Fiskalizacija na Vipnetov način

poruka: 9
|
čitano: 4.005
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fiskalizacija na Vipnetov način".
17 godina

Placeni oglas? {#}

Rvat katolik!

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bez bežičnoog printera ovo ne služi ničemu. Kumice sa placa biti će sada presretne. One će sa svojim dugim tankim prstićima i staračkom dalekovidnošću bez problema utipkavati račune. I onda na kraju dana će ispasti da moraju platiti 1.000.000 PDV-a. Sretnoga li druga Linića....

2 2 hvala 0
17 godina
Re: Fiskalizacija na Vipnetov način
Cognitor kaže...

Bez bežičnoog printera ovo ne služi ničemu. Kumice sa placa biti će sada presretne. One će sa svojim dugim tankim prstićima i staračkom dalekovidnošću bez problema utipkavati račune. I onda na kraju dana će ispasti da moraju platiti 1.000.000 PDV-a. Sretnoga li druga Linića....

Kumice s placa i PDV ne idu skupa. One plaćaju najam štanda i to je kompenzirano zato nisu dužne izdavati račun niti plaćati PDV državi.

13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Cognitor kaže...

Kumice s placa i PDV ne idu skupa. One plaćaju najam štanda i to je kompenzirano zato nisu dužne izdavati račun niti plaćati PDV državi.

Odlično, "kumice sa placa" dakle biti će presretne, baš kako sam rekao...

16 godina
neaktivan

Pa neće baš biti tako (ili skoro, ali). Po zakonu, samo su OPG-ovi (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo) oslobođeni fiskalizacije računa. Svi ostali su dužni izdavati fiskalizirani račun. Što znači da će netko tko prodaje limun ili naranču na placu morati izdati fisklaizirani račun. Vrijedi i za ostalo što prodavač nije sam proizveo (u suradnji s prirodom).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 9:03 (TheName07).
13 godina
TheName07 kaže...

Pa neće baš biti tako (ili skoro, ali). Po zakonu, samo su OPG-ovi (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo) oslobođeni fiskalizacije računa. Svi ostali su dužni izdavati fiskalizirani račun. Što znači da će netko tko prodaje limun ili naranču na placu morati izdati fisklaizirani račun. Vrijedi i za ostalo što prodavač nije sam proizveo (u suradnji s prirodom).

To je super, ovi preprodavaci na trznicama iovako nisu pozeljni

12 godina
protjeran

E da hoce ovako sta kod nas u RS/BiH da dodje :(

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Shagmans2 kaže...

E da hoce ovako sta kod nas u RS/BiH da dodje :(

Trebalo se na primjeru BiH vidjeti da fiskalizacija ne-ra-di.

14 godina
neaktivan

Vijest k'o naručena!!! Taman tražim način da fiskaliziram firmu što povoljnije, kakva je situacija neznam ni sam što donosi sutra i dali ću raditi još 3 mjeseca ili 3 godine! Ako je ovo doista tako povoljno i jednostavno kako izgleda, vrlo rado ću se prebaciti na ovo. Pohrana podataka u cloudu, pristup bilo kad i bilo gdje, samo 60 kn + PDV mjesecno... Trenutno sam na Synesisu, ali mi je too-much za moje potrebe, ionako mi treba samo ulaz/izlaz (stanje zaliha), cjenik i izdavanje računa, za sve ostalo ionako plaćamo knjigovođe!

There are no dumb questions-all are already answered on GOOGLE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice