Firefox 4 – munjevito

poruka: 189
|
čitano: 20.459
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 4 – munjevito".
15 godina
protjeran
Firefox 4 – munjevito

Ipak je Firefox najbolji {#}

http://www.soundstream.com/

58 15 hvala 1
17 godina
protjeran
Firefox 4 – munjevito

Upravo instalirao, i moram priznati da sam oduševljen na prvi pogled.

Sad kako se ponaša s desetak tabova i slično, tek ćemo vidjeti.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Ful je spor download, valjda je preoptereceno.Opera mi sigurno ostaje glavna, a lisica kao i uvijek dodatni.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

90% korisnika IE niti zna za novu verziju, nit ih interesira... uglavnom ti korisnici spadaju u skupinu koja ima samo osnovno znanje o računalima.

U 2,35 mil preuzimanja IE9 brijem da je 70% znatiželjnika koji inače koriste druge browsere (kao npr. ja.. i sviđa mi se)

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Firefox 4 – munjevito
soundstream kaže...

Ipak je Firefox najbolji {#}

don't shit, 

daj neki argument 

16 godina
Firefox 4 – munjevito

Sorry FF ali otkako sam dao Chromeu šansu, ne pada mi na pamet vraćati se nazad... :)

20 24 hvala 0
15 godina
neaktivan
PunKufer kaže...

Sorry FF ali otkako sam dao Chromeu šansu, ne pada mi na pamet vraćati se nazad... :)

Ne kosta te nista da isprobas, ja sam isprobao i brze otvara bug.hr od Chroma.

17 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

skinuo, nek bude na kompu, ali chrome ostaje glavni. navikao sam i valja mi.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PunKufer kaže...

Prije godinu dana san sa opere presa na chrome(radi synca koji mi na operi niej bas funkcionira , radilo duplikate itd..)

Sada se vracam na FF jer je sada dosta brzi + sync radi savrseno (Enkripcija je veliki +)

15 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Moram priznati, vrlo dobro, pišem upravo s njega. :)

It recently became apparent to me that the letters 'T' and 'G' are far too close together on a keyboard. This is why I'll never be ending an e-mail with the phrase 'Regards' ever again.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Firefox 4 – munjevito

Chrome je po rezultatima testova najbrzi preglednik i meni je najbolji jer je jednostavan i munjevito brz...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 18:28 (antimadridista).
Moj PC  
9 13 hvala 0
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Chrome je po rezultatima testova najbrzi preglednik i meni je najbolji jer je jednostavan i munjevito brz...

O tom se da raspravljat, i prije nego se netko uvrijedi na ovu poruku i zahukta flamewar, apeliram da... pusti...

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Ima li neke zakonske osnove za tuzbu protiv Microsofta kako novi IE ne podrzava XP, a istovremeno postoji podrska za XP do 2014. godine?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 18:33 (zzib).

1 1 hvala 0
17 godina
Firefox 4 – munjevito

Probao sam druge, probao sam se naviknuti, realno imam ih sve jer izrađujem web aplikacije, ali FF mi je i dalje browser No1. Chrome i Opera su jako dobri browseri zapravo skoro savršeni svaki na svoj način ali izgleda da je tu više stvar osobnog ukusa, navika i sličnih stvari. IE jednostavno ne volim i nikada ga nisam volio ni kada je bio "najbolji i jedini" možeš mislit,  a sada realno samo stvara probleme recimo u korporativnom okruženje gdje su još uvijek XP dominantni a nova devetka se nažalost ne može instalirati na XP-u, a ona bi donekle, zapravo podosta olakšala posao web developerima poslovnih aplikacija...Licence za sedmicu imamo ali kako babe u službi plaća "plača"  ili odjelu financija nedaju nagovoriti na novi OS kada se ne mogu naviknuti niti na novi office...to je pitanje...pa tko bi da mu kasni plaća jer ženska ne zna di je start...ne piše više start nigdje...ili di su program files....i bla bla bla...za ubit se...zato je šteta što devetke nema, ne za nas koji je realno za surfanje nećemo nikada niti pokrenuti već za druge koji koriste naše usluge a ako im ikonu premjestite naprave ticket na helpdesku...

I BTW imam AD Block Plus i nemam problema sa pisanjem poruka...:)

Cheers

2 0 hvala 0
15 godina
trackmanijak kaže...
antimadridista kaže...

O tom se da raspravljat, i prije nego se netko uvrijedi na ovu poruku i zahukta flamewar, apeliram da... pusti...

istina,tu odlučuju nijanse,ali po testovima je ipak Chrome najbrzi ispred Opere...ali opet sve zavisi kakav browser vi ustvari želite...nekome se više sviđa Firefox jer se može dosta prilagođavati,a nekome Chrome zbog jednostavnosti i minimalizma,isto tako i Opera ima svoje prednosti...

15 godina
maskmaker kaže...

Chrome i Opera su jako dobri browseri zapravo skoro savršeni svaki na svoj način ali izgleda da je tu više stvar osobnog ukusa, navika i sličnih stvari.

skoro istu stvar smo napisali u istoj minuti {#}

16 godina
protjeran
Firefox 4 – munjevito

Osobno od kad sam probao FF 3.0 ostao sam na njemu i ne mrdam. Probao sam sve i Operu i Chrome i IE, ali FF mi najbolje leži, vjerojatno zbog hrpe add-onova.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
trackmanijak kaže...
antimadridista kaže...

istina,tu odlučuju nijanse,ali po testovima je ipak Chrome najbrzi ispred Opere...ali opet sve zavisi kakav browser vi ustvari želite...nekome se više sviđa Firefox jer se može dosta prilagođavati,a nekome Chrome zbog jednostavnosti i minimalizma,isto tako i Opera ima svoje prednosti...

Istina, svaka cipela svoga kupca {#}

Iako moram priznati da je brzina danas stvar prestiža. Ruku na srce da li se nešto renderia za 10 ili 11 ms tako mi svijedno.

No dobro je što ima konkurencije tako stvari idu naprijed... Na kraju mi dobivamo što je super.

16 godina
Firefox 4 – munjevito

OStajem na 3.6.15 dok ne proradi plugin za live quake.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Firefox 4 – munjevito

baš sam ga nadogradio,ne čini mi se nešto posebno brz u odnosu na prethodne verzije,sad se treba priviknut na ovo novo

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam koristio firefox dok nije izasao chrome, onda se navikao na chrome i vidio da je bolji (po brzini otvaranja browsera, brzini ucitavanja - vise/manje).

Recimo sada i firefox ima tabove na vrhu kao chrome, ali fali joj nesto sto chrome ima. Recimo kad imas jedno 15-ak tabova, i hoces prvih 5 da ukines, dok u firefoxu moras pomjerati mis za svaki "x", u chrome-u ne moras :)

Tako recimo ima raznih dobrih riijesenja sto firefox nema. U zadnje vrijeme sam probao u chrome-u eksperimentalnu opciju - da ti se tabovi nalaze sa lijeve strane (tab ispod taba, a ne tab pored taba), i bas je ekonomicnije (ako ti je wide screen monitor).. Preporuka da probate :)

16 godina
protjeran
Firefox 4 – munjevito

budimo realni {#}{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
15 20 hvala 2
16 godina
neaktivan

na starom sam foxu jer mi se ne svida baratanje bookmarsima u novome..

Prešao, čini se da sam probao neku stariju verziju 4..

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 19:07 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
shiljak kaže...

U zadnje vrijeme sam probao u chrome-u eksperimentalnu opciju - da ti se tabovi nalaze sa lijeve strane (tab ispod taba, a ne tab pored taba), i bas je ekonomicnije (ako ti je wide screen monitor).. Preporuka da probate :)

Baš me zanima kako to izgleda. Ovako nešto kao u Operi?

Opera Opera
Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

ja sam uvijek mislio da je mozilla najbrzi i najjaci preglednik jer sam dozivio preporod kad sam ga koristio nakon IE {#}

no prije par dana stavio Google Chrome i stvarno je munjevito brz..stavio onako oba preglednika jedan kraj drugog popola ekrana na Win 7 .. i puno brze mi je otvaralo sa Chrome stranice nego sa FF 4.. :)

probajte pa cete vidjet .. zao mi je lisice, bio sam navikao {#} al hebiga .. vremena se mjenjaju {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 19:08 (fakEEE).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Meni nikad nije bila jasna galama koja se dizala oko browsera.

Pa za što vam služe browseri kada non stop spominjete brzinu, potrošnju...Ja razlike i ne primjećujem.

Kad netko kaže da mu Firefox previše memorije guta (100mb+) a ima 4gb rama to je humor. Ajde da ima 256mb rama još bi i razumio žalopojke:)

Meni su svi browseri manje više isti. Stvar je navike.

Firefox koristim jer eto rob sam navike i zadovoljan sam s njim. Raznorazni addoni mi i nisu presudni kod odabira browsera.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

38 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

Mnogo ocekivao,a malo dobio...

Neznam jel samo kod mene ali ponekad mi neodgovara na komande koje zadajem misem sto mi se na verziji 3 nije desavalo???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

ja imam problem sa javom,evo i na verziji 4 i na verziji 3.16

naime kada hocu da udjem u neki chat koji je u javi,treba da 4-5 puta refesujem stranicu/chat da bi se konacno pojavilo polje za kucanje nicka i loggin

uradio sam update jave i jave SE,mada nista nije pomoglo,dok mi na cromu udje od prve,kao i nekada na FF

zna li neko mozda sta bi moglo biti ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Meni nikad nije bila jasna galama koja se dizala oko browsera.

Pa za što vam služe browseri kada non stop spominjete brzinu, potrošnju...Ja razlike i ne primjećujem.

Kad netko kaže da mu Firefox previše memorije guta (100mb+) a ima 4gb rama to je humor. Ajde da ima 256mb rama još bi i razumio žalopojke:)

Meni su svi browseri manje više isti. Stvar je navike.

Firefox koristim jer eto rob sam navike i zadovoljan sam s njim. Raznorazni addoni mi i nisu presudni kod odabira browsera.

po meni sto su browseri razvikaniji to je vece razocaranje kad napokon bude u opticaju... tako je i sa vecinom stvari u zivotu....  najavljivali su ga vise od godine dana, kao da se radi o nekom automobilu koji ce zauvijek promijeniti poimanje o stvarima u svijetu....

instalirat cu ga i koristiti jer oduvijek koristim FF,   a ostalo me ne intersira....

It s me against the world
16 godina
neaktivan
Firefox 4 – munjevito

I ja takodjer imam problema s javom{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice