Firefox na 40% u Europi

poruka: 35
|
čitano: 3.451
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox na 40% u Europi".
16 godina
neaktivan
RE: Firefox na 40% u Europi
Ja koristim Operu, i na neki način mi je drago što je ne koristi puno ljudi, jer ima manje sigurnosnih napada na nju. Hehe
;)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
Firefox na 40% u Europi

Koristio sam FF godinama, ali sam presao na Chrome jer mi je brzi.

FF ima prednost u hrpama addonova (za one kojima trebaju), ali posto ih nisam nikada koristio nije mi to previse bitno.

Jedini koji mi fale su AdBlock i NoScript.

Nemam nekih prevelikih zahtjeva na browser jer mi on sluzi iskljucivo za ono sto mu i je primarna namjena - surfanje po internetu, te mi neke dodatne mogucnosti i funkcionalnosti niti ne trebaju. I zbog toga mi je Chrome svojim minimalistickim pristupom mrak jer nema hrpe dodatnih stvari koje mi uopce niti ne trebaju.

Ono cime me je Chrome definitivno osvojio - cold start.

Upali komp i nakon sto se ucitaju Windowsi i desktop pokreni browser.

Dok svim browserima treba dosta vremena kod mene na kompu Chrome se sa home page ucita za cca. 1 sec. I to je ono sto sam oduvijek zelio.

Doduse, jos uvijek imam i Firefox za svaki slucaj ako naletim na stranicu koju Chrome ne moze dobro citati mada se ne sjecam kada mi se zadnji puta desilo takvo nesto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 20:38 (Mauro).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Firefox na 40% u Europi

Još uvijek mi nije jasno zašto je to pokretanje, tj. brzina pokretanja preglednika toliko bitna stvar? Jel' to svake dvije minute zatvarate preglednik pa ga ponovo pokrećete, ili?

2 2 hvala 0
16 godina
Firefox na 40% u Europi

Da, ja sam ga prije gasio iz razloga da "kao" štedim resurse. Sad kad imam 6GB Rama nije mi problem kad mi komp guta 2GB rama sa browserom pa mi je on upaljen praktički koliko je komp upaljen. Prvi se pali, i zadnji se gasi sa kompom. Ali opet sam i ja prešao na chrome jer je podosta brži naprema FF a ima sasvim dovoljno add-onova što meni treba, te čim sam našao sve koji mi trebaju sam prešao na njega, mada imam i FF i operu instaliranu da se nađuNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox na 40% u Europi

Napokon, vidi se sa europljani bolje znaju od amerikanaca... Bilo kako bilo, drago mi je što loši IE polako pada...Namigiva

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice