Folding@Home iz sve snage

poruka: 6
|
čitano: 1.141
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Folding@Home iz sve snage".
18 godina

Svaka čast!

Trošiti novac na dobro djelo,evo ja foldam(bez da itko zna) sa 4 kompa u firmi, i još jedan doma, a kad dođe grafička sljedeći tjedan ide i gpu foldanje, trudim se, i zbog straha za samog sebe i zbog pozitivnog osjećaja (suprotnog od trosenja CPU/GPU na WoW i sl :)

<]Samo je jedna stvar koju skeptici imaju a to je kako možemo biti sigurni da se cijeli izračun sastoji od onoga što "oni" žele da mislimo..... što ako.. računamo još nešto drugo usput, onako malo, zasto ne ubaciti koju liniju koda za razbit neku lozinkicu iz ureda,malo samo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Folding@Home iz sve snage
Strontium kaže...

<]Samo je jedna stvar koju skeptici imaju a to je kako možemo biti sigurni da se cijeli izračun sastoji od onoga što "oni" žele da mislimo..... što ako.. računamo još nešto drugo usput, onako malo, zasto ne ubaciti koju liniju koda za razbit neku lozinkicu iz ureda,malo samo

I meni je ovo palo na pamet i to ne "malo samo" možda sve što računamo jer zapravo nešto drugo i ne tako humano.
18 godina

Hmm, može bit i da je cijela shema fejk, ako su nas zeznuli za "dokaze" da u iraqu ima nuklearnih postrojenja preko photoshop satelitskih snimki onda moze biti i ovo. Al imam osjecaj da nisu ,valjda imaju toliko osnovne etike i morala na tom zadatku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ako su muljatori, onda sigurno nemaju morala ni etike. Zanimljivo je da u programu koji traži signale vanzemaljaca, do sada nije pronađen niti jedan jedini pouzdani signal, uz tolike brojke ljudi iz svjeta koji svjedoče da su ili vidjeli ili imali nekakav kontakt. Tako da ili traže totalno krivo ili meni vjerojatnije za vjerovati, da oni uopće ne traže to za što je projekt(i) predstavljen.

Isto tako ima vrlo mnogo dokazanih izlječenja raznih bolesti, ali ne konvencionalnom medicinom, pa zašto nisu onda krenuli istraživati ta područja medicine i "znanosti"!? Možda odgovor leži u ogromnoj zaradi farmaceutskih industrija i tko zna čega.

Zanimljiva knjiga o teoriji zavjere (a ako je istina, onda je ona najveća "zavjera") je knjiga Davida Ickea, "Najveća tajna". Ako u Google upišete naziv knjige, naći ćete link za kupovinu preko interneta (na hrv. jeziku), te je tako jeftinija za kupiti.

0 0 hvala 0
18 godina

Nas 99.999999999% nikada neće saznati pravu istinu o svemu tome ali jedno je sigurno, ljudi su odavno (od "emigracije iz raja u svijet) u svojoj naravi skloniji novcima(i drugom zlu) nego pomaganju oko sebe ,tako da mi je sveukupni dojam pojačao dokumentarac "SICKO" ,tu vidimo američku stvarnost, ljudsku (ne)ljudskost

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

F@H projekt je najvjerojatnije legitiman i zaista jest ono za što se izdaje.

To je ipak znanstveni projekt Stanfordskog sveučilišta vođen legitimnim i establiranim profesorima i znanstvenicima koji su pobrali brojne nagrade u znanstveno-istraživačkim krugovima.

SETI@home je već sasvim druga stvar koju ne želim komentiarti jer nemam uvida u projekt.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice