Ima li ikakva informacija o dolasku Firefox OS uređaja na hrvatsko tržište?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da bi t-com trebao prvi ih imati u ponudi.
A kakvi su dojmovi ljudi iz inozemstva koji ga imaju?
bit će uskoro i FF OS 27.1
To je mobilni FF 1.1, ili se zezaš
Drago mi je zbog većeg broja OS-a za mobilnu platformu, ali mi jako ide na nerve izbacivanje polufabrikata pod numeraciom 1.0, pa moja stara kanta od se w810 je imala i mms i e-mail, uvozenje brojeva iz sms-a itd. mislim da je to neki standard što jedan mobilni os treba da ima u 2013 godini, ništa specijalno za firedox jer je sva **pip*** industrija počela da štanca verzije i verzije, a stvarne izmjene su minimalne.(tipični primjer: Chrome za par godina do verzije 30 )
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Pa, kako su krenuli s hardverom na smartphoneima, za pet godina ćeš jednostavno prikopčati s HDMI kablom smartphone na 27" monitor i igrati Battlefield 7. 
Mislim da bi t-com trebao prvi ih imati u ponudi.
A kakvi su dojmovi ljudi iz inozemstva koji ga imaju?
Da, T-com bi prvi trebao dobiti sa obzirom da je to DT koji će prodavati telefone sa Fx OS-om u drugim državama.
U HR neće do kraja ove godine, moguće je i početkom sledeće (sve zavisi od operatera).
Moje iskustvo sa end user telefonima je pozitivno, sa svega 256 ram memorije, na 1.1 rade bez problema i fluidno.
Govorim o Alcatel One Touch Fire i ZTE Open uređajima.
Što se Geeksphone Peak i Keon uređaja tiče, nedovoljno optimizovano što je doduše očekivano kada su u pitanju developer preview uređaji.
Dobra stvar je to što sve više operatera ima želju da ponudi Firefox OS uređaje.
bit će uskoro i FF OS 27.1
Opet drame oko verzioniranja. Odrastite.
FFS sad ću baš i ja početi birati što nebuloznije brojke za verzioniranje vlastitog softvera. Čisto malo da dižem živac ljudima naokolo...