Firefox preko milijarde

poruka: 49
|
čitano: 5.943
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox preko milijarde".
16 godina
neaktivan
Firefox preko milijarde

Istu stvar bi govorio i da je FF izasao prvi pa bi trebao ispravljati kad bi IE bio novi umjesto firefoxa , tako da. Prilagodba mora postojat kako bi se webstranica prikazala na svima jednako, a pogotovo na najrasirenijem pregledniku IE. IE ce za mene biti dobar bezobzira sto se moraju radit preinake za ispravan prikaz stranice ali sve je to aluzija zbog FF-a koji se nije prilagodio uopce nacinu rada IE, jer da je zasto onda Chrome nema tu boljku. Anyway na private ti posaljem svoje webstranice pa budes vidio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox preko milijarde
DJ Nikola kaže...

Istu stvar bi govorio i da je FF izasao prvi pa bi trebao ispravljati kad bi IE bio novi umjesto firefoxa , tako da. Prilagodba mora postojat kako bi se webstranica prikazala na svima jednako, a pogotovo na najrasirenijem pregledniku IE. IE ce za mene biti dobar bezobzira sto se moraju radit preinake za ispravan prikaz stranice ali sve je to aluzija zbog FF-a koji se nije prilagodio uopce nacinu rada IE, jer da je zasto onda Chrome nema tu boljku. Anyway na private ti posaljem svoje webstranice pa budes vidio.

Čak, ajd mi molim te objasni tko je ovdje lud?? Stranica koja je napravljena po standardu (prolazi sve w3c testove) se ispravno prikazuje i izgleda isto u svim browserima(FF, Chrome, Safari, Opera) osim u IE. I ti meni govoriš da se FF i ostali moraju prilagođavat IE-u???

Nije mi drago što si već prvog dana na forumu uletio u ovakvu raspravu, ali kad toliko braniš svoja uvjerenja čak i uz neiskustvo u ratu browsera koje posjeduješ, onda sorry...tako ti i treba.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 15:47 (coder_).
17 godina
DJ Nikola kaže...

tu si totalno u krivu jer ei se ne drži standarda i to je opće poznatam stvar kao što se  ne drže ni programeri koji se neće prilagoditi korisniku nego šajbaju po svojem.

16 godina
neaktivan

to nije istina, to zavisi od stranice do stranice. mi idemo offtopic, kakve ima veze na kraju kada ionako webstranica mora biti prikazana na svima jednako, a ako mislis ignorirat IE, sto se tice webdizajna, jer ga moras "prilagodit" ode ti biznis, anyway to s IE-om se lagano rjesava. Kao sto tebe smeta prilagodit da ispravno prikazuje u IE.. tako mene da ispravno prikazuje u FF.

17 godina
neaktivan
DJ Nikola kaže...

to nije istina, to zavisi od stranice do stranice. mi idemo offtopic, kakve ima veze na kraju kada ionako webstranica mora biti prikazana na svima jednako, a ako mislis ignorirat IE, sto se tice webdizajna, jer ga moras "prilagodit" ode ti biznis, anyway to s IE-om se lagano rjesava. Kao sto tebe smeta prilagodit da ispravno prikazuje u IE.. tako mene da ispravno prikazuje u FF.

hahahahahahahaha

E sad već postaješ smiješan. Smeta te ispravno prikazivanje stranica?? :D hehehe

Znači ti bi radije radio site koji dobro izgleda u IE a onda ga prilagođavao za sve ostale browere, nego obratno??? Znači, dok ti napraviš jedan sit, ja napravim 4. Pa se pitam, kome bi to prije "otišao biznis". hehehehe

Zanimljio je kako braniš svoja uvjerenja i stavove makar znaš da nisi u pravu.

Ajd dosta OT-a. Mislim da sam rekao što sam htio reći i da nema potrebe za ponavljanjem. Nismo papige.

Q: U čemu radiš site? A: Pa u Dreamweaveru! Naravno! - hahahahahahaha
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 15:56 (coder_).
17 godina
neaktivan
virtualAThome kaže...
DJ Nikola kaže...

Kao sto skidas nove verzije FF kad izadju tako i upgrejdas sistem na kojem koristis IE 8...

Kako onda objasnjavas tako malen postotak ljudi na IE 8, a toliko velik na FF 3.5?

Jer IE traži WGA provjeruNamigiva A zna se priča o piratluku i windowsima

Inače ja sam prešao na FF već odavno jer je IE6 bio očajan, ali moram priznati da se puno poboljšao u zadnjim inačicama. Ali teže se vratiti nego otići - navikao sam se na FF i neke addone. Ali IE8 sve ćešće i češće radi na mom PC-u.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Ja sam Firefox skinuo cca. desetak puta, pa eto dao svoj doprinos njihovoj statistici Osmijeh

Svejedno, od kada sam prvi put skinuo i isprobao Chrome samo njega koristim.

On je upravo ono sto trebam od browsera - nije nakrcan kojekakvim nepotrebnim stvarima, nije saren i strahovito je brz.

17 godina
Čak Noris kaže...

taj broj ne znaci nista. neki korisnici su skinuli vise puta isti browser (pri formatiranju diska, isl...). Samo ja sam skinuo FF sifgurno 40ak puta....

Nije mi jasno zasto si skinuo Firefox 40 puta. Valjda nisi preinstalirao Windows 40 puta ?

17 godina

iako se radi o odlicnom pretrazivacu ff je bio najbolji u vrijeme kada je za konkurenciju imao samo internet explorer 6... sada je situacija malo drukcija, a ono sto mi se ne svida su spori razvoj (mislim na polugodisnje i vise bete) i mnogo cudnih bug-ova koje u starijim verzijama nisam viđao. ipak ne zelim umanjivati kvalitetu pretrazivaca i smatram da se radi o dosta zaokruzenom proizvodu no ja sam s njega presao na chrome...

17 godina
neaktivan
Firefox preko milijarde

S vremenom stvar je samo i jedino u osobnim preferencijama jer svi glavni browseri (IE,FF,Chrome) se iz verzije u verziju toliko poliraju i peglaju da je samo pitanje kada će se izjednačiti u mogućnostima i nuditi samo drugačije vizualne nijanse među izbornicima i prozorima Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

S vremenom stvar je samo i jedino u osobnim preferencijama jer svi glavni browseri (IE,FF,Chrome) se iz verzije u verziju toliko poliraju i peglaju da je samo pitanje kada će se izjednačiti u mogućnostima i nuditi samo drugačije vizualne nijanse među izbornicima i prozorima Namigiva

slazem se... bar sto se bug-ova tice svi su vec sad otprilike na istoj razini :)

17 godina
Firefox preko milijarde

Jedini razlog zašto vjerovatno neću proći na IE je po meni najbolje riješen sustav sa password-ima u Firefoxu. Dodeš na stranicu u klikneš ok. I svakako add on koji omogućava spremanje passworda pa ponovno "podizanje" u slučaju formatiranja diska i razno raznih problema.

Da to Microsoft riješi isto kao i u Firefoxu možda bi čak prešao nazad na IE.

I to je jedini razlog zašto preferiram Firefox ispred IE i ostalih browsera.

0 0 hvala 0
16 godina
Blue_Fatal1ty kaže...

Slobodno se može reči da je to najpopularniji browser. 50% ljudi koji imaju IE su noobovi koji neznaju ni programe instalirati pa niti neznaju da postoji fox. Namigiva

e da to je istina kad ih pitas koji browser koriste nemaju pojma...ustvari ni neznaju sta rijec browser znaci..glavno da se mogu "spojit" na svoju jedinu stranicu koju posjecuju...zna se koju ;)

17 godina
neaktivan
PICART kaže...

Jedini razlog zašto vjerovatno neću proći na IE je po meni najbolje riješen sustav sa password-ima u Firefoxu. Dodeš na stranicu u klikneš ok. I svakako add on koji omogućava spremanje passworda pa ponovno "podizanje" u slučaju formatiranja diska i razno raznih problema.

Da to Microsoft riješi isto kao i u Firefoxu možda bi čak prešao nazad na IE.

I to je jedini razlog zašto preferiram Firefox ispred IE i ostalih browsera.

Ja bih dodao i TabMixPlus koji mi omogucava super jednostavno vracanje zatvorenog taba. Samo kliknem na tipku i on vrati zadnje zatvoreni tab. I tako do 10 kom.

17 godina
Firefox preko milijarde

Kakvih vražjih 30% tržišta kad se dijeli badava? Ja ga koristim samo da skidanje filmova s YouTube, manje je stavilana od IE. Na prenosnom računalu koristim Crome jer bolje koristi prostor po visini i to je doista revolucionarni pregldnik sve ostalo je IE, ali malo drugačije. 

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

sve ostalo je IE, ali malo drugačije. 

Ha ha ha, kako mislis sve ostalo je IE? Zato sto je prvi ili sta? Valjda sve ostalo je Netscape? Ili sve ostalo je Mozilla? Sta si htio reci?

17 godina
neaktivan
rjakopec kaže...

Kakvih vražjih 30% tržišta kad se dijeli badava? Ja ga koristim samo da skidanje filmova s YouTube, manje je stavilana od IE. Na prenosnom računalu koristim Crome jer bolje koristi prostor po visini i to je doista revolucionarni pregldnik sve ostalo je IE, ali malo drugačije. 

Zaboravljas da i Firefox ima Fullscreen, jel itko od vas ikada pokusao pritisnut F11 u Firefoxu??

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
17 godina
neaktivan
Firefox preko milijarde

Ja posjetio njihovu stranicu, tamo malo švrljao i dobio danas paket od Mozzile:

torbu, majicu, hrpu bagdeova, 25 vezica za mob, narukvice, naljepnica itd...

SmijehSmijehBelji se

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox preko milijarde

I opet se vratih na nju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: