2xAA). I Red Alert 3 kada je gužva na mapi malo bolje radi. Drugo nisam gledo, ali zadovoljniji nego sa prethodnim.
XFX 8800 GTS G80 675/1000, E4400 2x3150, 4 GB RAM
ne sa ovom betom nego sa zadnjom stabilnom verzijom u odnosu na zadnju 17x.xx, pojma nemam više te brojke :)