Flash 10.2 za Androide

poruka: 12
|
čitano: 2.605
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flash 10.2 za Androide".
18 godina
neaktivan
Flash 10.2 za Androide

Bug opet kasniš, ova vijest je stara nekoliko dana...

antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Flash 10.2 za Androide

Osjeti si razlika. Sve je malo brže i fluidnije. (Desire HD)

2 0 hvala 0
17 godina
Flash 10.2 za Androide

Ja na galaxy tabu ne osjetim nikakvo poboljšanje,samo mi skoče pred ekran neke reklame i općenito je s flashom surfanje jako sporo,tromo.I dalje stojim na tomu da je bez flasha bolje.

2 1 hvala 0
17 godina
Re: Flash 10.2 za Androide
Samo ga skinem na Marketu?
HTC Desire Android
18 godina
jpelko2 kaže...

Ja na galaxy tabu ne osjetim nikakvo poboljšanje,samo mi skoče pred ekran neke reklame i općenito je s flashom surfanje jako sporo,tromo.I dalje stojim na tomu da je bez flasha bolje.

Jel sigurno imaš sve drugo najnovije kako piše u članku?

17 godina
Flash 10.2 za Androide
Imam froyo i podržava gotovo sve flash novi osim nekakvih iznimki što je za honeycomb.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Neki dan je kolega nabavio Galaxy Tab i razočarao se defaultnim browserom. Mini Opera radi bolje, ali Flash objekti se znaju čudno ponašati prilikom učitavanja portala. kasniti u skrolanju. Tab me razočarao (u pogledu browsanja).

E sad, mogao bi to pripisati Androidu ili Flash Playeru, ali s druge strane, frend ima Desire HD i jako je zadovoljan browserom i radom Flash objekata. Korisna stvar za browsanje će biti kada ovaj Player izgubi oznaku GA (general availability) i kada bude dobio feature Stage Videa (handlanje videa u zasebnom layeru Flash objekta). Tada bi se performanse trebale popraviti.

http://www.zgflex.org / http://www.ivanilijasic.com
17 godina
jpelko2 kaže...

Surfanje je isto.

Stranica se ionako ucita i mozes surfati njome, dok se ostali flash elementi ucitavaju, za razliku od sad kada ti se stranica isto tako ucita i mozes surfati njome, samo ne vidis nikakav flash sadrzaj.

Jos da postoji opcija za ukljucivanje/iskljucivanje flasha, ne znam zasto bi to tako lose bilo.

- Psiho246
17 godina
CartmanLee kaže...

Neki dan je kolega nabavio Galaxy Tab i razočarao se defaultnim browserom. Mini Opera radi bolje, ali Flash objekti se znaju čudno ponašati prilikom učitavanja portala. kasniti u skrolanju. Tab me razočarao (u pogledu browsanja).

E sad, mogao bi to pripisati Androidu ili Flash Playeru, ali s druge strane, frend ima Desire HD i jako je zadovoljan browserom i radom Flash objekata. Korisna stvar za browsanje će biti kada ovaj Player izgubi oznaku GA (general availability) i kada bude dobio feature Stage Videa (handlanje videa u zasebnom layeru Flash objekta). Tada bi se performanse trebale popraviti.

Browser je ok samo ga flash zajebava isključi flash u postavkama onda ne šteka tak.Ipak s flashom isključenim nije bajno surfanje ali je ok,vidi se da nije fluidan tako multitouch kao na ipadu npr.Probaj si i firefox isto dobar browser na kojem radi ok multitouch.Dakle krivi su i flash i samsung.

A kako se samo browser ruši to je za nepovjerovat.Jel tvojem kolegi isto tako.

Psiho246 kaže...
jpelko2 kaže...

Surfanje je isto.

Stranica se ionako ucita i mozes surfati njome, dok se ostali flash elementi ucitavaju, za razliku od sad kada ti se stranica isto tako ucita i mozes surfati njome, samo ne vidis nikakav flash sadrzaj.

Jos da postoji opcija za ukljucivanje/iskljucivanje flasha, ne znam zasto bi to tako lose bilo.

Ima opcija u postavkama za isključit flash,ja ga držim na on demand ionak netreba jer dosta usporvaa surfanje i razne reklame iskaču što samo štete korisnici što postaje uređaj neupotrebljiv za koristit i skoro svi već stavljaju na youtube videe i ima dosta aplikacija npr rtl televizija koja je nekidan izašla za market.Ima i dosta već html5 sajtova pa flash uopće netreba.Mislio sam da budu neke popravili s 10.2 ali nothing.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 13:00 (jpelko2).
18 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...

Browser je ok samo ga flash zajebava isključi flash u postavkama onda ne šteka tak.Ipak s flashom isključenim nije bajno surfanje ali je ok,vidi se da nije fluidan tako multitouch kao na ipadu npr.Probaj si i firefox isto dobar browser na kojem radi ok multitouch.Dakle krivi su i flash i samsung.

A kako se samo browser ruši to je za nepovjerovat.Jel tvojem kolegi isto tako.

Ista mu je stvar da li koristio Flash ili ne. A usporedba browsanja defaultnim browserom s Desireom ili iPadom je razočaranje Samsungom. Bez obzira na Flash. Stvarno mi je čudno da s istim Android OS-om Desire žvače site sa i bez Flasha, dok Galaxy tab tu šteka. Frend je gledao po netu što ljudi kažu i nije jedini koji tako misli.

http://www.zgflex.org / http://www.ivanilijasic.com
18 godina

Imam HTC Hero koji vrti Gingerbread 2.3

Kako instalirati player? Hoće li raditi s obzirom da imam Hero?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
17 godina
momak kaže...

Imam HTC Hero koji vrti Gingerbread 2.3

Kako instalirati player? Hoće li raditi s obzirom da imam Hero?

Probaj preko apk filea kada nema za slabije uređaje flash.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice