Evo probo 9, ista stvar otvorim youtube video ugasim firefox 9 i cucla mi 8 megabita u prazno.
Updejto nightlya 64x, 3x blue screen code 116,al eto bio jos jedan update i sad radi ko urica!
Ajde onda da poslozimo stvari da se moze prijaviti bug. Dakle otvoris you tube video, zatvoris firefox dok se video jos do kraja nije skinuo. U task manageru vise nema firefox.exe i plugincontainer.exe procesa, ali i dalje ima mrezne aktivnosti? Odnosno i dalje se prenosi video?
Koji OS koristis, koristis li ikakve dodatke za firefox, te jesi li probao istu stvar u safe modu (firefoxov safe mod, ne onaj od windowsa)?
EDIT: jesi probao onemoguciti plugin container? U address bar upisi about:config i lupi enter. U filter upisi dom.ipc nakon toga promijeni opcije dom.ipc.plugins.enabled u false i dom.ipc.plugins.enabled.npswf32.dll u false. Na kraju restartiraj browser.
EDIT2: ja nikako ne uspijevam reproducirati taj bug, evo sad sam gledao stanje kod sebe i TCPViewerom i wiresharkom, i uvijek prijenos prestaje cim zatvorim tab ili browser.

Ne želim mjenjati svoj defaultni browser.. :/

,od.ebite chrome mastur
batori