Firefox s Bingom

poruka: 39
|
čitano: 7.044
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox s Bingom".
16 godina
protjeran
Re: Firefox s Bingom
MMX kaže...

Ovo je samo jednan nacin pritiska na Google da produlje ugovor, a default trazilicu je jednostavno promijenit. 

FF i TB su zanimljivi jer rade na razlicitim plaftormama. Npr. Nedavno sam presao na novi notebook sa Linuxom i prebacio sam kompletan FF (i TB) profil sa Windowsa na Ubuntu: sve radi kako treba (svi pluginovi su instalirani i rade). 

pa ovo nece stavit bing kao default trazilicu 

samo ce te pitat dal hoces

17 godina
neaktivan
Firefox s Bingom

Meni nije jasno cemu ova strka, pa postoji Firefox i Firefox s Bingom...

In nihilum

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Meni nije jasno cemu ova strka, pa postoji Firefox i Firefox s Bingom...

ja sam pricao o tome kaj bi bilo kad bi bio samo firefox s bingom

17 godina
neaktivan

Imam osjecaj da su te neki shvatili doslovno  {#}

In nihilum
16 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

Imam osjecaj da su te neki shvatili doslovno {#}

i ja :)

16 godina
neaktivan
Firefox s Bingom

Jedna riječ - KATASTROFA. Bing je odvratan i mutav. Sto mi google nađe u roku keks, bing mulja i mulja i sve živo baca samo ne što bi trebao, njemu trebaš doslovno napisat sve da bi skužio što hoćeš. u google upišem bug i to je to  izleti bug online, u bing upišeš bug i izleti ti sve i svašta... Tko bi rekao da netko tko searcha, želi web str. iz svoje zemlje 

{| qu!ck_s!1\/3r |}

0 2 hvala 0
16 godina

udružuju snage protiv chroma!

17 godina
ZLO the Wise kaže...

Ja ne koristim FF otkad su počeli izdavati major inačice svake minute.

Chrome je moj miljenik do daljnjega!

Prvo sam i ja malo šizio, a onda sam stavio Addon compatibility reporter i isključio provjeru kompatibilnosti pluginova i mir u kući, ne tangiraju me verzije.

16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Mozilla mora nekako osigurati sredstva za svoje postojanje i daljnji razvoj produkata. Jedan od nacina za to je putem ugovora sa internet pretrazivacima od kojih je najznacajniji Google.

Mozilla ima više ugovora sa raznim pretraživačima, te su određeni postavljeni kao zadani u nekim zemljama.

Google itekako ima doprinos od pretraživanja preko Firefoxa, a Microsoft isto to želi.

Videćemo šta će biti sa ugovorom između Googla i Mozille, no ja ne bih rekao da će Bing biti zadani pretraživač pa čak i ako se ugovor sa Googleom ne produži.

Inače, Mozilla ima dovoljno para za narednih deset godina, tako da priče kako će Mozilla propasti kada Google prekine ugovor je besmislenost.

Njihov cilj je da ne zavise od Googla, već da budu na svojim nogama kada ne bude bilo prihoda iz Googla.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice